Regisztráció  Belépés
Krónika 6. rész (bürokráciacsökkentés)
... a hatóságok közötti szükségtelen és hosszadalmas kommunikáció egyszerűsítését, gyorsítását emelte ki, de azt is fontos célnak nevezte, hogy a díjakat és illetékeket folyamatosan felülvizsgálják, csökkentik vagy megszüntetik azokat.
Szükségszerűnek nevezte az egyes állami támogatások, például a családi otthonteremtési támogatás igénybevételének könnyítését annak illeték- és d...
2017-11-14 12:56:44
Kétpilléres nyugdíjrendszert és alapnyugdíjat ígér a DK
...
Varju László azt mondta, ha növekszik a gazdaság, akkor az infláció felett növelik majd a nyugdíjakat, és törvényben rögzítik a nyugdíjas fogyasztói kosár tartalmát. Felülvizsgálják a rokkantnyugdíjasok és a korkedvezménnyel nyugdíjba vonultak helyzetét is.
A politikus szerint jelenleg "nagy nyugdíjátverésnek vagyunk szemtanúi": a "kormánypárti propaganda" azzal ámítja a...
2017-11-13 13:55:38
Október 23. - Trócsányi: a kárpátaljai magyarok különös tiszteletet érdemelnek, amiért megőrizték anyanyelvüket
... sértő oktatási törvényre. "Reméljük, hogy ukrán barátaink is felismerik, hogy ott, ahol a kisebbségek nem érzik jól magukat, hamarosan a többségi nemzet tagjai sem fogják, s ezért felülvizsgálják a tanügyi jogszabályt" - mondta a többi között, hangsúlyozva: "a magyarság nemzetközi egyezményekben rögzített nyelvi jogaiért határozottan kiállunk."
Ungvári látogatásának első prog...
2017-10-23 17:12:50
A munkaerőhiány csökkentéséről tárgyalt a Nemzeti Versenyképességi Tanács
... illeti, a tanács fontosnak tartaná, hogy egyre több olyan program legyen, ahol konkrét gyakorlati tudást szerezhetnek a résztvevők - tájékoztatotta miniszter, azt is hozzátéve, hogy felülvizsgálják azokat az állami támogatásokat, amelyeket gyakorlati képzésekre fordítanak.
Az, hogy a Világgazdasági Fórum rangsorában Magyarország 9 helyet lépett előre, az üzleti környezet és ...
2017-10-12 13:03:32
Ez bizony fájt Mindenkinek!
... korábbi 70 helyett 60%-ra
62 Csökkentették a GYES-t és a GYED-t,
63 25% burkolt támogatás a pornóiparnak
64 Két évre befagyasztják a közszféra bruttó bértömegét
65 Felülvizsgálják a 2009 második félévi kereset-kiegészítést
66 Megszűnik a 13. havi illetmény
67 Csökkentik az önkormányzati támogatásokat
68 Előre hozzák a nyugdíjkorhatár 65 évre való...
2017-10-08 22:15:04
Együttműködési megállapodást kötött az NFM és a Magyar Kerékpárosklub
... ezer ember vesz részt.
Kiemelte, a kerékpáros balesetek száma még mindig magas Magyarországon a fejlett európai kerékpáros kultúrákhoz képest, ezért csökkentésük érdekében felülvizsgálják a KRESZ-t is. A legtöbb baleset vidéken, kivilágítatlan szakaszokon, településeken fordul elő - tette hozzá.
Arról is beszélt, hogy a fővárosi önkormányzat a jelenlegi becsült 2-3 szá...
2017-10-04 12:43:01
Kémper - Jogerősen felmentették a volt titkosszolgálati vezetőket
... igazságszolgáltatás egyikben sem marasztalta el. "A következmén...
2017-09-25 13:12:01
A brit kormányfő sem ért egyet azzal, hogy négy évre elnémul a Big Ben
... arra, hogy a harangot nem lehet csak úgy működésbe hozni, majd leállítani. "Ez hosszas és bonyolult folyamat" - tették hozzá.
Arra azonban ígéretet kaptak a képviselők, hogy felülvizsgálják az időtartamot, amelyre a Big Ben a jelenlegi tervek szerint elnémul.
A jellegzetes harangszó világszerte a második világháború alatt forrt össze Nagy-Britanniával a BBC rádiós hírsz...
2017-08-16 21:13:12
Horvátország visszavonta a mezőgazdasági termékek többszörösére emelt vámjáról szóló döntését
...
A tárca közleményében azzal magyarázta visszalépését, hogy a szomszédos országokkal megállapodtak: a jövőben közösen felülvizsgálják az ellenőrzések után fizetendő illetékek mértékét annak érdekében, hogy biztosítsák a fogyasztók védelmét, valamint a mezőgazdasági termelők versenyképességét a régióban anélkül, hogy az akadályozná a kereskedelmi forgalmat.
Horvátország ...
2017-08-10 15:02:26
Szakértő: komoly gazdasági következményei lehetnek a német-török konfliktusnak
... emlékeztetett arra, hogy Sigmar Gabriel német külügyminiszter a múlt héten bejelentette: irányváltás következik Németország Törökországgal fenntartott viszonyában, egyebek mellett felülvizsgálják a törökországi beruházásokhoz nyújtott állami garanciavállalásokat, mert az ankarai vezetés hátat fordít az európai értékeknek.
Magyarország korábbi ankarai nagykövete szerint az, ho...
2017-07-26 11:52:49
1 2 3 ......24 25 ...36 37 ...48 49 
Címkék: Nemzeti Versenyképességi Tanács, Magyar Kerékpárosklub, Varju László, Világgazdasági Fórum, Sigmar Gabriel, Németország Törökországgal, kárpátaljai magyarok, munkaerőhiány csökkentéséről, volt titkosszolgálati, brit kormányfő, mezőgazdasági termékek, német-török konfliktusnak, hatóságok közötti, egyes állami, családi otthonteremtési, infláció felett, nyugdíjas fogyasztói, korkedvezménnyel nyugdíjba, politikus szerint, többségi nemzet, tanügyi jogszabályt, többi között, magyarság nemzetközi, tanács fontosnak, állami támogatásokat, üzleti környezet, közszféra bruttó, 2009 második, önkormányzati támogatásokat, kerékpáros balesetek, fejlett európai, legtöbb baleset, fővárosi önkormányzat, jelenlegi becsült, jelenlegi tervek, jellegzetes harangszó, második világháború, tárca közleményében, szomszédos országokkal, jövőben közösen, ellenőrzések után, fogyasztók védelmét, mezőgazdasági termelők, régióban anélkül, kereskedelmi forgalmat, múlt héten, törökországi beruházásokhoz, ankarai vezetés,
© 2013 TVN.HU Kft.