Regisztráció  Belépés
A főpolgármester utasította a főváros cégeit a hőségérzet enyhítésére
...
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a rendkívüli hőség miatt vasárnap déltől országosan életbe léptette a vörös kódot.
A tájékoztatás szerint a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. a hőségriadó ideje alatt 20 kocsival locsolja a budapesti utakat, nappal a lakótelepek, a sűrűn lakott városrészek útjait, az éjszakai műszakban a főútvonalakat. A sínek hűtését a BKV...
2018-07-30 10:56:43
Illegális bevándorlás - Nyugat-németországi városok önként befogadnak menekülteket
...
Henriette Reker kölni, Thomas Geisel düsseldorfi és Ashok Sridharan bonni főpolgármester közös levélben tudatta szándékát Angela Merkel kancellárral - jelentette az n-tv német hírcsatorna.
"Az emberségesség, az oltalomhoz való jog és az integráció üzenetét szeretnénk küldeni azoknak, akik menekülni kényszerülnek" - írták a városvezetők.
A német városok tanácsa nagyr...
2018-07-27 14:43:01
Tusványos - Tarlós: a kormány és a városvezetés együttműködése segíti Budapest fejlődését
...
A 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor "Budapest - Európa metropolisza" című panelbeszélgetésén a főpolgármester elmondta: nem fűtik olyan ambíciók, hogy Budapest világvárossá váljon, sokkal fontosabbnak tartja, hogy a nemzet fővárosa élhető legyen. Ehhez kiváló természetei adottságai - a várost átszelő Duna, a gyógyvíz, a szigetek és a budai hegyek - mellett európ...
2018-07-27 12:16:42
A DK aláírásgyűjtésbe kezd a közvetlen főpolgármester-választás megtartásáért
...
Gy. Németh Erzsébet, a párt fővárosi képviselője csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a főpolgármestert a polgárok választják, nem Orbán Viktor.
Mint mondta, sajtóinformációk szerint egy kormányközeli kutatócég arról kérdezi az embereket, hogy hogyan fogadnának egy olyan főpolgármestert, akit nem megválasztanak, hanem a kormány nevezi ki két évre.
A...
2018-07-26 13:22:22
Saját halottjának tekinti a főváros Szepesi Györgyöt
... György tizennégy labdarúgó-világbajnokságnak és számtalan sporteseménynek volt szakavatott kommentátora. Az ő nevéhez fűződik az "évszázad mérkőzésének" közvetítése is - utalt a főpolgármester az 1953-as londoni 6-3-ra.
Kiemelkedő sportriporteri és újságírói munkájának, aktív közéleti tevékenységének, valamint a hazai sporttörténelemben játszott több évtizedes szerepének elis...
2018-07-25 10:30:14
Gulyás: indul a Magyar falvak program
... arról is, hogy a kabinet ősszel dönt az otthonápolási díj növelésének mértékéről, jelezve, hogy lesz emelés.
Kérdésre szólt arról is, tudomása szerint Tarlós István budapesti főpolgármester nem hozott végleges döntést arról, akar-e indulni a következő önkormányzati választáson.
A kormány minden kórháznak biztosítja a betegellátás feltételeit - jelentette ki egy másik k...
2018-07-24 14:24:48
Budafok-Tétény önkormányzata turisztikai ötletpályázatot hirdet
... pályaművek végleges prezentálása, és az eredményhirdetés a Budafoki Borfesztivált megelőző napon, augusztus 30-án lesz.
A zsűri elnöke Szalay- Bobrovniczky Alexandra - XXII. kerületi főpolgármester-helyettes.
Az első helyezett nyereménye 300 ezer forint, a 2. helyezett 200 ezer forintot, a 3. pedig 100 ezer forintot kap, és minden díjazott a Magyar Turisztikai Ügynökség ...
2018-07-22 07:05:04
Költségvetés - LMP: a közpénzlopás megakadályozása az egyik legfontosabb feladat
... rendszerén belül érezné otthon magát", egyfajta platform lehet azon belül, értékválasztásukat azonban nem kívánta kommentálni.
A politikus sikerként értékelte Tarlós István főpol...
2018-06-25 14:01:56
Na végre: Nem lesz több Red Bull Air Race Budapesten, amíg T
Na végre: Nem lesz több Red Bull Air Race Budapesten, amíg Tarlós a főpolgármester


2018. június 25. 09:35
Hunhír.info

A főpolgármester elnézést kér a budapestiektől a hétvégi műrepülőverseny okozta kellemetlenségek miatt és bejelentette, amíg ő a főpolgármester, nem lesz többé ilyen verseny a belvárosban.


Tarlós István az M1 aktuáli...
2018-06-25 09:39:48
Erdő Péter bíboros Szent Adalbert-díjjal tüntette ki .....
Erdő Péter bíboros Szent Adalbert-díjjal tüntette ki Tarlós István főpolgár mestert.
2018. június 24. vasárnap 16:30
Erdő Péter bíboros, prímás főcelebrálásával mutattak be ünnepi szentmisét az óbudai Szent Péter és Pál-főplébánia búcsúján, június 24-én. A szentmise végén a bíboros kitüntetést és pápai áldást tartalmazó oklevelet adott át Tarlós Istvánnak, Budapest főpolg...
2018-06-25 00:02:47
1 2 3 ............311 312 .......467 468 ......621 622 623 
Címkék: Szepesi Györgyöt, Bull Air Race Budapesten, Erdő Péter, Szent Adalbert-díjjal, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt, Henriette Reker, Thomas Geisel, Ashok Sridharan, Angela Merkel, Bálványosi Nyári Szabadegyetem, Németh Erzsébet, Orbán Viktor, Tarlós István, Budafoki Borfesztivált, Szalay- Bobrovniczky Alexandra, Magyar Turisztikai Ügynökség, Szent Péter, Tarlós Istvánnak, főpolgármester utasította, főváros cégeit, hőségérzet enyhítésére, városvezetés együttműködése, főváros Szepesi, közpénzlopás megakadályozása, egyik legfontosabb, rendkívüli hőség, vörös kódot, tájékoztatás szerint, hőségriadó ideje, budapesti utakat, sűrűn lakott, éjszakai műszakban, sínek hűtését, n-tv német, oltalomhoz való, integráció üzenetét, német városok, főpolgármester elmondta, nemzet fővárosa, várost átszelő, budai hegyek, párt fővárosi, polgárok választják, kormányközeli kutatócég, olyan főpolgármestert, kormány nevezi, 1953-as londoni, kabinet ősszel, következő önkormányzati,
© 2013 TVN.HU Kft.