Regisztráció  Belépés
Gigantikus választási csalás készül: disznóólba, lakhatatlan
... beszélnek magyarul - szerezték meg magyar állampolgárságukat, ezeket az eseteket a Jobbik el fogja juttatni Áder János köztársasági elnökhöz, kérve az állampolgári jogosultság felülvizsgálatát.

A párt az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet megfigyelőit is arra kéri, hogy fokozottan ügyeljenek a választások tisztaságára.

Szávay István hozzát...
2018-04-05 20:21:37
Választás 2018 - Szél: csak egy erős LMP-vel lehet lezárni a múltat
...
Április 8-án mindannyiunknak el kell menni szavazni, és mindenkinek emlékezni kell arra, hogy csak egy erős LMP-vel lehet lezárni a múltat, az offshore-ozást és a sorozatos lopásokat - jelentette ki a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje pénteki, kiskunfélegyházi sajtótájékoztatóján.
Szél Bernadett hangsúlyozta: az elmúlt nyolc évben senki nem dolgozott töb...
2018-03-23 14:22:05
Fordulat jöhet az óraátállításban
... később megy le a nap.
Kérdés, hogy meddig marad az évente kétszeri óraállítgatás. A Napi.hu azt írja, hogy az Európai Parlament képviselői kezdeményezték az óraátállítás felülvizsgálatát. Az állampolgári törekvések ugyanis azt mutatják, hogy sokan eltörölnék a tekergetést.
Több tanulmány vizsgálta az óraátállítás hatásait, előnyökről nem igazán tudtak beszámolni, az ...
2018-03-20 08:39:25
Választás 2018 - Bemutatták az MSZP-Párbeszéd árnyékkormányának tagjait
... az át- és továbbképzésre, valamin a 25 év alattiak munkaerő-piaci támogatására.
Ámon Ada első kormányzati lépéseik között említette a paksi reaktorbővítés felfüggesztését, felülvizsgálatát és leállítását, hangsúlyozva, hogy ehelyett modern, fenntartható, kipróbált, jól működő megoldásokat vezetnének be, példaként a szélenergiát említve.
Wittinghoff Tamás szerint miközben...
2018-03-12 11:24:56
További hitelezési szabályok felülvizsgálatát javasolja a bankszövetség
...
A bankszövetség MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint megfontolandó a projekthitelek - bizonyos feltételek esetén előírt - kötelező féléves előtörlesztési mérték szabályainak lazítása, illetve újragondolni javasolják az ingatlanok negyedéves újraértékelésének szükségességét is.
Mindezt annak kapcsán fogalmazták meg, hogy az MNB a napokban publikált, új ajánlása...
2018-03-06 11:43:55
A Gazprom értesítette a Naftogazt, hogy megkezdte a gázszállítási szerződés felbontását
... Gazpromtól amiatt, hogy az orosz vállalat nem teljesítette a szerződésben foglalt tranzitszállítást, valamint igényelte a orosz gáz ukrajnai feltételeinek és tranzittarifájának felülvizsgálatát.
A stockholmi döntőbíróság arra kötelezte a Gazpromot, hogy 4,7 milliárd dollár utófizetéssel kárpótolja a Naftogazt (az összeg a keresztkövetelés kielégítése után 2,56 milliárdra csök...
2018-03-05 16:42:24
Külföldi egyetemek - Emmi: nem az amerikai diplomát kiadó "offshore" egyetemet akkreditálta a MAB
...
A CEU előző nap arról számolt be, hogy a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság "az ötévente esedékes felülvizsgálatát követően megújította az egyetem magyar jogi entitása, a Közép-európai Egyetem intézményi akkreditációját".
A minisztérium csütörtöki közleményében azt írta, hogy a MAB a magyar jogszabályok alapján jogszerűen működő, magyar oklevelet kiadó Közép-E...
2018-03-01 16:43:00
Nébih: megfeleltek az előírásoknak vizsgált búzafinomlisztek
... jogsértés megszüntetésére.
A laborvizsgálatok 2 terméknél mutattak ki magasabb penészgombaszámot. Azelőállítókat a Nébih tájékoztatta, és elrendelte a teljes előállítási folyamat felülvizsgálatát. A kimutatott penészgomba típusa és a szennyezettség mértéke az emberi egészségre ártalmatlan, mivel a terméket minden esetben hőkezelik a fogyasztást megelőzően.
A minőségi elő...
2018-02-28 16:02:39
Most érkezett! Búcsút mondhatunk az óraátállításnak!!!!
...
.............
Az Európai Parlament egyre több és több negatív hatását mutatta ki az emberi egészségre az évente kétszeri (márciusban és októberben esedékes) óraátállítás miatt. Ezért annak felülvizsgálatát kezdeményezték.
Mire vártak eddig?Ezt végül 384 igen szava...
2018-02-14 07:27:39
Ombdusman: felül kell vizsgálni a gyerekek külföldre vitelének szabályozását
... feloldani.
A biztos megállapította, hogy a magyar hatóságok munkatársainak szabályismeretei hiányosak, valamint az érintett szülők is tájékozatlanok. Székely László ezért a szabályozás felülvizsgálatát, az ilyen ügyekkel foglalkozó szakemberek képzését, a külföldre költöző szülők érthetőbb tájékoztatását, valamint a mediáció szélesebb körű igénybe vételét sürgeti.
Emell...
2018-02-06 15:12:45
1 2 3 ........................76 77 ............114 115 ............152 153 154 
Címkék: Áder János, Európai Biztonsági, Együttműködési Szervezet, Szávay István, Lehet Más, Szél Bernadett, Európai Parlament, Ámon Ada, Wittinghoff Tamás, Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság, Közép-európai Egyetem, Székely László, erős LMP-vel, gázszállítási szerződés, amerikai diplomát, előírásoknak vizsgált, gyerekek külföldre, állampolgári jogosultság, választások tisztaságára, sorozatos lopásokat, elmúlt nyolc, évente kétszeri, óraátállítás felülvizsgálatát, állampolgári törekvések, óraátállítás hatásait, paksi reaktorbővítés, szélenergiát említve, bankszövetség MTI-hez, ingatlanok negyedéves, napokban publikált, orosz vállalat, szerződésben foglalt, stockholmi döntőbíróság, keresztkövetelés kielégítése, ötévente esedékes, egyetem magyar, minisztérium csütörtöki, magyar jogszabályok, teljes előállítási, kimutatott penészgomba, szennyezettség mértéke, emberi egészségre, terméket minden, fogyasztást megelőzően, biztos megállapította, magyar hatóságok, érintett szülők, szabályozás felülvizsgálatát,
© 2013 TVN.HU Kft.