Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... időpontban hajthatnak csak végre adósosztályzati lépéseket európai uniós államadósok esetében.
A kialakult gyakorlatnak megfelelően a három cég mindig pénteki napokra tűzi ki a felülvizsgálatok időpontját, és döntésüket rendszerint a kijelölt nap éjszakáján, az európai és a New York-i piaci zárások után jelentik be Londonban.
Az időpont előzetes meghatározása azonban nem...
2017-12-24 14:12:16
Lezárta a kéményseprő-ipari közszolgáltatás ellenőrzését az ÁSZ
... szabálysértés esetén a jogszabálynak megfelelően jártak el.
Viszont az ÁSZ feltárta, hogy a megbízott közszolgáltató cégek az ellenőrzési és tisztítási feladatokat, a megrendelt felülvizsgálatokat hiányosan és nem szabályszerűen végezték. A társaságok több esetben hiányosan, vagy egyáltalán nem értesítették a lakosságot a kémények kötelező ellenőrzéséről. Továbbá a kötelező e...
2017-09-28 11:11:39
2017. 06.20-i járóbeteg vizsgálati összefoglalóhoz
... alatt, teljesen összezúzott állapotban, haldokolva, képtelen voltam magamat ellátni, nem tudtam járni, beszélni, gondolkozni egyáltalán, egyre több betegséggel vonszoltam magam felülvizsgálatokra.
A bíróság behivatta a lányomat pár éve, majd felmentettek a kizáró gondnokság alól teljesen. 2007. óta folyamatosan írtam, gyakoroltam az írást, próbáltam gondolkozni, de akadályba ...
2017-09-12 19:36:29
Tallóztam
... öröm, hangok és nevetés...
Szép munka, sikhtíria, inspiráció... Rímel, elvárás...
Végtelen beszélgetés... a szakítás és a csajok...
Online megfigyelés... Vélemény-Felülvizsgálatok...
Barátok jöttek és mentek... Csillagok és üstökösök...
Itt minden megváltozott... a bolygók elvitte...
A hely itt maradt... és várt minket...
Bár minden azt mondja, h...
2017-08-08 09:48:12
Hitelminősítés - Nem vizsgálta Magyarország adósosztályzatát a Moody's
... péntekre kitűzte Hollandia, Szerbia és az Európai Unió adósbesorolásainak elbírálását is, de végül ezeket az osztályzatokat sem vette felülvizsgálat alá.
Menetrenden kívüli felülvizsgálatokra mindazonáltal van mód, olyan rendkívüli fejlemények esetén, amelyek a hitelminősítők megítélése szerint azonnali minősítési lépést indokolnak.
Ennek alapján vonta meg például Nagy-B...
2017-07-07 23:29:11
A nyári fogyasztóvédelmi ellenőrzések elkezdődtek, a fogkrémek vizsgálata pedig most zárult, többségükben kevés
... megtiltották a hibás berendezések működtetését. A vizsgálatok során a revizorok a megfelelőségi, terhelhetőségi tanúsítványt, az üzemeltetési naplót kérik el, emellett a műszaki felülvizsgálatok megtörténtét és azt is ellenőrzik, hogy a kezelő személyzet kapott-e megfelelő oktatást. A bezárt kaland- és vidámparkok kizárólag a hibás eszközök kijavítását és a hiánytalan, szabályos d...
2017-07-03 15:53:09
Londoni elemzők: jelentősen javulnak az euróövezet növekedési kilátásai
... idén az eddig jósolt 2,6 százalék helyett 3 százalékos, 2018-ban 2,1 százalék helyett 2,5 százalékos GDP-bővüléssel számol a Standard & Poor's elemzőstábja.
A ház szerint a felülvizsgálatok fő indokai közé tartozik, hogy egyre több jel utal az euróövezeti fellendülés szélesedő bázisára, földrajzi értelemben és az egyes ágazatokat tekintve egyaránt.
A hitelminősítő szakér...
2017-06-28 16:32:45
Krónika 11. rész (költségvetést megalapozó törvények)
... ez azt jelzi, hogy a kormánynak esze ágában sincs kivezetni a konstrukciót. Szólt arról is, hogy bűnnek tartja a korábbi rokkant ellátási rendszert érintő beavatkozást, miután a ...
2017-05-16 16:36:33
Tarlós: a belügyminiszteri álláspont rögzíti, csak kamerafelvétel alapján nem büntethet a közterület-felügyelet
... vesszük a 3-as rendszer egésze, bármilyen hihetetlen, de annál jobb állapotban van, mint 2010-ben volt" - fogalmazott.
Kitért arra is, hogy balesetveszélyt a sűrűn végzett felülvizsgálatok és szakvélemények nem jeleznek. Ha így lenne, a BKV menedzsmentje azonnal leállítaná a 3-as metrót - mondta Tarlós István.
A közlekedés fejlesztéséről elmondta, a 3-as metró felújítása...
2017-05-14 09:01:27
Halálos áramütés kapcsán ítéltek el egy karbantartót Zalaegerszegen
... vádlottnak egy külső cég karbantartójaként a feladatai közé tartozott - az elektromos rendszerek karbantartásán és üzemeltetésén túl - Zala megyében az érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálatok elvégzése a munkáltatója által meghatározott helyszíneken. A zalaegerszegi főposta épületében 2010 és 2013 között is ő végezte el ezeket a vizsgálatokat.
A 2013 októberében lezárt...
2017-03-31 14:23:44
1 2 3 .9 10 13 14 .17 18 19 
Címkék: Európai Unió, Tarlós István, kéményseprő-ipari közszolgáltatás, nyári fogyasztóvédelmi, fogkrémek vizsgálata, euróövezet növekedési, belügyminiszteri álláspont, karbantartót Zalaegerszegen, kialakult gyakorlatnak, felülvizsgálatok időpontját, időpont előzetes, jogszabálynak megfelelően, megbízott közszolgáltató, társaságok több, kémények kötelező, bíróság behivatta, kizáró gondnokság, bolygók elvitte, hitelminősítők megítélése, hibás berendezések, vizsgálatok során, üzemeltetési naplót, műszaki felülvizsgálatok, kezelő személyzet, bezárt kaland-, hibás eszközök, eddig jósolt, euróövezeti fellendülés, egyes ágazatokat, hitelminősítő szakér, kormánynak esze, korábbi rokkant, 3-as rendszer, sűrűn végzett, 3-as metrót, közlekedés fejlesztéséről, 3-as metró, feladatai közé, elektromos rendszerek, érintésvédelmi szabványossági, munkáltatója által, zalaegerszegi főposta, 2013 októberében, felülvizsgálatok, fogyasztóvédelmi, adósosztályzatát, belügyminiszteri, közszolgáltatás, összefoglalóhoz,
© 2013 TVN.HU Kft.