Belépés
M betűs receptek
... fokhagyma, 1 dkg zsír, bors, só, 1 dl fehérbor, 1 dl paradicsompüré, 5 dkg vegyes zöldség, 20 dkg párolt rizs.
Elkészítése: A csirkét kicsontozzuk, lefejtett húst tokánynak feldaraboljuk. A finomra vágott vöröshagymát zsírban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a fokhagymát és a csirkehúst, majd a kockára vágott, zsírban megpirított zöldséget és a paradicsompürét is. Sóval. Borssal ...
2011-01-14 20:17:14
K betűs receptek
... vegeta
Elkészítés: A megtisztított és szétnyitott süllő gerincét belülről kivágjuk, majd a halat belülről megsózzuk, és enyhén megborsozzuk.
A töltelékhez a két főtt tojást feldaraboljuk, a két tejben áztatott zsemlét kinyomkodjuk, a fél fej hagymát pedig lereszeljük. Mindezeket egy tálba tesszük, sóval, borssal és apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük, és egy nyers t...
2011-01-14 19:49:01
Ananászos- túrós piskótatorta
... fokon (gáztűzhelynél 2-es fokozaton) kb. 20 percig sütjük. Rácsra téve hűlni hagyjuk. Közben az ananászbefőttet lecsöpögtetjük, a levét felfogjuk. 5 körszeletét félbevágunk, a többit feldaraboljuk. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. Az átpasszírozott tehéntúrót kikeverjük 10 dkg cukorral, a citrom levével és reszelt héjával, majd hozzáadjuk a feloldott zselatint. Végül belevegyítjü...
2011-01-13 22:29:54
J betűs receptek
... krumplileves

Hozzávalók: 30 dkg füstölt oldalas, 40 dkg burgonya, babérlevél, 2-3 k. olaj, 4 dkg liszt, fél csokor petrezselyem, 1 fej vöröshagyma, 2 dl tejföl, ecet, pirospaprika, só.
Az oldalast feldaraboljuk, és megfelelő mennyiségű vízben feltesszük főni. Sóval, babérlevéllel ízesítjük. Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a kockákra vágott burgonyát....
2011-01-13 21:18:38
I betűs recept
... zöldpetrezselyem, majoránna, reszelt hagyma, liszt, paradicsompüré.
Elkészítése: A csirkét előkészítjük, hogy tölthető legyen. A zsemléket megáztatjuk, és jól kicsavarjuk. A csirkék máját feldaraboljuk, a gombát is apróra vágjuk. Egy kevés olajon megpirítjuk egy evőkanál reszelt hagymát, hozzáadjuk a májat és a gombát, és nagy lángon hirtelen megpirítjuk, megsózzuk, borsozzu...
2011-01-13 21:13:17
H betűs receptek
... forró sütőben pirosra sütjük.

Hegyaljai csirke

Hozzávalók: 1 csirke, 5 dkg vaj, só, törött bors, 40 dkg fehér szőlő, 2 dl bor.
Elkészítése: A csirkét feldaraboljuk, és megsózzuk, megborsozzuk, majd forró vajon szép pirosra sütjük. Ráöntögetjük a bort, majd fedő alatt puhára pároljuk. A tűzálló tálat
ezután fedő nélkül a sütőbe tesszük, hozzáadjuk ...
2011-01-13 20:57:52
H betűs receptek
... tesszük, és forró sütőben pirosra sütjük.
Hegyaljai csirke
Hozzávalók: 1 csirke, 5 dkg vaj, só, törött bors, 40 dkg fehér szőlő, 2 dl bor.
Elkészítése: A csirkét feldaraboljuk, és megsózzuk, megborsozzuk, majd forró vajon szép pirosra sütjük. Ráöntögetjük a bort, majd fedő alatt puhára pároljuk. A tűzálló tálat ezután fedő nélkül a sütőbe tesszük, hozzáadjuk a sző...
2011-01-13 17:33:03
Gy betűs receptek
... főtt gombát, a darabolt zöldpaprikát, ízlé-szerinti sóval, borssal, delikáttal összekavarjuk és 20 percig állni, hagyjuk.
A sóval, borssal, delikáttal előfűszerezett busafilét feldaraboljuk akkorára, hogy a belehelyezett tölteléket elfedje. A haltekercseket alufóliára helyezzük és betekerjük úgy, hogy a főzés közben ne essen szét. A kész tekercseket a főtt halhúslével leöntj...
2011-01-13 17:01:58
D betűs receptek
... kg. ponty, 25 dkg. gomba, 25 dkg. csuszatészta, 10 dkg. vöröshagyma, 2 dkg. pirospaprika, 10 dkg. zsír, só, 10 dkg. füstölt szalonna.
A kellően megtisztított halat irdaljuk, feldaraboljuk, besózzuk, és kevés forró zsírban hirtelen átsütjük. A megmaradt zsírban az apróra vágott hagymát és szalonnát megpirítjuk, beletesszük a pirospaprikát, a szeletekre vágott gombát, kevés ví...
2011-01-13 15:07:11
D betűs recept
... 10 dkg vöröshagyma, 1,20 kg csirke, 5 cl olaj, só.
A zsemlemorzsát vajban aranysárgára pirítjuk. A fehér sós szalonnát apró kockákra vágjuk, rózsaszínűre pirítjuk, hasonlóan feldaraboljuk a főtt tojásokat és a csirkemájat.
Mindezeket összekeverjük a pirított morzsával, sóval, törött borssal, reszelt szerecsendióval, finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük. Az elkész...
2011-01-13 13:39:58
1 2 3 .................106 107 108 .........160 161 .........212 213 214 
Címkék: csirkét kicsontozzuk, finomra vágott, kockára vágott, halat belülről, tálba tesszük, ananászbefőttet lecsöpögtetjük, levét felfogjuk, többit feldaraboljuk, zselatint hideg, átpasszírozott tehéntúrót, citrom levével, feloldott zselatint, oldalast feldaraboljuk, kockákra vágott, csirkét előkészítjük, zsemléket megáztatjuk, csirkék máját, kevés olajon, evőkanál reszelt, csirkét feldaraboljuk, tűzálló tálat, sütőbe tesszük, darabolt zöldpaprikát, belehelyezett tölteléket, haltekercseket alufóliára, főzés közben, kész tekercseket, főtt halhúslével, kellően megtisztított, megmaradt zsírban, apróra vágott, szeletekre vágott, zsemlemorzsát vajban, főtt tojásokat, pirított morzsával, zöldpetrezselyem, megfonnyasztjuk, petrezselyemmel, paradicsompürét, szerecsendióval, ananászbefőttet, haltekercseket, átpasszírozott, paradicsompüré, előfűszerezett, lecsöpögtetjük, megtisztított, feldaraboljuk, belehelyezett, pirospaprikát, összekavarjuk, zsemlemorzsát, összekeverjük, babérlevéllel, gáztűzhelynél, vöröshagymát,
© 2013 TVN.HU Kft.