Belépés
Baleset miatt lezárták a 4-es utat Abonynál
...
Csámpai Attila elmondta, a két jármű a főút Abonyt elkerülő szakaszán karambolozott kora este. A mentéshez a ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a kisteherautóból, majd átadták a mentőknek. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől - fűzte hozzá a szóvivő. A rendőrség a honlapján közölte, hogy a Szolnok fel...
2017-11-13 20:23:14
Új kiemelt közlekedési projekteket hagyott jóvá a kormány
... listán.
A leállított M4-es autópálya építése gyorsforgalmi útként szerepel a listán, két szakaszban: az egyik az M0-tól indul és Abonyig tart, itt kötik bele Szolnokot, míg a másik szakasz Abonytól tart Törökszentmiklósig, úgy hogy megkerüli Szolnokot és egy új Tisza hídon halad át.
Zalaegerszeg gyorsforgalmi összeköttetést kap az M7-es autópályával úgy, hogy a 76-os szá...
2015-08-07 19:14:06
Alföldi halálút lehet az M4-esből
... jövő


Támogatási szerződés, előterjesztések, határozatok, közbeszerzés, kivitelezői szerződések - 2013-ban látszólag minden együtt volt ahhoz, hogy a kormány autópályával örvendeztesse meg Abonytól Fegyvernekig a 4-es főút mellett fekvő településeken élő választóit. Csupán a pénz hiányzott. A döntéshozók azonban úgy vélték, addig trükköznek majd Brüsszelben, ...
2015-05-11 07:52:06
Útszélen hagyott hősök
... az Alföldbe nyúlik. A statisztikák szerint majdnem tizenötezren élnek itt, ám ahogyan a helybéliek mondják, többnyire csak aludni járnak haza. A 4-es út meg a vasút nagy kincs, összeköti Abonyt a világgal, de az is igaz, könnyen el is visz innen mindent és mindenkit.
Békés város ez, nem nagyon foglalkozik vele az országos média, most azonban két hírrel is helyet kapott a híra...
2015-04-27 12:02:23
Egy kamion műszaki mentése miatt lezárták a 4-es főutat Abonynál
...
A rendőrség és az Útinform tájékoztatása szerint a kamion a 4-es főút Abonyt elkerülő szakaszán, a 90 és 91-es kilométer között vesztegel, emiatt itt teljes zárás van érvényben.
A forgalmat a 3119-es jelű útra, illetve a 40-es főút érintésével Abonyon keresztül terelik - írta honlapján az Útinform.
A közlekedés megszokott üteme kora délutánra állhat helyre - mondta ...
2013-04-13 12:31:13
Kiállítás a ceglédi útépítésen előkerült régészeti leletekből
... végzett feltárások tudományos összefoglalója - mondta Rajna András, a Pest Megyei Múzeumok Igazgatóságának régészeti igazgatóhelyettese szerdán az MTI-nek.
A 4-es számú főút Ceglédet és Abonyt elkerülő szakaszán és a térségben végzett ásatásokon számos korszakból kerültek elő régészeti maradványok, az újkőkortól egészen a középkorig.
Az ásatások azért is kiemelkedő jele...
2011-07-27 18:30:15
1 
Címkék: Csámpai Attila, Abonytól Fegyvernekig, Rajna András, Pest Megyei Múzeumok Igazgatóságának, 4-es utat, kamion műszaki, 4-es főutat, ceglédi útépítésen, főút Abonyt, ceglédi hivatásos, embert feszítővágó, érintett útszakaszt, forgalom elől, honlapján közölte, leállított M4-es, másik szakasz, kormány autópályával, 4-es főút, pénz hiányzott, döntéshozók azonban, statisztikák szerint, helybéliek mondják, vasút nagy, országos média, 3119-es jelű, 40-es főút, közlekedés megszokott, 4-es számú, térségben végzett, újkőkortól egészen, ásatások azért, kisteherautóból, előterjesztések, igazgatóságának, összeköttetést, összefoglalója, gyorsforgalmi, szabadítottak, örvendeztesse, karambolozott, tájékoztatása, településeken, segítségével, autópályával, statisztikák, tizenötezren, közbeszerzés, zalaegerszeg, fegyvernekig, feszítővágó, foglalkozik, brüsszelben, riasztották, maradványok, közlekedési, projekteket, döntéshozók, kivitelezői, szerződések, határozatok, érintésével, közlekedés, megszokott, újkőkortól, szakaszban, ásatásokon,
© 2013 TVN.HU Kft.