Belépés
Az Észak-Korea elleni szankciók felülvizsgálatát sürgeti Moszkva, Peking és Phenjan
... követően hangsúlyozták, hogy Észak-Korea fontos lépéseket tett az atomfegyver-mentesítés felé, ezért meg kell kezdeni az ellene az ENSZ Biztonsági Tanácsa által bevezetett szankciók felülvizsgálatát. A felek közös álláspontra helyezkedtek az egyoldalú gazdasági büntetőintézkedésekkel szemben.
A magas rangú diplomaták kifejezték egyetértésüket, hogy a Koreai-félsziget problémá...
2018-10-10 15:21:50
Kihirdette a román államfő az igazságügyi reform egy újabb törvényét, de sürgős módosítását kéri
... készül a bukaresti kormány sürgősségi rendelettel módosítani, hanem egy olyan rendkívüli perújítási lehetőséget is bevezetne, amely a titkosszolgálati lehallgatáson alapuló ítéletek felülvizsgálatát tenné lehetővé.
Ilyen lehetőség többek között a jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt, ám második korrupciós perében első fokon már letöltendő börtönre ítélt és felleb...
2018-10-04 23:52:44
Jobbik: a hazai vállalkozásokat támogassa a kormány!
... nem térítendő támogatásokban még túl is tesznek a Gyurcsány- és a Bajnai-kabineten.
Z. Kárpát Dániel vállalkozásfejlesztési javaslataik között említette a cafeteriarendszer felülvizsgálatát, visszavezetve az utazáshoz és a lakhatáshoz kapcsolódó kedvezményes elemeket. Utóbbi okaként a nagyvárosok és Budapest magas albérletárait említette.
Szorgalmazta, hogy hosszabb távo...
2018-10-04 23:46:02
Jogvédő civil szervezetek próbálják segíteni álláspontjukkal a román Alkotmánybíróságot
... értelmez...
2018-09-19 13:51:47
LMP: a kormány ne engedélyezze szénbányák nyitását!
... a kormány nem akarja komolyan venni azt.
Erre utal, hogy a kabinet három éve halogatja a környezet- és élelmiszerbiztonsági szempontból fontos éghajlatváltozási stratégia felülvizsgálatát, és nem törődik a vidéki légszennyezettség növekedésével sem - közölte.
A politikus kiemelte, a kabinet Ózdon egy lignitbánya engedélyezési eljárását kezdte meg, a megújuló energiaforrá...
2018-09-08 11:31:16
Juncker: át kell térni az állandó nyári időszámításra
... tartott konzultáción 4,6 millióan fejezték ki véleményüket, 80 százalék az óraátállítás megszüntetése mellett foglalt állást.
Az EP februárban kezdeményezte az óraátállítás felülvizsgálatát, és felkérte fel az EB-t, hogy értékelje az ügyet szabályozó irányelvet, és szükség esetén tegyen javaslatot a módosításra.
Az EP indoklása szerint az állampolgári kezdeményezések az...
2018-08-31 12:42:09
Közös nyilatkozatban foglaltak állást az erdélyi pártok és politikai szervezetek a közösség legégetőbb kérdései
... nyilatkozatukban közölték: szolidaritást vállalnak "a koncepciós perek áldozataivá vált" Beke Istvánnal és Szőcs Zoltánnal, követelik az ellenük kimondott ítélet haladék nélküli felülvizsgálatát, és az "európai jogrendet meghatározó szellemben történő" megváltoztatását.
A pártok és szervezetek felszólították a román hatóságokat, hogy haladéktalanul töröljék el azt a határoza...
2018-08-24 19:21:34
Hitelminősítés - Megerősítette pozitív kilátással a magyar államadós-besorolásokat a Standard & Poor's
... lehetőségére utaló pozitív kilátást.
A cég azonban az idei évre összeállított hivatalos menetrendje alapján 2018-ban már nem veszi napirendre a magyar államadósság-osztályzatok felülvizsgálatát, így a magyar szuverén osztályzat módosítása az S&P Global Ratings részéről legközelebb 2019-ben válhat esedékessé.
A besorolás pénteki megerősítéséhez fűzött elemzésében a Standa...
2018-08-18 11:57:13
Európai Bizottság: mintegy 4,6 millió ember mondott véleményt az óraátállítás szükségességéről
... és annak eredményéről jelentést tesz közzé a következő hetekben - tette hozzá a szóvivő.
Az Európai Parlament (EP) februárban kezdeményezte az óraátállítás szükségességének felülvizsgálatát és kérte fel az Európai Bizottságot, hogy végezzen alapos értékelést a nyári időszámításról szóló irányelvről, és szükség esetén tegyen javaslatot annak felülvizsgálatára. Indoklásuk szeri...
2018-08-18 11:34:20
Debreceni iskolabotrány: megszólal Rózsavölgyi
... jogkörébe tartozó területen, tehát a szabadságok kiadása megfelelt a jogszabályoknak. Kizárólag maximális lojalitásom miatt nem kezdeményeztem a munkáltatói intézkedés bírósági felülvizsgálatát.

Az elmaradt tanórákkal kapcsolatban - a Tankerület állításával szemben - megtettem a szükséges intézkedéseket. 2017-ben részletes intézkedési tervet készítettem, ame...
2018-08-09 20:10:32
1 2 3 .........................77 78 .............116 117 ............153 154 155 
Címkék: Európai Bizottság, ENSZ Biztonsági Tanácsa, Kárpát Dániel, Beke Istvánnal, Szőcs Zoltánnal, Global Ratings, Európai Parlament, Európai Bizottságot, román államfő, igazságügyi reform, újabb törvényét, hazai vállalkozásokat, állandó nyári, erdélyi pártok, közösség legégetőbb, óraátállítás szükségességéről, felek közös, egyoldalú gazdasági, magas rangú, bukaresti kormány, olyan rendkívüli, titkosszolgálati lehallgatáson, jogerősen felfüggesztett, cafeteriarendszer felülvizsgálatát, lakhatáshoz kapcsolódó, kabinet három, vidéki légszennyezettség, politikus kiemelte, kabinet Ózdon, lignitbánya engedélyezési, megújuló energiaforrá, óraátállítás megszüntetése, óraátállítás felülvizsgálatát, ügyet szabályozó, állampolgári kezdeményezések, koncepciós perek, ellenük kimondott, román hatóságokat, idei évre, magyar szuverén, besorolás pénteki, következő hetekben, óraátállítás szükségességének, nyári időszámításról, szabadságok kiadása, munkáltatói intézkedés, elmaradt tanórákkal, szükséges intézkedéseket,
© 2013 TVN.HU Kft.