|
|
|
... méreganyagokat olyan vegyületekké alakítják át, amelyek salakanyag formájában eltávoznak a szervezetből.
Egyszerű a teendőd: igyál meg egy pohár langyos vizet egy fél citrom lefacsart levével. Ez legyen reggel az első dolgod, mert üres gyomorra még hatásosabb. Emellett salátákban és különböző ételeben is fogyaszthatod a citrom levét.
2. Zöld tea
A zöld t... |
2024-04-15 22:40:38 |
|
|
|
|
|
|
... dolgunk, hogy megmossuk, lecsöpögtetjük, és egy salátástálba tesszük. A zellert hámozzuk meg, majd nagyon vékonyan szeleteljük fel. Keverjük a salátához. Spricceljük le a citrom frissen facsart levével. A narancsot hámozzuk meg, magozzuk ki, a narancsgerezdeket vágjuk fel kisebb darabokra, majd adjuk a salátához. A dióolajban keverjük el a mézet, a kurkumát, a sót és a borsot, és ... |
|
2024-04-09 22:32:22 |
|
|
|
|
|
|
... salátástálba. Adjuk hozzá a megmosott és felszeletelt paradicsomot és paprikát. Reszeljük le a répát, azt is forgassuk a többi hozzávalóhoz. Olívaolajban keverjük el a fokhagymát, a lime frissen facsart levét, a sót és a borsot, majd öntsük a salátára. Apróra vágott petrezselyemmel szórjuk meg.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/a-cinkbe n-magneziumban-gazdag-bab-fokoz... |
2024-04-07 22:13:57 |
|
|
|
|
|
|
... dolgunk, hogy megmossuk, lecsöpögtetjük, és egy salátástálba tesszük. A zellert hámozzuk meg, majd nagyon vékonyan szeleteljük fel. Keverjük a salátához. Spricceljük le a citrom frissen facsart levével. A narancsot hámozzuk meg, magozzuk ki, a narancsgerezdeket vágjuk fel kisebb darabokra, majd adjuk a salátához. A dióolajban keverjük el a mézet, a kurkumát, a sót és a borsot, és ... |
|
2024-04-02 23:00:06 |
|
|
|
|
|
|
... leve.
Elkészítése:
Tegyünk fel kb. 1 liter vizet forrni, adjuk hozzá a zöldtea-leveleket és a rózsaszirmot. Hagyjuk állni 15 percig, szűrjük le, m... |
|
2024-03-09 20:30:11 |
|
|
|
|
|
|
... a leveshez a paradicsomot, lestyánt, petrezselyemzöldet, apróra vágott tárkonyt. Kis lángon főzzük - vigyázzunk, ne főzzük sokáig -, a végén hozzáadjuk a zöldborsót. Frissen facsart citromlével ízesítjük.
5 Elkészítjük a habarást: a joghurtot csomómentesre keverjük a liszttel, majd hígítjuk két merőkanálnyi forró levessel, és folytonos kavarás mellett beleöntjük a... |
2024-02-09 18:22:42 |
|
|
|
|
|
|
... kockázatait.
Paradicsomos quinoasaláta hozzávalói:
15 dkg quinoa,
1 nagyobb uborka,
2 közepes paradicsom,
1 csésze spenót,
ízlés szerint só és bors,
2 evőkanál frissen facsart citromlé,
3 evőkanál extraszűz olívaolaj.
Elkészítése:
A quinoát puhára főzzük, közben sóval és borssal ízesítjük. Ezalatt felaprítjuk, ös... |
2024-02-08 22:49:00 |
|
|
|
|
|
|
... a hagymát, majd szedegessük le a héját és tegyük azt egy nagyobb bögrébe. Ezt követően öntsük rá a forró vizet. Áztassuk legal... |
2024-02-08 22:33:22 |
|
|
|
|
|
|
... lesz jellemző, azonban a Cayenne-bors nagyon hatékony ennek a váladéknak, nyálkának a feloldásában. Hogyan használjuk? Keverjünk el egy evőkanálnyi mézet, adjunk hozzá pár csepp frissen facsart citromlevet és egy csipetnyi Cayenne-borsot, majd fogyasszuk el. Naponta akár 3-4 evőkanálnyi természetes orvosságot is bevihetünk a szervezetünkbe.
A gyömbérre influenza és megf... |
2024-01-30 21:28:34 |
|
|
|
|
|
|
... érzékeny a gyomra a csípős ételekre, az teheti paradicsomlébe vagy sárgarépalébe is, illetve ne fogyassza éhgyomorra... |
2024-01-18 22:10:32 |
|
|
|
|