Regisztráció  Belépés
Washington feloldja a kockázatos országokból érkező menedékkérők befogadásának tilalmát
... további különleges vizsgálatoknak vetnek alá, bár azt nem hozták nyilvánosságra, hogy kiket és milyen jellegű különleges vizsgálatokkal kívánnak kiszűrni. Ezen kívül rendszeresen felülvizsgálják majd azon országok listáját, amelyeket nemzetbiztonsági szempontból veszélyeseknek tartanak.
Kirstjen Nielsen belbiztonsági miniszter hétfőn a Wilson Központban beszélve kitért ugyan ...
2018-01-30 07:04:15
Fővárosi Közgyűlés - Ismét módosítottak a közbeszerzési rendszer működésén
... Városüzemeltetési Holding Zrt. vállalatcsoportba integrálják, továbbá módosították a társaság alapító okiratát, valamint szervezeti és működési szabályzatát. Akkor döntöttek arról is, hogy felülvizsgálják a kft. által ellátott feladatokat.
Tokody Marcell (Jobbik) a napirend vitájában arról beszélt, hogy a rendszer működési modelljén kellene megváltoztatni, valódi megoldásra l...
2018-01-24 11:01:49
Fővárosi Közgyűlés - Ismét módosíthatnak a közbeszerzési rendszer működésén
... Városüzemeltetési Holding Zrt. váll...
2018-01-22 09:21:34
Illegális bevándorlás - EP-képviselő: a szolidaritás hiánya a legnagyobb gond
... reformját. Hét jogszabály-módosítási javaslat van napirenden ebben a témakörben, hat esetében már meg is született az EP álláspontja.
Marie-Christine Vergiat azt mondta, éppen felülvizsgálják a menedékjogi csomagot, azaz az EU ezzel a területtel foglalkozó irányelveinek és rendeleteinek összességét.
A legutóbbi menekülthullám főként Olaszországot és Görögországot sújtott...
2017-12-12 21:32:33
Krónika 13. rész (Magyarország területrendezési terve)
... sürgette.
Jobbik: nem tűnnének el a szabálytalan építmények a Balaton környékéről
Hegedűs Lorántné, a Jobbik vezérszónoka kiemelte: nem egy elavult törvényről van szó, azt ötévenként felülvizsgálják. Rendkívül alapos munkát igényel nemcsak az érintett törvény felülvizsgálata, hanem a belőlük következő településrendezési tervek felülvizsgálata is, hogy ne a tőke szabad g...
2017-12-12 15:21:11
Németh Szilárd kőkereszttel válaszolt a kereszténygyalázó
... szimbólumokat, és semmilyen más vallású embert nem akarnak megsérteni. És hogy ők tisztelik a másságot, a különbözőséget. Később egyébként írtak egy közleményt, ami szerint a jövőben felülvizsgálják a csomagolásokat.

Akiket a keresztény szimbólumok sérthetnek, azok kizárólag a muszlimok lehettek, így nem kell nagy kreativitás kitalálni, hogy ez a gesztus kizárólag n...
2017-12-05 23:35:12
OBH: felülvizsgálják az integritási kérdések szabályozását
...
Az Ab részben megsemmisítette Handó Tünde OBH-elnök integritási utasítását, mert az több ponton is alkotmányellenes - olvasható az Ab honlapjára csütörtökön feltett közleményben.
Az OBH reagálásában az áll, hogy az Ab a szabályzat ötvenkét szakaszából mindössze háromnak egyes rendelkezéseit kifogásolta. Az Ab megerősítette, hogy lehetséges és szükséges az integritási kér...
2017-11-30 11:02:19
Szíria - A Pentagon még nem állította le a fegyverszállításokat a szíriai kurdoknak
... védelmi minisztérium (Pentagon) szóvivőjére hivatkozva közölte a hírt.
Robert Manning ezredes szóvivő mondta el a riportereknek, hogy egyelőre még nem állították le, hanem csak felülvizsgálják a fegyverszállítást a Szíriai Demokratikus Erők (SDF) nevű, amerikaiak támogatta fegyveres koalíció részeként harcoló, Népvédelmi Egységek (YPG) nevű szíriai kurd milíciának.
A szó...
2017-11-28 07:04:23
Krónika 6. rész (bürokráciacsökkentés)
... a hatóságok közötti szükségtelen és hosszadalmas kommunikáció egyszerűsítését, gyorsítását emelte ki, de azt is fontos célnak nevezte, hogy a díjakat és illetékeket folyamatosan felülvizsgálják, csökkentik vagy megszüntetik azokat.
Szükségszerűnek nevezte az egyes állami támogatások, például a családi otthonteremtési támogatás igénybevételének könnyítését annak illeték- és d...
2017-11-14 12:56:44
Kétpilléres nyugdíjrendszert és alapnyugdíjat ígér a DK
...
Varju László azt mondta, ha növekszik a gazdaság, akkor az infláció felett növelik majd a nyugdíjakat, és törvényben rögzítik a nyugdíjas fogyasztói kosár tartalmát. Felülvizsgálják a rokkantnyugdíjasok és a korkedvezménnyel nyugdíjba vonultak helyzetét is.
A politikus szerint jelenleg "nagy nyugdíjátverésnek vagyunk szemtanúi": a "kormánypárti propaganda" azzal ámítja a...
2017-11-13 13:55:38
1 2 3 ......24 25 ...37 38 ...48 49 50 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Németh Szilárd, Kirstjen Nielsen, Wilson Központban, Városüzemeltetési Holding Zrt, Tokody Marcell, Marie-Christine Vergiat, Hegedűs Lorántné, Handó Tünde OBH-elnök, Robert Manning, Szíriai Demokratikus Erők, Népvédelmi Egységek, Varju László, kockázatos országokból, közbeszerzési rendszer, szolidaritás hiánya, legnagyobb gond, integritási kérdések, szíriai kurdoknak, társaság alapító, napirend vitájában, rendszer működési, menedékjogi csomagot, területtel foglalkozó, legutóbbi menekülthullám, szabálytalan építmények, elavult törvényről, érintett törvény, belőlük következő, tőke szabad, jövőben felülvizsgálják, keresztény szimbólumok, muszlimok lehettek, gesztus kizárólag, több ponton, szabályzat ötvenkét, hatóságok közötti, egyes állami, családi otthonteremtési, infláció felett, nyugdíjas fogyasztói, korkedvezménnyel nyugdíjba, politikus szerint, korkedvezménnyel, igénybevételének, alkotmányellenes, nyugdíjrendszert, területrendezési, nemzetbiztonsági, otthonteremtési,
© 2013 TVN.HU Kft.