Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - Budapest adósosztályzatát sem vizsgálta a Moody's
... rendkívüli fejlemény, amely a szuverén adósbesorolások soron kívüli módosítását teszi indokolttá - az adott évben milyen időpontokban tervezik az egyes uniós államadósok osztályzatainak felülvizsgálatát.
A Moody's legutóbb 2016. november 4-én jelentett be a kitűzött időpontban módosítást a magyar államadós-osztályzatra: a cég akkor emelte vissza Magyarországot a befektetési a...
2018-06-09 07:04:00
Az Európa Tanács az életfogytig tartó büntetés szabályozásának felülvizsgálatát sürgeti
...
A tájékoztatás szerint strasbourgi székhelyű, 47 tagállamot számláló Európa Tanács Miniszteri Bizottsága aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy számos elítélt szabadlábra helyezés lehetősége nélkül tölti élethosszig tartó szabadságvesztését, valamint azért, mert az ítéleteket csak az újonnan bevezetett úgynevezett kötelező méltányossági eljárás keretében vizsgálják fe...
2018-06-07 21:32:18
Illegális bevándorlás - Feltételezett szélsőségesek is menedékjoghoz jutottak a német menekültügyi hivatal brém
... nyilvánosságra. Horst Seehofer szövetségi belügym...
2018-06-03 21:34:24
Olasz kormányalakítás - Olasz sajtó: elkészült az Öt Csillag Mozgalom és a Liga közös kormányprogramja
... Olaszországban élő muzulmán közösség mecsetépítési engedélyeinek szigorítása. Ami a migrációt illeti, a kormányprogram az EU menekültügyi kérdéseit szabályozó dublini rendelet felülvizsgálatát szorgalmazza, az Olaszországban tartózkodó menedékkérők kötelező európai áthelyezését és mindenekelőtt azt, hogy az eddig az Olaszországban a befogadásra fordított forrásokat a római kormány...
2018-05-14 11:59:35
Gigantikus választási csalás készül: disznóólba, lakhatatlan
... beszélnek magyarul - szerezték meg magyar állampolgárságukat, ezeket az eseteket a Jobbik el fogja juttatni Áder János köztársasági elnökhöz, kérve az állampolgári jogosultság felülvizsgálatát.

A párt az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet megfigyelőit is arra kéri, hogy fokozottan ügyeljenek a választások tisztaságára.

Szávay István hozzát...
2018-04-05 20:21:37
Választás 2018 - Szél: csak egy erős LMP-vel lehet lezárni a múltat
...
Április 8-án mindannyiunknak el kell menni szavazni, és mindenkinek emlékezni kell arra, hogy csak egy erős LMP-vel lehet lezárni a múltat, az offshore-ozást és a sorozatos lopásokat - jelentette ki a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje pénteki, kiskunfélegyházi sajtótájékoztatóján.
Szél Bernadett hangsúlyozta: az elmúlt nyolc évben senki nem dolgozott töb...
2018-03-23 14:22:05
Fordulat jöhet az óraátállításban
... később megy le a nap.
Kérdés, hogy meddig marad az évente kétszeri óraállítgatás. A Napi.hu azt írja, hogy az Európai Parlament képviselői kezdeményezték az óraátállítás felülvizsgálatát. Az állampolgári törekvések ugyanis azt mutatják, hogy sokan eltörölnék a tekergetést.
Több tanulmány vizsgálta az óraátállítás hatásait, előnyökről nem igazán tudtak beszámolni, az ...
2018-03-20 08:39:25
Választás 2018 - Bemutatták az MSZP-Párbeszéd árnyékkormányának tagjait
... az át- és továbbképzésre, valamin a 25 év alattiak munkaerő-piaci támogatására.
Ámon Ada első kormányzati lépéseik között említette a paksi reaktorbővítés felfüggesztését, felülvizsgálatát és leállítását, hangsúlyozva, hogy ehelyett modern, fenntartható, kipróbált, jól működő megoldásokat vezetnének be, példaként a szélenergiát említve.
Wittinghoff Tamás szerint miközben...
2018-03-12 11:24:56
További hitelezési szabályok felülvizsgálatát javasolja a bankszövetség
...
A bankszövetség MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint megfontolandó a projekthitelek - bizonyos feltételek esetén előírt - kötelező féléves előtörlesztési mérték szabályainak lazítása, illetve újragondolni javasolják az ingatlanok negyedéves újraértékelésének szükségességét is.
Mindezt annak kapcsán fogalmazták meg, hogy az MNB a napokban publikált, új ajánlása...
2018-03-06 11:43:55
A Gazprom értesítette a Naftogazt, hogy megkezdte a gázszállítási szerződés felbontását
... Gazpromtól amiatt, hogy az orosz vállalat nem teljesítette a szerződésben foglalt tranzitszállítást, valamint igényelte a orosz gáz ukrajnai feltételeinek és tranzittarifájának felülvizsgálatát.
A stockholmi döntőbíróság arra kötelezte a Gazpromot, hogy 4,7 milliárd dollár utófizetéssel kárpótolja a Naftogazt (az összeg a keresztkövetelés kielégítése után 2,56 milliárdra csök...
2018-03-05 16:42:24
1 2 3 ........................76 77 ............115 116 ............152 153 154 
Címkék: Európa Tanács, Csillag Mozgalom, Európa Tanács Miniszteri Bizottsága, Horst Seehofer, Áder János, Európai Biztonsági, Együttműködési Szervezet, Szávay István, Lehet Más, Szél Bernadett, Európai Parlament, Ámon Ada, Wittinghoff Tamás, életfogytig tartó, német menekültügyi, erős LMP-vel, gázszállítási szerződés, szuverén adósbesorolások, adott évben, egyes uniós, kitűzött időpontban, tájékoztatás szerint, ítéleteket csak, újonnan bevezetett, migrációt illeti, befogadásra fordított, római kormány, állampolgári jogosultság, választások tisztaságára, sorozatos lopásokat, elmúlt nyolc, évente kétszeri, óraátállítás felülvizsgálatát, állampolgári törekvések, óraátállítás hatásait, paksi reaktorbővítés, szélenergiát említve, bankszövetség MTI-hez, ingatlanok negyedéves, napokban publikált, orosz vállalat, szerződésben foglalt, stockholmi döntőbíróság, keresztkövetelés kielégítése, felülvizsgálatát, kiskunfélegyházi, kormányprogramja, keresztkövetelés, adósosztályzatát, mindannyiunknak, kormányalakítás,
© 2013 TVN.HU Kft.