Regisztráció  Belépés
Halálra gázoltak egy gyalogost Csepelen
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset a II. Rákóczi Ferenc út 345. szám előtt történt, a gyalogost egy személyautó ütötte el eddig tisztázatlan körülmények között.
A mentők megkísérelték az újraélesztést, de nem jártak sikerrel.
A rendőrök a helyszíni szemle idejére a II. Rákóczi Ferenc utat a Vízmű utca és a Meggyfa utca között lezárták - ol...
2018-07-23 12:01:37
Kutyák támadtak egy idős házaspárra Ürömön
...
Gondtalanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés vétsége miatt indított nyomozást az 51 éves férfi ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
A tájékoztatás szerint a családi házas ingatlan területére a szomszédos telekről érkező kutyák először egy 73 éves férfira, majd a segítségére siető 70 éves feleségére támadtak. A férfit életveszélyes, a nőt súlyos sérülé...
2018-07-23 11:11:22
kivégeztek egy többszörös szépségverseny-győztes kiskutyát
... nevettek, hogy már túlzásba visszük. Olyan volt, mintha a kisbabánk lenne - siratta a kutyáját Bajkay Anita.

A 16 éves fiú ellen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított, tettéért akár három év börtönt is kaphat. Úgy tudni, a szülei otthon voltak, amikor a kutyára lőtt.

(A 444 nyomán)


http://168ora.hu/...
2018-07-22 09:19:40
Vádemelést javasolnak egy vendéglátóját forró vízzel leöntő férfi ellen
... indítványozták letartóztatását, amelyet a Pécsi Járásbíróság a bűncselekmén...
2018-07-21 15:54:02
Forgalomkorlátozások az Erzsébet híd környékén világháborús robbanótest miatt
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a robbanótestet az Erzsébet híd budai hídfőjétől a Lánchíd irányába 50 méterre, a Duna medrében találták.
A tűzszerészi munkálatok miatt kedd hajnaltól, illetve reggeltől az I., az V. és a XI. kerületet érintően korlátozások léptek életbe. Délelőtt 10 órától az Erzsébet hidat is lezárják.
Ezt megelőzően már hajnali...
2018-07-03 07:21:07
Leszúrtak egy 41 éves férfit Budapesten
...
Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentőszolgálat már nem tudta megmenteni az életét.
ABudapesti Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást, a helyszíni szemle folyamatban van....
2018-07-03 07:04:21
Robbanótestet találtak a Dunában az Erzsébet hídnál
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a robbanótestet az Erzsébet híd budai hídfőjétől a Lánchíd irányába 50 méterre, a Duna medrében találták.
A tűzszerészi munkálatok miatt kedden hajnaltól, illetve reggeltől az I., az V. és a XI. kerületet érintően korlátozások lépnek életbe. Délelőtt 10 órától az Erzsébet hidat is lezárják.
Ezt megelőzően már hajna...
2018-07-02 22:08:11
Kiürítési gyakorlatot tartottak a ferihegyi repülőtéren
...
Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a közvetlen uniós finanszírozású programban ezerkétszáz önkéntes vett részt.
A résztvevők rendkívüli eseményeket szimulálva gyakorolhatták, hogy egy nemzetközi repülőtéren milyen intézkedésekre van szükség: az utasokat hogyan lehet a lehető legrövidebb időn belül biztonságba helyezni, a veszé...
2018-07-02 21:20:36
Baleset miatt teljes útzár az M1-es autópályát a 32-es kilométernél
...
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Budapest felé vezető oldalon közlekedő kamion eddig tisztázatlan okból átszakította a belső sáv szalagkorlátját, áttért a Győr felé vezető oldalra, ahol a forgalmi sávokban keresztben állt meg.
A jármű a sávokat teljes szélességben elfoglalja. A rendőrök az autópálya forgalmát a győri oldalon Zsámbé...
2018-06-25 11:22:05
Befejezték a helyszínelést az M3-as autópályán, megindulhatott a forgalom
...
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felidézte: hétfő reggel nem sokkal 8 óra előtt az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 41-es kilométerszelvényben eddig tisztázatlan körülmények között négy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze, a balesetben négyen megsérültek.
A baleset helyszíni szemléjének idejére a rendőrök a belső forgalmi sávot lezárták. Az útl...
2018-06-25 11:21:19
1 2 3 ..................441 442 .........662 663 .........881 882 883 
Címkék: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Rákóczi Ferenc, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Bajkay Anita, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, Pécsi Járásbíróság, ABudapesti Rendőr-főkapitányság, Országos Rendőr-főkapitányság, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, gyalogost Csepelen, idős házaspárra, vendéglátóját forró, ferihegyi repülőtéren, 32-es kilométernél, személyautó ütötte, mentők megkísérelték, helyszíni szemle, tájékoztatás szerint, családi házas, szomszédos telekről, segítségére siető, férfit életveszélyes, kisbabánk lenne, kutyáját Bajkay, szülei otthon, kutyára lőtt, tűzszerészi munkálatok, áldozat olyan, közvetlen uniós, résztvevők rendkívüli, nemzetközi repülőtéren, utasokat hogyan, lehető legrövidebb, forgalmi sávokban, sávokat teljes, autópálya forgalmát, győri oldalon, autópálya Budapest, tehergépkocsi ütközött, balesetben négyen, baleset helyszíni, belső forgalmi, letartóztatását, szalagkorlátját, gondtalanságból, személygépkocsi, finanszírozású,
© 2013 TVN.HU Kft.