Regisztráció  Belépés
Sertéscsülök pékné módra hagymaágyon sütve
Sertéscsülök pékné módra hagymaágyon sütve

Hozzávalók

1 db sertéscsülök (főtt, füstölt)
9 db burgonya
2 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 db csípős hegyes paprika
2 db paradicsom
2 ek sertészsír

bors (fekete, őrölt)
majoránna (morzsolt)
fűszerkeverék (sült kr...
2018-09-22 00:29:59
Ízőrzők – Nyírmártonfalva – receptek
... átkenjük a dübbencsek tetejét zsírral.


Tőtike tormalevélben
Hozzávalók: 25 dkg rizs, 1 kg darált sertéshús, 3 evőkanál só, 1 teáskanál őrölt
feketebors, 30 dkg füstölt szalonna, 2 vöröshagyma, 1 fej fokhagyma, 7 dl
paradicsomlé, 1 dl ecet, tormalevél, másfél evőkanál őrölt paprika.
Két liter vizet felforralunk két csapott evőkanál sóval, és egy...
2018-09-16 17:43:08
Töltött pecsenye
...


Hozzávalók:
1 kg szűzpecsenye, 20 dkg Karaván sajt, füstölt szalonna, 20 dkg sonka, 15 dkg csemege uborka, zsír, 20 dkg sárgarépa, 20 dkg fehérrépa, 30 dkg vöröshagyma, őrölt bors, só

A szűzpecsenyét hosszanti irányban végigvágjuk, kinyitjuk és minél nagyobbra
Kiverjük, vigyázva, hogy a hús ne lyukadjon ki. Megsózzuk, megszórjuk őrölt borss...
2018-09-09 16:46:32
Cigány pecsenye
...

Hozzávalók

4 szelet sertéstarja
4 szelet szalonna (füstölt)
4 evőkanál olívaolaj
4 gerezd fokhagyma
1 bő evőkanál mustár
1 evőkanál fűszerpaprika
8 csipet fehérbors (őrölt)
1 teáskanál só

Leírás
A cigánypecsenye egy rendkívül laktató, finom étel. Nem készítem gyakran, de ha az asztalra kerül, mindenki megn...
2018-09-09 16:40:54
Tallóztam
... csak a húsokra tehetünk grillezéskor.
Ha faszénparázsra babérlevelet, rozmaringot vagy más illatos fűszereket szórunk, a húsok átveszik az aromás illatokat.


A füstölt kolbászról úgy tudod a legkönnyebben eltávolítani a héját, ha előtte hideg vizet engedsz rá. Ezután pikk-pakk lejön a bőre.


Ha túl világos, sápadt a tojás sárgája, p...
2018-09-05 08:04:17
Füstölt húsos quiche karfiollal
Füstölt húsos quiche karfiollal

Hozzávalók

25 dkg liszt

12,5 dkg vaj + a formához
1 db tojás
1 fej karfiol
1 db póréhagyma
25 dkg füstölt tarja
2 ek olaj
2 dl tejföl
1 dl tejszín
3 db tojás
frissen őrölt bors
10 dkg sajt
szárazbab a va...
2018-09-01 23:51:59
Fésűs karaj
... karaj

Hozzávalók

2 db karaj (kb. 15 cm)
száraz kolbász (kb. 10 cm)
2 mk házi fokhagymakrém (vagy 3 gerezd fokhagyma)
1 dl olaj
6 szelet füstölt szalonna (vékony)
1 tk só
1 mk bors


Elkészítés

A karajt alaposan megtisztítjuk, majd egy éles, hosszú pengéjű késsel hosszá...
2018-08-29 00:47:50
27 olyan konyhai tanács, hogy eldobod az agyad!
... evőkanál étolajat, így nem ragad az edény aljához, és az olaj is kevésbé habosodik.

A sovány húsokat panírozás előtt kenjük meg olajjal, akkor sütés közben nem száradnak ki.
A füstölt kolbászról úgy tudod a legkönnyebben eltávolítani a héját, ha előtte hideg vizet engedsz rá. Ezután pikk-pakk lejön a bőre.

9. Ha túl világos, sápadt a tojás sárgája, piskó...
2018-08-23 10:39:02
Konyhai turpisságok!
... percre.

11.
Fűszereket nem csak a húsokra tehetünk grillezéskor. Ha a faszénparázsra babérlevelet,rozmaringot vagy más illatos fűszereket szórunk, a húsok átveszik az aromás illatokat.

12.
A füstölt kolbászról úgy tudod a legkönnyebben eltávolítani a héját, ha előtte hideg vizet engedsz rá. Ezután pikk-pakk lejön a bőre.

13.
Ha túl v...
2018-08-04 17:49:09
A tojásreggeli a legjobb reggeli – akár vegánul is!
... szentháromság nélkül talán ez a legegyszerűbb verzió - hiszen veszünk tojásokat, fűszereket, zöldségeket és máris remek reggelit lehet összedobni. Ami nagyon megdobja az étel ízvilágát, az füstölt pirospaprika, amit egyre többen használnak most már nálunk is. Édes, csípős és kesernyés változatban is kapható ez a fantasztikus fűszer, mindenki választhat a maga ízvilágának meg...
2018-08-01 07:59:43
1 2 3 ...........................165 166 ..............248 249 .............329 330 331 
Címkék: legjobb reggeli, dübbencsek tetejét, szűzpecsenyét hosszanti, rendkívül laktató, asztalra kerül, húsokra tehetünk, húsok átveszik, aromás illatokat, füstölt kolbászról, legkönnyebben eltávolítani, tojás sárgája, karajt alaposan, edény aljához, sovány húsokat, faszénparázsra babérlevelet, legegyszerűbb verzió, étel ízvilágát, füstölt pirospaprika, fantasztikus fűszer, maga ízvilágának, nyírmártonfalva, faszénparázsra, cigánypecsenye, legkönnyebben, megtisztítjuk, szentháromság, legegyszerűbb, fűszerkeverék, szűzpecsenyét, fokhagymakrém, fűszerpaprika, tormalevélben, eltávolítani, fantasztikus, tojásreggeli, sertéscsülök, babérlevelet, grillezéskor, szűzpecsenye, felforralunk, paradicsomlé, pirospaprika, végigvágjuk, turpisságok, vöröshagyma, rozmaringot, zöldségeket, hagymaágyon, változatban, ízvilágának, sertéstarja, kolbászról, hozzávalók, használnak, dübbencsek, karfiollal, feketebors, fűszereket, tormalevél, póréhagyma, megszórjuk, választhat, paradicsom, összedobni, sertészsír, elkészítés, fokhagyma, rendkívül, illatokat,
© 2013 TVN.HU Kft.