Regisztráció  Belépés
Műszaki áruházakat fosztogató román férfiakat fogott el a rendőrség
... a különböző műszaki cikkek ellopásával az elkövetők közel 60 millió forintos kárt okoztak. A folyamatban levő nyomozásokat országos koordináció keretében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya hangolta össze, majd később egyesítette azokat.
A sajtótájékoztatón Oszlánszki Sándor az Országos Rendőr-főkapitányság főkapitányi biztosa kiemelte: az országos koordin...
2018-03-20 17:15:52
Kamion és busz ütközött a 86-os főúton Jánossomorjánál, többen megsérültek
...
Schreindler Ágnes elmondta, hogy a busz vezetője beszorult, őt várhatóan ki kell vágni a járműből.
Smuk Ferenc, a megyei rendőr-főkapitányság sajtreferense elmondta, hogy a Csorna irányából közlekedőket az M85-ös autóút felé terelik, a Jánossomorja felől érkezőket pedig visszafordítják Mosonmagyaróvár felé....
2018-03-20 15:46:18
El­ké­pesztő dolog de­rült ki a Nyu­ga­ti­nál fekvő,
... tényről. A rendőrség azonnal kivonult a helyszínre.
Nem holttestről van szó
- nyilatkozta Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. Egy hajléktalanról van szó, aki szinte egész nap aludt, ezért nem láthatták mocorogni a járókelők....
2018-03-20 14:49:09
Valószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén holtan talált két ember
... támasztják alá, hogy bűncselekmény történt volna. Ugyanakkor az ügy teljes körű feltárásához további szakértői vizsgálatok szükségesek, ezek folyamatban vannak.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság mindent megtesz a történtek mielőbbi, megnyugtató tisztázása érdekében - tette hozzá a sajtószóvivő.
A két holttestet március 15-én közterületen találták meg, és az első adatok...
2018-03-20 10:24:59
Havazás - Folyamatosan csökken az áram nélkül maradt települések száma Hajdú-Bihar megyében
... áramszolgáltató szakemberei tovább dolgoznak a hiba elhárításán....
2018-03-19 18:22:13
Választás 2018 - NAV: nem nyomoznak Jelen Tamással szemben
... hangsúlyozta a NAV, hozzátéve: emiatt közokirat-hamisítás elkövetésének gyanújával a NAV ismeretlen elkövetővel szemben még március 2-án büntetőfeljelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.
Hétfőn több sajtóorgánum azt írta, a NAV két hete hallgat arról, gyanúsítja-e költségvetési csalással Jelen Tamás zuglói jelöltet. Több helyen azt írták: "az egyelőre tisztázatlan ...
2018-03-19 18:12:10
Hóvihar - Nyolcezer fogyasztási helyen nincs áram Békés megyében
...
Békés megyében Bucsán, Gyomaendrődön, Ecsegfalván, Kertészszigeten, Nagylaposon, Dévaványán és Szeghalmon szünetel az áramszolgáltatás. A megyei rendőr-főkapitányság adatai szerint 9223 fogyasztó érintett az üzemzavarban.
A viharos időjárás az E.ON szolgáltatási területén legnagyobb részben Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megyéket érintette.
Békés megyében nem e...
2018-03-18 12:31:57
Hóvihar - Mintegy 15 ezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás Jász-Nagykun-Szolnok megyében
... legnagyobb részben Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megyéket érintette, ezért szerelőket csoportosított át ezekbe a régiókba - közölte.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a személy- és vagyonbiztonság megóvása, valamint a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében folyamatos a rendőri jelenlét a teljesen vagy részlegesen áram nélk...
2018-03-18 11:31:14
Egy rakás titkosszolgálati dokumentumot publikáltak Szita Ká
... minőségben foglalkoztatták.

A Magyar Nemzet azt írja, hogy megszerezte a politikus állambiztonsági nyilvántartó kartonját, valamint birtokukban van a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság III/II. osztályának több (eredetileg) szigorúan titkos minősítésű aktája és Szita kézzel írt jelentése a nyolcvanas évekből.

Bár elterjedt tévhit, hogy a III/II-eseket kémelhá...
2018-03-17 19:27:52
Hoppál: felértékelődött a polgárőrség tevékenysége
... forint volt az állami szervek által nyújtott összes támogatás összege.
A szervezet elnöke a technikai ellátottságra térve közölte: a kormány 570 új terepjárót, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) 1200 kerékpárt és 150 segédmotor-kerékpárt, valamint 32 ezer láthatósági mellényt biztosított az egyesületek részére.
A polgárőrök részt vesznek a határvédelemben - ismert...
2018-03-17 13:21:35
1 2 3 ..................438 439 .........657 658 .........875 876 877 
Címkék: Jelen Tamással, Szita Ká, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, Oszlánszki Sándor, Országos Rendőr-főkapitányság, Schreindler Ágnes, Smuk Ferenc, Csécsi Soma, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Budapesti Rendőr-főkapitányságon, Jelen Tamás, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, Magyar Nemzet, Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság III, 86-os főúton, áram nélkül, rakás titkosszolgálati, polgárőrség tevékenysége, különböző műszaki, elkövetők közel, folyamatban levő, sajtótájékoztatón Oszlánszki, országos koordin, busz vezetője, rendőrség azonnal, történtek mielőbbi, első adatok, hiba elhárításán, egyelőre tisztázatlan, viharos időjárás, közbiztonság fenntartása, rendőri jelenlét, teljesen vagy, politikus állambiztonsági, nyolcvanas évekből, állami szervek, szervezet elnöke, technikai ellátottságra, egyesületek részére, polgárőrök részt, áramszolgáltatás, titkosszolgálati, határvédelemben, foglalkoztatták, főkapitányságon,
© 2013 TVN.HU Kft.