Regisztráció  Belépés
MNB: rövid távon enyhén 3 százalék felett lesz az infláció, 2019 közepétől várható az inflációs cél fenntarthat
... kismértékben lassul, de enyhén 3 százalék felett lesz. A csökkenést alapvetően az üzemanyagárak bázishatása okozza, de ezt tompítja a jövedéki adó szeptemberi emelése, illetve a feldolgozatlan élelmiszerek vártnál nagyobb drágulása.
Fennmarad a folyó fizetési mérleg többlete, és a külső finanszírozási képesség is magas marad - tette hozzá Balatoni András.
A Magyar Nemzet...
2018-09-20 12:52:41
Tallóztam
... aromája. Tedd lezárható műanyagedénybe vagy tasakba, így helyezd el a fagyasztóban. A diót pirítva semmiképp se fagyaszd le, mert semmire sem fogod tudni használni. Legyen nyers és feldolgozatlan. Az így eltárolt diónak nem lesz keserű utóíze úgy, mint azoknak, amiket szobahőmérsékleten tartottak.
Takarítási trükkök

1. Hogyan tisztítsd helyesen az öntöttvas serpeny...
2018-08-29 11:01:12
Az almaborecet 20 felhasználási módja és egészségügyi hatása
... benne, hogy a lehető legtöbb tápanyag található benne.

Az alábbiakban megtudhatja, mit jelentenek a különböző fogalmak, és hogy miért érdemes organikus, szűretlen, esetleg feldolgozatlan almaborecetet választania:

Organikus vagy bio almaborecet

Ha az almaborecet a címke szerint biztosan organikus, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz genetikail...
2018-08-08 12:47:39
MNB: júliusban emelkedtek az inflációs alapmutatók
... piaci szolgáltatások árai az előző hónaphoz képest 0,5 százalékkal emelkedtek. Az árak emelkedését elsősorban a belföldi üdülés árának emelkedése magyarázza.
A feldolgozott és a feldolgozatlan élelmiszerek szezonálisan igazított és adószűrt árai egyaránt emelkedtek júliusban. Az áremelkedést elsősorban a feldolgozott hústermékek, a tej és tejtermékek, illetve a friss zöldség-...
2018-08-08 12:09:32
Almaborecetről érdemes tudni
... benne, hogy a lehető legtöbb tápanyag található benne.

Az alábbiakban megtudhatja, mit jelentenek a különböző fogalmak, és hogy miért érdemes organikus, szűretlen, esetleg feldolgozatlan almaborecetet választania:

Organikus vagy bio almaborecet

Ha az almaborecet a címke szerint biztosan organikus, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz genetikail...
2018-08-05 21:50:35
Több mint ötéves csúcson az euróövezeti infláció
... legmagasabb lehet 2012 decembere óta.
Az infláció növekedéséhez elsősorban az energiaárak és az élelmiszerárak emelkedése járult hozzá.
Ennek megfelelően az energiaárak és feldolgozatlan élelmiszerek árának figyelmen kívül hagyásával kalkulált maginfláció az 1,0 százalékot valószínűsítő piaci várakozásoktól eltérően 1,1 százalékra emelkedhet júliusban a júniusi 0,9 száz...
2018-07-31 11:41:17
Lúgosító diéta: a hosszú és az egészséges élet titka?
... csontritkulás.

Hogyan működik pontosan a lúgosító diéta? A kutatások szerint az olyan étrend, ami erősen lúgos kémhatású táplálékokból áll - például friss zöldségekből, gyümölcsökből és feldolgozatlan, növényi alapú protein-forrásokból -, lúgosabb pH értékű vizeletet eredményez, ezáltal megvédi az egészséges sejteket és kiegyensúlyozza a létfontosságú ásványi anyagok sz...
2018-06-23 15:58:28
David Icke – Testünk és a holografikus valóság 1.rész
... mondani, hogy ,,összeszarjuk magunkat a félelemtől", vagy hogy ,,belénk fagy a szar a félelemtől".

Ez utóbbi igen helyénvaló, mert ahogy a víz kimossa a feldolgozatlan, lerakódott, ,,belénk fagyott" fizikai szart, úgy a feldolgozatlan érzelmi szar is felszabadul.

A fizikai dolgok mindig az érzelmi és mentális dolgokat tükr...
2018-05-21 12:38:41
Tessék csak simogatni, nehogy véletlenül elguruljanak a gyóg
... gyógyszerei


Molnár Bálint | Ma | 8:09

Jóreggelt, verőfényt madárcsicsergést, vasárnapot, lustálkodást, szalonnát, mindent, ami jólesik! Mára is maradt egy feldolgozatlan traumám, majd később feldolgozom, ha úgy alakul. Addig is: nyilván nem nehéz kitalálni, hogy a magyar politikai mocsár egyik legsötétebb tahójának bal bunkózásáról van szó, ami...
2018-05-13 09:17:18
Eurostat: a vártnál kisebb lett az euróövezeti infláció áprilisban
... szolgáltatások ára 1,0 százalékkal emelkedett a március 1,5 százalék után, a nem energiaipari termékeké pedig 0,3 százalékkal 0,2 százalék után.
A volatilis energiaárak, a feldolgozatlan élelmiszerárak, valamint az alkohol és a dohány árát figyelmen kívül hagyó maginfláció 0,7 százalékra csökkent áprilisban a márciusi 1,0 százalékról a várt 0,9 százalék helyett.
Az Euró...
2018-05-03 11:41:39
1 2 3 ........30 31 ....45 46 ....59 60 61 
Címkék: David Icke, Balatoni András, Magyar Nemzet, Molnár Bálint, inflációs alapmutatók, euróövezeti infláció, egészséges élet, holografikus valóság, vártnál kisebb, csökkenést alapvetően, üzemanyagárak bázishatása, feldolgozatlan élelmiszerek, folyó fizetési, külső finanszírozási, diót pirítva, öntöttvas serpeny, lehető legtöbb, alábbiakban megtudhatja, különböző fogalmak, címke szerint, előző hónaphoz, árak emelkedését, belföldi üdülés, áremelkedést elsősorban, feldolgozott hústermékek, friss zöldség-, infláció növekedéséhez, élelmiszerárak emelkedése, lúgosító diéta, kutatások szerint, olyan étrend, egészséges sejteket, létfontosságú ásványi, feldolgozatlan érzelmi, fizikai dolgok, feldolgozatlan traumám, magyar politikai, volatilis energiaárak, feldolgozatlan élelmiszerárak, dohány árát, madárcsicsergést, kiegyensúlyozza, feldolgozatlan, élelmiszerárak, almaborecetről, szolgáltatások, finanszírozási, várakozásoktól, műanyagedénybe, almaborecetet, üzemanyagárak, valószínűsítő, létfontosságú,
© 2013 TVN.HU Kft.