Regisztráció  Belépés
Orosz krémes
... néhány órára hűtőbe tesszük.
A cukrot egy serpenyőbe tesszük, felolvasztjuk, és a diót beleforgatjuk. Vajjal lekent tányérra borítjuk. Amikor kihűlt, aprítógépbe tesszük és felaprítjuk. A sütemény tetejét megszórjuk a karamelles aprított dióval, és szeletelve tálaljuk.


...
2018-07-10 23:54:09
Citromos csirkecomb diómártással és sült almával
... dió

Elkészítés

A csirkecombokat bőrös felükkel lefelé egy tűzálló tálba tesszük, a hagymákat kis kockákra vágjuk. A citromot kettévágjuk, a felét héjastul felaprítjuk, a másik felét kifacsarjuk. A paprikát összevágjuk, a fokhagymát áttörjük.
A páchoz a hagymát, a fokhagymát, a citromdarabokat és a citromlevet, a fokhagymát, a mézet, az ol...
2018-07-10 23:51:21
Spenótos tortilla zöldségraguval töltve
... 10 dkg krémsajt
1 db újhagyma
olívaolaj


Elkészítés

Megmossuk és megszárítjuk a zöldségeket. A petrezselymet és a fokhagymát felaprítjuk.Apróra vágjuk az olajbogyót, apróbb kockákra a pritaminpaprikát és karikákra az újhagymát.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, és ha elég forró,a krémsajt és a petrezselyem kivétel...
2018-07-09 23:57:49
Nagyi féle zöldborsóleves
... száraztészta

Elkészítés

A zöldborsót kifejtjük. A répát, a zöldséget megtisztítjuk, megmossuk, kisebb darabokra (kockákra, karikákra) vágjuk, a hagymát egyben hagyjuk, a petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk.
A borsót, a répát, a zöldséget, a hagymát az alaplében feltesszük főni lefedve, lassú tűzön az egészet puhára főzzük.
...
2018-07-09 23:47:40
Spárgaleves vajgaluskával
... liszt


Elkészítés: A spárgát szükség szerint megtisztítjuk az esetleges fás részétől, és feldaraboljuk. A vöröshagymát és a fokhagymát finomra, a zöldségeket tetszés szerint felaprítjuk.

A tojásból és lisztből a vajjal, pici sóval galuskatésztát keverünk.

A felhevített vajon a spárgát és a zöldségeket a hagymákkal magas hőfokon néh...
2018-07-03 23:32:48
Mediterrán tésztaleves
... penne tészta
aprított petrezselyem



Elkészítés

1. Meghámozzuk és kis kockákra vágjuk a burgonyát. Lehúzzuk a paradicsom bőrét, és felaprítjuk a húsát. A póréhagymát felszeleteljük 1 cm-es darabokra.

2. Összezúzzuk a megtisztított fokhagymát, és a zöldségekkel együtt megpirítjuk forró olajon. Ízesítjük a bazsalikomm...
2018-06-28 23:25:14
Húsos kosárkák...
... hagyjuk.

Közben a salátához a csirkehúst felkockázzuk, kevés olajon megpirítjuk és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Félretesszük. A zöldségeket és a salátát megtisztítjuk, felaprítjuk, salátás tálba szórjuk. A joghurtot az olajjal elkeverjük, sóval, borssal, az aprított kaporral ízesítjük és lazán összeforgatjuk a salátával.

Tálalás előtt a kosárkákat megtölt...
2018-06-22 15:04:06
Húsos rakott tök mozzarellával és paprikával
... vöröshagyma
- 1 piros kaliforniai paprika
- 1 sárga kaliforniai paprika
- 20 dkg mozzarella
- 50 dkg darált hús
- 1 kg tök
- bors

Meghámozzuk a vöröshagymát, felaprítjuk. Megfuttatjuk a vajon. Ha már üveges, rádobjuk a darált húst. Fakanállal szétnyomkodva pirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott paprikákat és az összemorzsolt zöld fűszereket. S...
2018-06-14 14:13:15
Gombapaprikás petrezselymes galuskával
... vaj


Elkészítés

A hagymát és a megtisztított gombát felszeleteljük, a paprikákat karikára vágjuk, a paradicsomot felkockázzuk, a fokhagymát és a csilit felaprítjuk. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymákat, majd rátesszük a paprikát, a csilit, majd a paradicsomot és a gombát, majd megfűszerezzük. Amikor már csaknem puhák a zöldségek, ráö...
2018-06-09 23:57:36
Bakonyi sertésszelet nokedlivel
... oldalon, hogy színt kapjanak, majd félretesszük.
A szalonnát apró kockákra vágjuk, és a visszamaradt zsiradékon addig pirítjuk, amíg ki nem engedi a zsírját. A vöröshagymát felaprítjuk, és a szalonnához adjuk, majd üvegesre pirítjuk.
A paradicsomot és a paprikát felkockázzuk, majd a hagymához adjuk, sózzuk, borsozzuk. A gombát megtisztítjuk, majd felszele...
2018-06-09 23:51:33
1 2 3 ................108 109 ........162 163 ........215 216 217 
Címkék: serpenyőbe tesszük, diót beleforgatjuk, sütemény tetejét, karamelles aprított, csirkecombokat bőrös, tűzálló tálba, citromot kettévágjuk, felét héjastul, másik felét, paprikát összevágjuk, fokhagymát áttörjük, fokhagymát felaprítjuk, serpenyőben olajat, petrezselyem kivétel, zöldborsót kifejtjük, zöldséget megtisztítjuk, hagymát egyben, petrezselymet leöblítjük, alaplében feltesszük, egészet puhára, spárgát szükség, fokhagymát finomra, zöldségeket tetszés, felhevített vajon, hagymákkal magas, paradicsom bőrét, póréhagymát felszeleteljük, megtisztított fokhagymát, zöldségekkel együtt, csirkehúst felkockázzuk, salátát megtisztítjuk, olajjal elkeverjük, aprított kaporral, kosárkákat megtölt, darált húst, felkockázott paprikákat, összemorzsolt zöld, megtisztított gombát, paprikákat karikára, paradicsomot felkockázzuk, csilit felaprítjuk, serpenyőben olajon, szalonnát apró, visszamaradt zsiradékon, vöröshagymát felaprítjuk, szalonnához adjuk, paprikát felkockázzuk, hagymához adjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.