Belépés
Tejfölös gombás csirkecomb
... Az olajban a hagymát sárgára pirítjuk, rátesszük a combot, azt is megpirítjuk és félretesszük. Ezután felöntjük borral, egy kevés vízzel, és puhára párol...
2010-07-22 12:32:52
Pizzás csiga
... helyre tesszük, kelni hagyjuk kb 30 percet.


Amíg a tészta kel, megcsináljuk a szószt, amit később a tésztára fogunk kenni. Megpucoljuk a vöröshagymát, nagyon apróra feldaraboljuk és kis olajon megdinszteljük. A fokhagymát szintén aprítjuk ezt is hozzáadjuk és átforgatjuk a vöröshagymával. Ezután ráöntjük a sűrített paradicsomot, főzzük pár percig, közben keverges...
2010-07-21 06:29:21
Banánkunyhó
... olaj

elkészítés

1. A tejből, pudingból, cukorból sűrű krémet főzünk és sűrűn kevergetve kihűtjük.
2. A margarint feldaraboljuk és a krémhez adjuk, majd jól kikavarjuk, de még nem tesszük bele a kakaóport.
3. A nápolyi lapokat hosszában kettévágjuk és krémmel e...
2010-07-20 17:34:26
Banános kiviturmix




* 1 banán
* 2 kivi
* 1/2 citrom
* 2 dl ásványvíz

elkészítés

1. A gyümölcsöket megtisztítjuk, és feldaraboljuk. A citrom levét kifacsarjuk ügyelve a magokra.
2. A turmixba beleöntünk mindent: gyümölcsök, citromlé, ás...
2010-07-20 15:52:33
Rebarbarabólé
... szörp
* 400 ml fehérbor
* 400 ml pezsgő

elkészítés

1. A rebarbarát letisztítjuk, feldaraboljuk, fazékba tesszük a kakukkfűvel, ánizzsal, zöld citrom héjjal, cukorral, felöntjük 5 dl vízzel és 20 percig főzzük.
2. Szűrön leszűrjük. Hozzákeverjük a bodzaszirupot, majd...
2010-07-18 12:56:24
Nyári grill-zöldségleves
... kenyér

elkészítés

1. A sütőt előmelegítjük 230 fokra.
2. Míg melegszik, megtisztítjuk és feldaraboljuk a zöldségeket 3x4cm-es darabokra.
3. Miután ezzel elkészülünk, egy tepsibe rakjuk a zöldségeket, sózzuk-borsozzuk, olívaolajjal kicsit meglocsoljuk, alaposan összekeverjük, ...
2010-07-18 12:51:05
Paradicsomlé télire
Paradicsomlé télire

A korai, lédús almaparadicsom a legédesebb, érdemes belőle befőzni. A paradicsomot kiválogatjuk, megmossuk, lecsurgatjuk és feldaraboljuk. Ha van paradicsomdarálónk, nyersen kétszer-háromszor ledaráljuk (annyiszor érdemes átdarálni, amíg a készülék elején eltávozó mag meg héj teljesen száraz és világos lesz). Ha nincs ilyen vagy hasonló készülékün...
2010-07-16 22:41:37
Szekszárdi pontyhalászlé
... megtisztítjuk, a belsőségeket és a kopoltyút eltávolítjuk (mosáskor vigyázzunk, lehetőleg a vér bennmaradjon a hal belsejében), az úszókat levágjuk. Az ikrát vagy a tejet félretesszük. A halat feldaraboljuk, besózzuk, és körülbelül 1 órán át állni hagyjuk.
2. Az apróra vágott hagymát és a cseresznyepaprikát a vízzel felforraljuk. Forráskor beleadagoljuk az őrölt paprikát, ...
2010-07-16 16:39:05
Andalúziai sangria
... gyümölcsöket megmossuk, majd 3 narancsot és 3 citromot felszeletelünk, kipréselünk és a borba öntjük. Hozzáadjuk a cukorszirupot is, és hosszasan kavargatjuk. Meghámozzuk az almát, feldaraboljuk, a torzsáját kikerülve, és ezt is a borhoz öntjük, úgy, hogy közben 2 szeletbe beleszúrjuk a szegfűszeget is. Ezután a keverékbe tesszük a felvágott vaníliát és az egész fahéjdarabokat is....
2010-07-15 17:38:29
Gazdag hússaláta
... bors

Elkészítés:

Külön megfőzzük a csirkemellet, az apró kockára vágott burgonyát, és megpároljuk a borsót, répát.

A csirkemellet és a főtt sonkát feldaraboljuk és egy tábla tesszük. A burgonyát leszűrjük, és a többi zöldséggel a húsokhoz adjuk. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, a végeiket levágjuk, apró darabokra vágjuk, és szintén a tálba rakju...
2010-07-15 12:22:42
1 2 3 .................106 107 .........159 160 161 .........212 213 214 
Címkék: hagymát sárgára, kevés vízzel, tésztára fogunk, fokhagymát szintén, sűrített paradicsomot, margarint feldaraboljuk, krémhez adjuk, nápolyi lapokat, gyümölcsöket megtisztítjuk, citrom levét, turmixba beleöntünk, rebarbarát letisztítjuk, sütőt előmelegítjük, zöldségeket 3x4cm-es, tepsibe rakjuk, paradicsomot kiválogatjuk, készülék elején, kopoltyút eltávolítjuk, úszókat levágjuk, ikrát vagy, tejet félretesszük, halat feldaraboljuk, apróra vágott, vízzel felforraljuk, őrölt paprikát, borba öntjük, torzsáját kikerülve, borhoz öntjük, keverékbe tesszük, felvágott vaníliát, egész fahéjdarabokat, apró kockára, főtt sonkát, tábla tesszük, burgonyát leszűrjük, többi zöldséggel, húsokhoz adjuk, tojásokat megfőzzük, végeiket levágjuk, tálba rakju, fahéjdarabokat, felszeletelünk, megdinszteljük, vöröshagymával, almaparadicsom, feldaraboljuk, pontyhalászlé, megtisztítjuk, összekeverjük, beleadagoljuk, rebarbarabólé, előmelegítjük, bodzaszirupot, hozzákeverjük, cukorszirupot, megcsináljuk, vöröshagymát, felforraljuk,
© 2013 TVN.HU Kft.