Regisztráció  Belépés
Valaki elmagyarázná, hogy hol volt hétfő este a magyar légvé
... kisrepülőt észlelt 2018. január 15-én 19 óra körül - számolt be az eseményről a rendőrség hivatalos honlapja.

A tudósítás szerint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja által azonnal a helyszínre irányított rendőrök a repülőgépet egy mezőgazdasági területen landolva megtalálták. A rendőrök jelentős erőkkel, nyomkövető szolg...
2018-01-17 17:45:24
Fokozott ellenőrzésre készül a debreceni rendőrség
... jelzőtáblákra vonatkozó rendelkezéseket, valamint a járműközlekedés általános szabályait súlyos fokban megsértik, és emiatt balesetet okoznak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek szempontjából frekventált debreceni útszakaszokon 2018 januárjában fokozott figyelmet fordít a jogsértők kiszűrésére.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy biztons...
2018-01-15 13:05:11
Testvére ölt meg egy férfit Láziban
...
A közlemény szerint a halálesetről hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre. A helyi lakos halálát bántalmazás okozta, ezért a megyei rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást - tették hozzá.
A nyomozók elfogták és előállították a sértett testvérét, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A férfit őrizetbe vették és gyanúsít...
2018-01-14 21:10:37
Beteget szállító mentőautó karambolozott a 63-as úton Abánál
...
Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy az autó sofőrje életveszélyesen megsérült.
A mentőben a személyzet nem, a beteg könnyebben sérült meg - tette hozzá.
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy a mentőautó megkülönböztető fény- és hangjelzést használt.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útzár van érvényben. A re...
2018-01-13 12:51:53
Elfogták a rákoskeresztúri gyilkosság feltételezett elkövetőjét
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) előző este kapott bejelentést arról, hogy Budapest XVII. kerületében egy Újlak utcai lakóházban ismeretlen elkövető megölt egy nőt. Az áldozat 19 éves volt a tájékoztatás szerint.
A feltételezett elkövetőt még péntek éjjel elfogták a rendőrök....
2018-01-13 07:04:13
Őrizetben a pásztói csecsemőgyilkos
...
Nágel Tamás felidézte, hogy hétfőn este állampolgári bejelentés érkezett a főkapitányságra, miszerint Pásztó belterületén egy újszülött testrészét találták meg.
Az ügyben ezután indítottak nyomozást, majd rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves helyi lakost - tette hozzá.
Nágel Tamás tájékoztatás...
2018-01-10 07:05:11
Újszülött-testrészt találtak Pásztón
...
Nágel Tamás elmondta: a főkapitányságra hétfő este érkezett bejelentés arról, hogy Pásztón egy újszülött testrészét találták meg. A rendőrség megkezdte a nyomozást, a halálesetet szakértők bevonásával, büntetőeljárás keretében vizsgálják - tette hozzá....
2018-01-09 19:02:34
Németországtól Tatáig üldöztek két betörőt a rendőrök az autópályán
...
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az elkövetők január 4-én tulajdonították el a páncélszekrényt, amelyet egy erdőben felfeszítettek. Hogy melyik német településen történt az eset, arra a rendőrök nem adtak választ.
A két férfi a széfből zsákmányolt ékszerekkel, három pisztollyal és egy vadászpuskával Ausztriába menekült egy német rendszá...
2018-01-09 15:31:31
Több mint húsz százalékkal nőtt tavaly a magyar-horvát határ forgalma Letenyén
... alakult ki r...
2018-01-09 15:31:16
Meghalt egy motoros a 10-es úton Tokodaltárón
...
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a szabályosan közlekedő motorkerékpár egy szemből balra kanyarodó személygépkocsival karambolozott. A baleset következtében a motoros a helyszínen életét vesztette.
Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a járműveket kerülőútra terelik....
2018-01-08 15:52:24
1 2 3 .................435 436 .........653 654 .........870 871 872 
Címkék: Németországtól Tatáig, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja, Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, Farkas-Bozsik Gábor, Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Budapest XVII, Nágel Tamás, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, magyar légvé, debreceni rendőrség, férfit Láziban, 63-as úton, rákoskeresztúri gyilkosság, pásztói csecsemőgyilkos, magyar-horvát határ, 10-es úton, rendőrség hivatalos, tudósítás szerint, helyszínre irányított, mezőgazdasági területen, rendőrök jelentős, járműközlekedés általános, balesetek szempontjából, jogsértők kiszűrésére, közlekedők figyelmét, közlemény szerint, halálesetről hajnalban, helyi lakos, nyomozók elfogták, sértett testvérét, bűncselekmény elkövetésével, férfit őrizetbe, autó sofőrje, beteg könnyebben, rendőrség honlapján, mentőautó megkülönböztető, műszaki mentés, tájékoztatás szerint, feltételezett elkövetőt, újszülött testrészét, ügyben ezután,
© 2013 TVN.HU Kft.