Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Párizs és London új határőrizeti szerződést köt
... a brit oldalon "legyen egy hot spot, ahol az angolok eldönthetik, hogy kit akarnak befogadni és kit nem".
Emmanuel Macron az elmúlt hónapokban többször is a megállapodás felülvizsgálatát javasolta. Az elnöki hivatal bejelentése értelmében a megállapodást nem mondja fel Franciaország, hanem a két ország egy új szerződéssel egészíti ki.
Párizs és London 2009-ben, 2010-ben...
2018-01-17 14:13:47
OKF: a katasztrófavédelem időben közzétette a kéményseprési ütemtervet
... nem automatikusan érkeznek a kéményseprők. A lakóknak egyénileg kell időpontot egyeztetniük ahhoz, hogy a törvényben előírt rend szerint elvégezzék náluk az égéstermék-elvezetők felülvizsgálatát.
Időpontot ugyanazon a weboldalon (www.kemenysepres.hu) lehet foglalni, ahol a 2018-ra vonatkozó sormunkatervek is megtekinthetőek - áll a közleményben.
A Kéményseprők Országos S...
2018-01-10 11:22:29
Évértékelő - A politikai alkuk kockázatait, a román-magyar viszony sérülékenységét mutatta meg az erdélyi magya
... részeredményeket könyvelhetett el. A parlament ugyan elfogadta az iskolaalapításhoz szükséges törvénymódosítást, de Klaus Iohannis államfő a törvénymódosítás alkotmánybírósági felülvizsgálatát kérte, így kérdéses, hogy a 2018-2019-es tanévtől újraalakulhat-e a Római Katolikus Gimnázium.
Azért volt kockázatos a koalíciónak nyújtott politikai támogatás, mert a kérdés a romániai...
2017-12-29 07:10:56
Pert nyert az ukrán állami gázvállalat az orosz Gazprommal szemben Stockholmban
... is.
A gázárvitán felül a Naftohaz a stockholmi döntőbírósághoz fordult az orosz Gazprommal kötött, Ukrajnán keresztül Európába irányuló gáztranzit díját szabályozó megállapodás felülvizsgálatát is kérve.
A gáztranzittal kapcsolatos vitában a Naftohaz 12,3 milliárd dollárt követel a Grazpromtól, utóbbi pedig az ukrán vállalattól 7 millió dollárt. Ez utóbbi vitában a köv...
2017-12-22 15:03:12
Ombudsman: nem okoznak alapjogi visszásságot az örökbefogadás szabályai
... figyelemfelhívás az életkori különbségre és indokaira, valamint arra, hogy a nevelőszülőség célja alapvetően nem az örökbefogadás.
Javasolta, hogy szakmai oldalról fontolják meg annak felülvizsgálatát, hogy indokolt-e az a szabály, amely alapján 25 éves kor alatt nem lehet örökbe fogadni, valamint azt, hogy az örökbefogadó és az örökbefogadott közötti korkülönbség nem lehetn...
2017-12-08 11:51:48
Katalán válság - Hétfőn dönt a legfelsőbb bíróság a volt katalán kormánytagok szabadlábra helyezéséről
...
A politikusok azután kérték személyes helyzetük felülvizsgálatát, hogy az ellenük indult eljárás átkerült a legfelsőbb bíróságra a spanyol központi büntetőbíróságtól.
A volt katalán vezetők abban bíznak, hogy ha a bíróság szabadlábra helyezi őket, részt vehetnek a katalán parlamenti választásokat megelőző, december 5-én kezdődő hivatalos választási kampányban.
Két ...
2017-12-01 17:33:35
Katalán válság - Ismét bíróság elé állnak a leváltott katalán kormány előzetes letartóztatásban lévő tagjai
...
Pablo Llarena bíró szerdán döntött a nyolc volt kormánytag meghallgatásáról, akik személyes helyzetük felülvizsgálatát kérték az ügyben eljáró új bírótól.
A spanyol sajtó értelmezése szerint a vallomástételi szándék stratégiaváltás a politikusok részéről, akik abban bíznak, hogy a bíróság szabadlábra helyezi őket, így részt vehetnek a katalán parlamenti választásokat meg...
2017-11-29 20:24:11
Az agrárkamarai választásokról és a környezetügyi intézkedésekről számolt be Fazekas Sándor bizottsági meghallg
... eljárás ennek figyelembe vételével zajlik - hívta fel a figyelemt.
A felad...
2017-11-09 18:32:51
Jobbik: könnyíteni kell a magáncsőd intézményén
... szerződéskötési engedélyt, hanem az, aki segíteni akar.
Jelezte azt is, hogy pártja támogatja a civil érdekvédők követeléseit. Ezek közé sorolta a közjegyzői rendszer visszaéléseinek felülvizsgálatát, továbbá egyfajta amnesztia kidolgozását a büntető jellegű kamatokra. Megjegyezte: a rezsihátralékot nem vitatja, de az olyan eseteket igen, amikor a végrehajtó 5 millió forintos...
2017-11-08 18:07:50
Brüsszel 30 százalékkal csökkentené az új gépjárművek széndioxid-kibocsátását 2030-ra
... járművek" közbeszerzésének elősegítésére és a szükséges infrastruktúra-fejlesztési projektek támogatására is.
Emellett kezdeményezték a kombinált árufuvarozásról szóló irányelv felülvizsgálatát a különböző áruszállítási módok egymást kiegészítő használatának előmozdítása érdekében, valamint a távolsági buszjáratok hálózatának fejlesztését, amely a várakozások szerint hozzá fo...
2017-11-08 17:57:23
1 2 3 .......................75 76 ............113 114 ............150 151 152 
Címkék: Fazekas Sándor, Emmanuel Macron, Kéményseprők Országos, Klaus Iohannis, Római Katolikus Gimnázium, Pablo Llarena, kéményseprési ütemtervet, politikai alkuk, román-magyar viszony, erdélyi magya, ukrán állami, orosz Gazprommal, örökbefogadás szabályai, legfelsőbb bíróság, volt katalán, leváltott katalán, agrárkamarai választásokról, környezetügyi intézkedésekről, magáncsőd intézményén, brit oldalon, angolok eldönthetik, elmúlt hónapokban, megállapodás felülvizsgálatát, elnöki hivatal, lakóknak egyénileg, törvényben előírt, 2018-ra vonatkozó, parlament ugyan, iskolaalapításhoz szükséges, törvénymódosítás alkotmánybírósági, 2018-2019-es tanévtől, koalíciónak nyújtott, gázárvitán felül, stockholmi döntőbírósághoz, gáztranzittal kapcsolatos, ukrán vállalattól, életkori különbségre, nevelőszülőség célja, örökbefogadott közötti, politikusok azután, ellenük indult, legfelsőbb bíróságra, spanyol központi, bíróság szabadlábra, katalán parlamenti, nyolc volt, ügyben eljáró, spanyol sajtó,
© 2013 TVN.HU Kft.