|
|
|
... orbáncfüvet kíván szedni a hagyományos antidepresszáns szerekkel együtt Bár a mellékhatások rendkívül ritkák, nehéz értékelni a beteg állapotát, ha az orvos nem tudja biztosan, milyen szereket szed a páciens.
Teakészítés: 1 púpozott teáskanálnyi füvet adunk '/4 liter vízhez, csak forrázzuk, rövid ideig állni hagyjuk.
Orbáncfűolaj: napfényes időben szedett orbáncfűvirá... |
2010-11-11 16:54:27 |
|
|
|
|
|
|
... finomított cukrot.
A legveszélyesebb adalékanyagok
Kezdjük először a mesterséges édesítők vizsgálatát. A különböző védett márkanevû mesterséges édesítőszereket az aszpartám (aspartame) nevû kémiai anyagból állítják elő. Az aspartame-ot bizonyos publikációk méregnek titulálják és nem véletlenül. Az aspartame 3 kémiai anyagból áll: ... |
|
2010-11-09 21:04:32 |
|
|
|
|
|
|
... só
Elkészítés:
A tejszínt a tejjel elkeverjük, a csokoládét darabokra törjük, majd beletesszük a tejszínnel elkevert tejbe. Gyenge tûzre állítjuk, beletesszük a fûszereket és folyamatosan kevergetve felforraljuk. Ezután habverővel pár percig kevergetjük, végül a tûzről lehúzzuk és addig verjük tovább, amíg krémes-habos lesz. Talpas poharakb... |
2010-11-07 14:58:20 |
|
|
|
|
|
|
... növényi maradékok (szár, csuhé, stb.) liszté őrölt hulladékát adagolják. Ezt Amerikában már évtizedek óta használják.
Az érvek harmadik csoportja pedig az, hogy a tudatmódosító szereket leginkább a nagy mennyiségben fogyasztott termékekbe lehet beletenni. Étolaj, liszt, rizs, só, cukor. Nem csoda tán, hogy ezen cégek jelentős hányada zsidó tulajdon. Én személy szerint ... |
|
2010-11-07 14:39:46 |
|
|
|
|
|
|
... cm hosszúságú a legkellemesebb fogyasztásra. Mosás után szedjük
le a kaporleveleket a szárról, és az elkészített üvegek aljára
egyenletesen rakjuk bele. A paprikát, a fûszereket szintén osszuk el
egyformán az üvegekben. Ezután töltsük fel az üvegeket a felvágott
zöldbabbal. Közben készítsük el a felöntőlevet. 1 liter vízben oldjunk
fel 37 dkg cuk... |
|
2010-11-05 03:57:44 |
|
|
|
|
|
|
... levő vízben szûrőkanállal
vagy szitával merítve egy percig előfőzzük, majd hûtjük. Az üvegek
aljára tegyünk megmosott, 3-5 cm-esre aprított fûszereket, ízlés
szerint petrezselyem- és zellerlevelet, kaprot, tárkonyt, fokhagymát,
kis szelet fûszerpaprikát, babérlevelet, néhány szem fekete borsot,
esetleg 1-2 szem szegf... |
2010-11-05 03:55:18 |
|
|
|
|
|
|
... öntve takarjuk be a tálat. Egy
éjszakára hagyjuk így állni. Másnap leöntve róla a felöntőlevet
melegítsük forrásig, és hagyjuk gyöngyözve forrni kb. 5 percig. A
fûszereket, kaporvirágot ezután szûrőkanállal szedjük ki és osszuk
el az üvegek alján. Rakjuk a hagymákat az üvegekbe, a felöntőlevet
forraljuk fel még egyszer, és így önts... |
2010-11-05 03:54:34 |
|
|
|
|
|
|
... Fûszerezés: a zöld levélfûszerek, a torma és a szemes
fûszerek is azonosak az uborkáéval. Vegyünk literenként 3-4 dkg sót,
4-6 dkg cukrot, és amikor már a zöldfûszereket kiszûrtük és ismét
felforraltuk, adjuk hozzá a 2,5-3 dl ecetet. Ezzel, ha így is felforrt,
forrázzuk le ismét, majd letakarva hagyjuk másnapig állni. A levet
leönt... |
2010-11-05 03:51:03 |
|
|
|
|
|
|
... csepegtessük le. Igyekezzünk villával tetszetősen,
rendezett sorokban elhelyezni a tiszta üvegekben az uborkát. Régen
az uborka tetejére rakták a kaprot és az egyéb zöldfûszereket.
Célravezetőbb azonban, éppen a fertőzések elkerülésére, ezeket is
a felöntőlébe kifőzni és a leszûrt levet felhasználni.
A felöntől... |
2010-11-05 03:47:51 |
|
|
|
|
|
|
... egyenletesen, hosszában rakjuk be az uborkákat. Jó, ha
nagyság szerint osztályozzuk, mielőtt az üvegekbe rakjuk. Közben
készítsük el a felöntőlevet is. A zöldfûszereket jobb kifőzni és úgy
beleönteni a kivonatot, de a szemes fûszerek kifőzése is ajánlatos,
mert így egyenletesebb lesz az íz. Durván számítva felöntőlé
liter... |
2010-11-05 03:47:02 |
|
|
|
|