Belépés
Választás 2018 - Nyitrai: az ellenzék rossz üzenetet küld a gyógyszerészeknek
...
Nyitrai Zsolt felidézte, hogy Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje árnyékkormányának egészségügyi minisztere azt mondta, felülvizsgálná a gyógyszertárak versenyellenesen korlátozott szabályozását és megszüntetné a patikusok kötelező többségi tulajdonának rendszerét.
"Ez egy nagyon rossz és fájdalmas üzenet a gyógyszerészek felé" - vélte a miniszte...
2018-03-19 14:31:37
Választás 2018 - Karácsony Gergely szakértőkkel tárgyalt egy antikorrupciós ügyészség létrehozásáról
... meg.
Harangozó Tamás, az MSZP parlamenti képviselője elmondta, kormányra kerülésük esetén szigorítanák a vagyonosodási vizsgálatokat és a vagyonnyilatkozati rendszert, továbbá felülvizsgálnák az állami földek bérbeadásáról szóló döntéseket, és megsemmisítenék a trafiktörvényt, lehetővé téve a dohánytermékek újbóli versenyalapú értékesítését.
A szocialista politikus mege...
2018-03-18 13:31:32
Magáncégek húznak le milliárdokat az autósokról a parkolásér
... 2018. 01. 09. 16:11

Magáncégek húznak le milliárdokat az autósokról a parkolásért - ennek vetne véget a Jobbik

A Jobbik felülvizsgálná az autóstársadalmat érintő indokolatlan sarcot - jelentette ki sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke.

A politikus elmondta: a Jobbik megvizsgálná a sok esetben több milliárdos hasznot real...
2018-01-14 11:24:38
Illegális bevándorlás - Szakértő: olyanok kerülhetnek Magyarországra, akik nem is szeretnének ide jönni
... alapja, hogy az az ország bírálja el a menedékkérelmet, amelyikbe először lépett a menedékkérő az unió területén.
Ezt az Európai Parlament és az Európai Bizottság javaslatára felülvizsgálnák, és bevezetnék a felső határ nélküli kvótát. A parlament már tárgyalási álláspontként javasolta, hogy a felső kvóta nélküli betelepítés legyen a fő szabály, ezzel azonban olyan bevándorló...
2017-11-10 09:01:01
MEOSZ: még mindig sérül a mozgáskorlátozottak önrendelkezési joga
...
A szövetség nemrégiben publikálta az Önrendelkező életet élni - kritikai észrevételek a mozgáskorlátozott emberek önálló életvitelének lehetőségeiről című kötetet, amelyből kitűnik, hogy az elmúlt évtizedekben sok területen történt előrelépés a mozgáskorlátozott emberek jogait illetően, az érintettek személyes tapasztalatai azonban azt mutatják, a lemaradás még mindig számott...
2017-09-21 18:23:59
Paksi bővítés - A Jobbik felülvizsgálná a titkosított szerződéseket
...
Kepli Lajos, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón elmondta, túlzott cinizmusnak tartják a kormány tagjainak azon kijelentéseit, amelyek szerint a paksi bővítés a következő parlamenti választásoktól függetlenül már mindenképpen megtörténik.
Kiemelte, a Jobbik mindaddig támogatta a beruházást, amíg a titkosított sze...
2017-09-07 14:43:26
Németországban felülvizsgálnak több tízezer menedékjogi döntést
...
A miniszter a német sajtóban Franco A. néven szereplő főhadnagy esetéről a szövetségi parlament (Bundestag) belügyi bizottságában tartott meghallgatás után tett nyilatkozatában kiemelte, hogy a katonatiszt ügye különálló, egyedi eset. Ezt jelzi, hogy a belső vizsgálat megállapításai szerint az áttekintett menekültügyi eljárások egyikében sem sértették meg a biztonsági előírás...
2017-05-31 17:24:12
Gyurcsány: új alkotmányt kell készíteni az illegitim alaptörvény helyett
... kell kötni, hogy a szavazásra jogosultak valamennyi ideig életvitelszerűen Magyarországon éljenek.
A DK visszaállítaná az attól megfosztott közösségek egyházi státuszát és felülvizsgálná a Vatikáni Megállapodást - jelentette be. Hozzátette, hogy az egyházi személyeknek és az egyházaknak pedig ugyanolyan közteherviselési kötelezettségi lennének, mint mindenki másnak.
Az ...
2017-04-28 16:54:19
Dízelbotrány - Házkutatást tartottak az Audi központjában és több telephelyén
...
A müncheni ügyészség közleménye szerint az eljárás mintegy 80 ezer, az Egyesült Államokban értékesített autóval kapcsolatos, amelyeket a gyanú szerint a károsanyag-kibocsátási értékeket meghamisító berendezéssel szereltek fel.
Az ingolstadti központban éppen akkor kezdtek házkutatást, amikor a társaság bemutatta 2016-os üzleti jelentését.
Vizsgálódtak a többi között...
2017-03-15 17:13:51
Megerősítette a francia osztályzatot a Fitch, de felülvizsgálná a besorolást Le Pen győzelme esetén
... növeli egy esetleges politikai sokk kockázatát Franciaországban - áll a Fitch pénteki londoni elemzésében.
A hitelminősítő közölte: Marine Le Pen elnökválasztási győzelme esetén felülvizsgálná a francia államadós-besorolást, tekintetbe véve, hogy egy ilyen választási eredmény megnövekedett gazdaságpolitikai bizonytalanságot és potenciális piaci kilengéseket okozna.
A Fit...
2017-03-04 07:03:39
1 2 3 .9 10 13 14 .17 18 19 
Címkék: Karácsony Gergely, Nyitrai Zsolt, Harangozó Tamás, Kárpát Dániel, Európai Parlament, Európai Bizottság, Kepli Lajos, Franco, Vatikáni Megállapodást, Egyesült Államokban, Marine Le Pen, ellenzék rossz, antikorrupciós ügyészség, titkosított szerződéseket, illegitim alaptörvény, francia osztályzatot, gyógyszertárak versenyellenesen, patikusok kötelező, nagyon rossz, gyógyszerészek felé, vagyonosodási vizsgálatokat, állami földek, dohánytermékek újbóli, szocialista politikus, autóstársadalmat érintő, ellenzéki párt, politikus elmondta, unió területén, felső határ, felső kvóta, szövetség nemrégiben, mozgáskorlátozott emberek, elmúlt évtizedekben, érintettek személyes, kormány tagjainak, paksi bővítés, következő parlamenti, német sajtóban, szövetségi parlament, katonatiszt ügye, belső vizsgálat, áttekintett menekültügyi, biztonsági előírás, szavazásra jogosultak, attól megfosztott, egyházi személyeknek, egyházaknak pedig, müncheni ügyészség, eljárás mintegy, gyanú szerint, ingolstadti központban,
© 2013 TVN.HU Kft.