Regisztráció  Belépés
A tudomány, mint Isten
... meg, mert csak ez számít és csak erről lehet és csak erről tudok beszámolni, mást nem engednek meg, mert a fenti szeretet ilyen, a szentlélek a rend lelke, nem az érdekességeké. Ettől függetlenül mivel Isten van olyan formában, ahogy leírtam, így ezaz elmélet is igaz. A tudomány lehetne ilyen szinten eszköze Isten létezésének bizonyítására, persze ahogy a felvilágosodás előtti idő...
2018-01-20 17:49:28
Tallóztam
... vagyok.

Tudok vért venni, össze tudom kapcsozni és ha szükséges varrni a sebeket és én csak egy nővér vagyok.

Infarktus esetén meg tudom menteni az embereket, függetlenül attól, hogy ő egy kisbaba, vagy egy gyerek, vagy felnőtt és én csak egy nővér vagyok.

A testsúlynak megfelelően meg tudom mondani, hogy mekkora dózis adrenalin, vagy amiodarone sz...
2018-01-20 06:25:29
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
... minden tekintetben EGYENRANGÚNAK tekintik őket! (Pl.: a torreádorok döntően cigány-etnikumúak, és Andalúziától délre, a flamenco hagyományát is főként cigányok ápolják.)
3. Ettől függetlenül, a sommás véleményem az, hogy aki a XXI. században még mindig "cigányozik", az A MÚLT EMBRE! Aki pedig netán szellemileg is alábbvalónak tekintene egy embert, csak mert cigány-etnikumú, A...
2018-01-20 04:58:26
Hihetünk-e a szemünknek?
...-ott lenni nem bűn
-szemlélődni nem bűn
-tőle függetlenül elvették,,ez sem bűn
-nem volt semmi szerepe,,,,ez sem bűn
-
kimész egy meccsre. felrúgják az egyik játékost
ott voltál
nézted a meccset(szemlélődtél)
tőled függetlenül megtörtént
semmi szereped nem volt benne
--mi a bűnöd????...
2018-01-19 10:13:13
Megtartotta záró ülését a Reformáció Emlékbizottság
... emlékév protestáns lelkülettel és a közösségépítés ökumenikus szándékával zajlott. A Reformáció Emlékbizottság köszönetet mondott minden, az emlékév programjaiban részt vett embernek - függetlenül attól, mely felekezethez tartozik - az együttműködésért, a közös munkáért, a türelemért.
Az ülésen megállapították: a nyugati világ - benne Európa - számtalan problémával néz szembe...
2018-01-18 11:38:56
Reményik Sándor
... hirtelen
Surranó kicsi gondolat-koboldok.
Jaj, nekem nem jelennek meg soha
Felséges önnönmagukban a dolgok.

Neked adatott szemtől-szembe látni.
Te látod őket úgy, függetlenül
Mindentől, Testvér - tenmagadtól is.
Milyen lehet a te szemed belül?
Ahogy a világra most ráderül:
A világ nézi vele önmagát.
Ó, ha csak egy órára megsz...
2018-01-18 10:53:30
Hihetünk-e a szemünknek?
... hatóságát, beleértve a magyart is.
-A törvénysértést bizonyítani is kell nem elég a propaganda!!
-
( "és akár ott voltam akár nem,csak egy szemlélődő voltam"a vagyont tőlem függetlenül elvették"nem volt semmi szerepem abban hogy azt a vagyont elvették" )

-a zárójeles részt én elhiszem és eddig úgy tűnik te vagy az aki nem hiszi el,annak ellenére sem hog...
2018-01-18 08:22:06
Halálunk előtti nagytakarítás
... nyolcvanas éveikben jártak. Olofsdotter szerint ez a rituálé olyan a svédek számára, mintha a biológia diktálná, de fontos az is, hogy a svéd kultúrában mélyen gyökerezik a gondolat, hogy függetlenül, másoknak terhet nem jelentve érdemes élni az életünket.

A svéd kultúra sem volt védtelen ugyanakkor a tömegfogyasztástól és a felesleges tárgyak felhalmozásától, ami az e...
2018-01-17 17:42:33
Jó tudni!
... hidrogénperoxidról írt tanulmányában nyomatékot ad annak az álláspontjának, miszerint a hidrogénperoxid a szervezetben végbemenő mindennemű rendellenes anyagcsere - folyamatainak a visszarendezője, függetlenül attól, hogy milyen eredetű a betegség: szív és ér, légúti, ideg, endokrin vagy egyéb rendszeri. A különbség csak a kezelés módjában rejlik.

A rákos betegségek sik...
2018-01-17 16:18:31
Az Európai Bizottság oktatási csomagot mutatott be a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése érdekében
... például az írni, olvasni tudás, a nyelvtudás, az állampolgári ismeretek, a digitális készségek - fejlesztésének egész életen át tartó javítása az oktatási rendszerekben, életkortól függetlenül mindenki számára, valamint iránymutatás a tagállamoknak arra vonatkozóan, hogy hogyan valósítsák meg e célokat. Fontos, hogy mindenkit a lehető legjobban felkészítsenek a munkaerőpiacok vált...
2018-01-17 15:04:40
1 2 3 ..........1019 1020 .....1529 1530 .....2038 2039 2040 
Címkék: Reformáció Emlékbizottság, Reményik Sándor, Európai Bizottság, MÚLT EMBRE, célja ezen, fórum színvonalát, pöcegödörbe terelni, társadalmi egyenlőtlenségek, fenti szeretet, rend lelke, tudomány lehetne, felvilágosodás előtti, nővér vagyok, testsúlynak megfelelően, torreádorok döntően, flamenco hagyományát, sommás véleményem, egyik játékost, közösségépítés ökumenikus, emlékév programjaiban, közös munkáért, ülésen megállapították, nyugati világ, világra most, világ nézi, órára megsz, szemlélődő voltam, vagyont tőlem, vagyont elvették, rituálé olyan, svédek számára, biológia diktálná, svéd kultúrában, svéd kultúra, felesleges tárgyak, szervezetben végbemenő, különbség csak, kezelés módjában, rákos betegségek, állampolgári ismeretek, digitális készségek, oktatási rendszerekben, tagállamoknak arra, lehető legjobban, munkaerőpiacok vált, együttműködésért, egyenlőtlenségek, megállapították, visszarendezője, felhalmozásától, hidrogénperoxid, emlékbizottság, közösségépítés, álláspontjának, fejlesztésének,
© 2013 TVN.HU Kft.