Regisztráció  Belépés
Postás viccek
... apádnak...!

- Képzeld, Pistám, én annyira szeretem Irént, hogy 560 szerelmeslevelet küldtem neki!
- És hol tartotok?
- Beleszeretett a postásba...

- Mi az? Fekete, és fehér levelei vannak?
- Néger postás...

Három férfi beszélget:
- Engem, ha meghalok, fektessenek az anyám mellé - sóhajt az első. - Addig volt nekem jó dolgom, amí...
2018-07-14 15:25:33
A kereszténység
... mentális, érzelmi és fizikai potenciált, s mindezt azért, hogy a hatalom a ,,kiválasztott" kevesek kezében maradjon.

Ez mind annak a következménye, hogy azok ott fent fekete mágiát használnak, és ezt az évszázadok során továbbadták. A new age-mozgalom gyámoltalanságra tanít, és erősen ellenzi a fekete mágia bármely formájának használatát, így a ez a hatalom a...
2018-07-14 08:38:57
A reménység imája
... átváltozik a világosság, a remény tűzévé (Leuchtfeuer). Az első lovas - a pestis - kivonult kézíjjal a kezében. A második, egy vörös lovas hosszú kardokkal - a háborút jelenti. A harmadik egy fekete lovon ült, kezében mérleg volt, és éhség volt a neve. A negyedik lovas - kezdetben fakó színű - neve a halál.
(A pestis először Ázsiában tör ki ebben az évben, de a WHO nem veszi ...
2018-07-13 06:47:56
Fellner István
... pillanatra vele,
simulni örömben
sóhajokban szerelmet vallani,

boldog az éj festett arcán
csillagmosoly,
szellő rebbenne de fél-
hogy zavart keltene
e fekete csendben,
szól hát halkan ha lehet
halkan lebbenek,

legyen még egy korty
belőled-
érezzem mit más csak érezne,
ha hagynánk, ha tehetné.

|...
2018-07-12 21:14:54
Mi a véleményetek a mammográfiáról?
... egyetlen nagy közös áldozásuk alatt.

Talán vége, tavaly február óta, de még mindig gazdagulnak és emelkednek, termelik ki őket névleg. Már jobban vagyok. Bele kellett folynom a fekete tudományaikba, minden egyes vallásba, izmusba, mely a politikájukat jelentette mindegyikkel együtt. Ezért játszottak, húzták az időt végtelenül ennyi ideig.

Én nem szerettem so...
2018-07-08 19:52:46
Kovács Kálmánné megemlékezése a Pozsonyi csatáról
... képviselte, és mindig tudták, ki az a harmadik személy, aki szükség esetén a helyére lép. Mi több abban az időben még a kettős fejedelemség létezett: északon (Sziklamező - Felvidék) a hun Fekete Magyarország (Ungria Nigra a latin iratokban), Csaba királyfi népe, élén Csaba fiai (Ed es Edemén) utódjai a Tudun vezetésével, délen a Fehér Magyarország, Árpádék magyarjai.

K...
2018-07-08 14:34:05
Fogyókúrázóknak....
... szeretnénk! A kávé koffeinje felgyorsíthatja az anyagcserét és segíthet a testünknek a kalóriák elégetésében. Érdemes akár zabpehelybe vagy müzlibe keverni, de természetesen a forró vagy hűvös fekete élvezet is előnyös lehet. Persze - hiszen a túlzott koffeinfogyasztás újabb problémákat jelenthet - nem szabad túlzásokba esni. A tejszínt és a cukrot fogyókúra esetén jobb elfelejten...
2018-07-07 17:05:51
Keresztény történet- A hibákról
A hibákról


Legyetek okosak, ti együgyűek, legyetek értelmesek, ti ostobák! Hallgassatok rám, mert fontos dolgokat mondok, ha felnyitom ajkamat, helyes, amit mondok. Mert szám igazságot szól, ajkam utálja a gonoszt. Számnak minden szava igaz, nincs bennük csalárdság vagy hamisság." (Péld 8, 5-8)
“Aki azzal dicsekszik, hogy tökéletes,az tökéletes bol...
2018-07-07 07:09:37
Kerner Mariann
... ül egykor csillogó két szemében.

Elhangolt zongora sírja az elfeledett imát,
Zarándok lelke elüvölti az élet viadalát.
Fegyvere csőrre töltve, ordít a gyűlölet,
Fekete- fehér hang zokog : adj hitet.

Bűntudat, vád, feloldozás repül a szélben,
Remegő halálfélelem zizzen a falevélben.
Lelkében születő lépés már hazafelé indul,
Elég ...
2018-07-06 20:00:37
100 év román hatalom... - Gábor Ferenc beszámolója székely
... beszámolójának összegzésében Gábor Ferenc, az MVSZ Erdélyi Országos Tanácsának újonnan megválasztott elnöke, aki tíznapos, könyvbemutatóval egybekötött körutat tett Székelyföldön - Fekete-Körös völgyi székely és magyar vértanúság - Quo vadis, székely nép? címmel.

Június 12. és 22. között a Magyarok Világszövetsége, mint az Erdélyi Országos Tanács újonnan vál...
2018-07-05 23:08:01
1 2 3 ...............542 543 .......813 814 ........1083 1084 1085 
Címkék: Fellner István, Kovács Kálmánné, Kerner Mariann, Gábor Ferenc, Fekete Magyarország, Ungria Nigra, Fehér Magyarország, MVSZ Erdélyi Országos Tanácsának, Magyarok Világszövetsége, Erdélyi Országos Tanács, reménység imája, anyám mellé, évszázadok során, fekete mágia, remény tűzévé, első lovas, vörös lovas, háborút jelenti, fekete lovon, negyedik lovas, pestis először, fekete tudományaikba, politikájukat jelentette, időt végtelenül, kettős fejedelemség, latin iratokban, kávé koffeinje, kalóriák elégetésében, forró vagy, túlzott koffeinfogyasztás, cukrot fogyókúra, elfeledett imát, élet viadalát, könyvbemutatóval, szerelmeslevelet, gyámoltalanságra, fogyókúrázóknak, világszövetsége, felgyorsíthatja, mammográfiáról, beszámolójának, összegzésében, megemlékezése, természetesen, kereszténység, megválasztott, csillagmosoly, székelyföldön, következménye, tudományaikba, beleszeretett, politikájukat, hallgassatok, kiválasztott, véleményetek, mindegyikkel, fejedelemség, magyarország, elégetésében, halálfélelem, vezetésével,
© 2013 TVN.HU Kft.