Regisztráció  Belépés
Köszönj el a múltadtól
Kedves jövő! Készen állok a változásra, az új dolgok befogadására, és az új utamon való elindulásra. Hiszek az új, és tiszta kezdetben, abban, hogy egy fejezet lezárása, mindég egy új, boldogabb Élet kezdete. Adj lehetőséget Te is Önmagadnak, hogy a boldogabb jövőd felé haladhass. Lehet, hogy most még csak halványan sejted, vagy érzed azt, hogy valami új kezdődik az Életedben. Ha m...
2018-01-07 12:46:34
Zágrábba látogat novemberben a szerb elnök, hogy a két ország közötti kapcsolatról tárgyaljon
... nem fogja akadályozni Szerbia európai integrációját.
Szerbia és Horvátország kapcsolatán még mindig érezhető az 1991-1995-ös délszláv háború hatása. A két ország között a harcok lezárása óta békés a viszony, időnként azonban fellángolnak az indulatok, választások alkalmával például egyes politikusok a nemzeti ellentétekre és a nacionalizmusra alapozzák kampányukat. Az utóbbi...
2017-09-26 12:10:47
Az Európai Bizottság javaslatot tett a görög túlzottdeficit-eljárás lezárására
...
"A görög túlzottdeficit-eljárás lezárására vonatkozó ajánlásunk a pénzügyi stabilitás és gazdasági fellendülés újabb pozitív jele az országban" - közölte Valdis Dombrovskis, a brüsszeli testület euróért és szociális párbeszédért felelős alelnöke, üdvözölve az elmúlt évek reformintézkedéseit.
Dombrovskis felszólította a görög kormányt, hogy folytassa a munkát a bizalom to...
2017-07-12 15:47:19
Illegális bevándorlás - Tajani: a kötelezettségszegési eljárás megoldás lehet a szolidaritás elmaradására
... Mogherini, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője a konferenciát követő sajtótájékoztatón kijelentette, a Földközi-tenger középső medencéjén keresztül vezető migrációs útvonal lezárása nem megoldás a kialakult problémára, ezért ez nem lehet az Európai Unió politikai törekvése.
Indoklásában kifejtette, a tengeri migrációs útvonal lezárása egyrészt lehetetlen,...
2017-06-21 17:58:31
Mágnesszalagok - NEB: kerüljenek a Történeti Levéltárba a szalagok
...
A NEB és az ÁBTL szakemberei 2015 szeptemberében kezdték el az Alkotmányvédelmi Hivatalban (AH) őrzött 18, mindmáig titkos minősítésű mágnesszalag vizsgálatát, az erről szóló jelentés több mint 120 oldalas. A mágnesszalagokra már az 1995-ös iratfeltáró bizottság felhívta a figyelmet és a 2009-ben létrejött másik bizottság a szalagok adatállományát a jelenlegi számítógépes ren...
2017-03-06 12:41:57
Krónika 6. rész (horvát EGT-tagság, nemzetközi egyezmények)
... pozitívan viszonyult a javaslathoz, hangsúlyozva, hogy Magyarország csak profitálhat abból, ha komolyabbra fűzi kapcsolatait egy ilyen nagy múltú karitatív szervezettel.
Az általános vita lezárása után Mikola István azt mondta, hogy az IFRC a 13. az ENSZ szakosított szervezetei közül, amelyik irodát nyitott Budapesten.
Politikai párbeszéd és együttműködés Kubával
Az...
2017-02-22 16:13:13
Módosul az államháztartási törvény
...
Az Országgyűlés honlapján olvasható törvényjavaslat a Magyarország gazdasági stabilitásáról szóló törvény módosításával lehetővé teszi, hogy külön kormány-engedély nélkül válthassák kedvezőbb konstrukciókra az önkormányzati, illetve önkormányzati gazdasági táraságok adósságát. Ugyancsak lehetővé teszi a javaslat, hogy e körben ne csak a jogerős és végrehajtható bírósági határ...
2016-10-28 17:02:11
Új és tiszta kezdet!
Mihály Arkangyal Üzenete: Péntek.
Új és tiszta kezdet!
Egy fejezet lezárása mindig egy újabb fejezet kezdete is egyben. Most még csak halványan sejted, hogy valami új készülődik az életedben, és Mihály arkangyal ezzel a lappal arra biztat, hogy ne csüggedj. Valami nagyszerű dolog vár rád, tehát bizakodj, és légy derűs.
Forrás Benkő Judit


...
2016-10-07 09:09:06
Vucic: az új szerb kormány célja, hogy jobb életszínvonalat és életkörülményeket teremtsen
... közben az ellenzék elhagyta a termet.
A kabinet, mint mondta, intenzív tárgyalásokat folytat majd az Európai Unióval a 35 csatlakozási fejezet mindegyikének mielőbbi megnyitása és lezárása céljából.
Úgy ítélte meg, hogy a kormány a mandátuma végéig, 2020-ig lezárhatja az összes fejezetet, ugyanakkor hozzátette, hogy ez nem csak Szerbiától függ.
"Ha nem állítunk ma...
2016-08-09 19:24:03
A horvát kormány kabinetet állított fel a szerb csatlakozási folyamat megfigyelésére
...
A kormányhivatal tájékoztatása szerint a miniszterekből és külügyi szakértőkből álló "bizottság" feladata az lesz, hogy kövesse, mennyiben tartja be Szerbia az uniós csatlakozási tárgyalások 23. és 24. fejezetében leírtakat, és teljesíti-e a fejezetek megnyitásához Horvátország által szabott feltételeket.
Zágráb egyebek mellett azt követeli, hogy Belgrád vonja vissza azt...
2016-07-19 19:52:23
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
Címkék: Európai Bizottság, Történeti Levéltárba, Valdis Dombrovskis, Európai Unió, Alkotmányvédelmi Hivatalban, Mikola István, Mihály Arkangyal Üzenete, Forrás Benkő Judit, Európai Unióval, szerb elnök, szolidaritás elmaradására, államháztartási törvény, horvát kormány, szerb csatlakozási, fejezet lezárása, boldogabb jövőd, 1991-1995-ös délszláv, harcok lezárása, nemzeti ellentétekre, nacionalizmusra alapozzák, pénzügyi stabilitás, brüsszeli testület, elmúlt évek, görög kormányt, konferenciát követő, kialakult problémára, tengeri migrációs, erről szóló, 1995-ös iratfeltáró, 2009-ben létrejött, szalagok adatállományát, jelenlegi számítógépes, ilyen nagy, általános vita, újabb fejezet, lappal arra, ellenzék elhagyta, mandátuma végéig, összes fejezetet, kormányhivatal tájékoztatása, uniós csatlakozási, fejezetek megnyitásához, alkotmányvédelmi, mágnesszalagokra, életszínvonalat, törvényjavaslat, nacionalizmusra, államháztartási, konstrukciókra, túlzottdeficit, megfigyelésére, mágnesszalagok, szeptemberében,
© 2013 TVN.HU Kft.