Belépés
EU-tisztújítás - Maros Sefcovic és Frans Timmermans szállt csak ringbe a határidő végéig a PES csúcsjelöltségéé
...
A balközép erőket összefogó pártcsalád listavezetőjének személyéről a PES december 7-8-i lisszaboni kongresszusán döntenek majd.
Maros Sefcovic az Európai Bizottság energiaunióért felelős szlovák alelnökeként jól ismeri az EU működését. Az 52 éves politikus lenne a brüsszeli testület első kelet- vagy közép-európai vezetője.
Az 57 éves Frans Timmermans tapasztalt, tö...
2018-10-20 15:33:27
Krónika 5. rész (kérdések)
... "csőben van" öt újabb Nógrád megyei projekt.
Jobbik: milyen ajándékot fogadott el a miniszter a paksi szerződésekért?

Kepli Lajos (Jobbik) azt kérdezte a paksi bővítésért felelős tárca nélküli minisztertől, kitől és milyen ajándékot fogadott el azért, hogy ilyen szerződéseket kötöttek az atomerőmű megépítésével kapcsolatosan. Bevett szokás-e a kormány tagjainál, h...
2018-10-08 15:22:43
Romániai népszavazás - Nem módosul az alkotmány, érvénytelen a népszavazás
... előtt azonban - különböző taktikai okok miatt - egyik párt sem fordított túl sok energiát a választók mozgósítására.
A kezdeményezők a politikai pártok "általános bojko...
2018-10-07 22:42:08
Romániai népszavazás - Az ellenzék a kormányzó szociáldemokraták kudarcának tekinti a referendumot
... arra késztetett, hogy otthon maradjanak. Úgy vélte, sokan el akarták kerülni, hogy szívességet tegyenek Dragneának, akit büntetni akartak távolmaradásukkal. A PNL elnöke a kormányt tette felelőssé azért, hogy nem tájékoztatta megfelelően a lakosságot a referendumról.
Arra a kérdésre, hogy mivel maga Orban és a liberálisok több vezető politikusa is támogatta a referendumot, ne...
2018-10-07 22:02:07
Romániai népszavazás - A politikai pártokat teszik felelőssé a kezdeményezők az alacsony részvételért
...
A központi választási bizottság (BEC) mintavételezésen alapuló becslése szerint vasárnap 16 óráig (a szombaton leadott voksokat is beleértve) országszerte megközelítőleg 2 millió 782 ezer választópolgár járult az urnákhoz, vagyis a választói névjegyzékben szereplők 15,21 százaléka.
Ahhoz, hogy egy referendum érvényes legyen, a választói névjegyzékben szereplők legalább ...
2018-10-07 17:21:41
Metafizikai egyedüllét
... rosszat egyaránt. Gyakoroljunk keményen, élünk, vagy halunk nem számít. (Vivékánanda)

Személyiségfejlődésünk belső útján egyedül haladunk. Saját lelki fejlődésünkért mi vagyunk a felelősek. Fontos az önmegfigyelés napi gyakorlata.

Az önismeret olyan kaland, mely váratlan messzeségekbe és mélységekbe vezet. (Jung)

A szennyezettség abban nyilvánul me...
2018-10-07 06:09:42
CAFe Budapest - Koncerttel és kiállítással kezdődött el a fesztivál
... Budapest immár hagyományosan illeszkedik a budapesti, ezen túlmenve pedig Európa kulturális naptárába - hangsúlyozta Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságpolitikáért és sportért felelős európai biztos a pénteki megnyitón a budapesti Müpában.
Hozzátette: 2018 a kulturális örökség európai éve, s a cél az, hogy olyan rendezvényeket támogassanak és serkentsenek, amelye...
2018-10-05 20:12:46
Gulyás Gergely Münchenben: a bajor CSU továbbra is Magyarország barátja
... lehető legjobban szerepeljenek a választásokon, de soha ilyen nehéz politikai helyzetben nem voltak" - hangsúlyozta Gulyás Gergely.
Hozzátette: a CSU-ban "a berlini politikát teszik felelőssé" a nehézségekért.
Gulyás Gergely Münchenben tárgyalt Markus Blume CSU-főtitkárral és Edmund Stoiber tiszteletbeli pártelnökkel, volt tartományi miniszterelnökkel, és részt vett a Ko...
2018-10-04 23:37:30
Krónika 6. rész (klímastratégia)
... hatása.
Ambiciózus, előretekintő stratégia szükségességét hangsúlyozva kifogásolta, hogy a most tárgyalt anyag úgy kezeli az éghajlatváltozást, mintha azért nem az emberiség volna felelős.
Schmuck Erzsébet problémaként említette az ellenzéki politikus, hogy Magyarország erdőterülete a hatoda annak, ami saját karbonkibocsátásának elnyeléséhez kellene, akárcsak azt, hogy s...
2018-10-02 13:41:34
Menyhárt: a Magyar Közösség Pártja a felvidéki magyarság magva
... hangsúlyozta: a felvidéki magyarság dolga a folytonosság és a továbbhaladás. Leszögezte: "tudjuk mi a dolgunk, mi vagyunk a magva a felvidéki magyarságnak".
Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztos beszédében kiemelte: az első egységes nemzetiségi alapon szerveződő párt létrejöttével a felvidéki magyar közösség azt üzente, hogy él és élni akar. Hangsúlyozta:...
2018-09-29 16:11:43
1 2 3 ..................228 229 .........343 344 .........456 457 458 
Címkék: Maros Sefcovic, Frans Timmermans, CAFe Budapest, Gulyás Gergely Münchenben, Magyar Közösség Pártja, Európai Bizottság, Kepli Lajos, Navracsics Tibor, Gulyás Gergely, Markus Blume CSU-főtitkárral, Edmund Stoiber, Schmuck Erzsébet, Szilágyi Péter, határidő végéig, kormányzó szociáldemokraták, politikai pártokat, alacsony részvételért, felvidéki magyarság, balközép erőket, brüsszeli testület, paksi szerződésekért, paksi bővítésért, atomerőmű megépítésével, kormány tagjainál, választók mozgósítására, politikai pártok, kormányt tette, liberálisok több, központi választási, szombaton leadott, választói névjegyzékben, referendum érvényes, önmegfigyelés napi, önismeret olyan, szennyezettség abban, pénteki megnyitón, budapesti Müpában, kulturális örökség, berlini politikát, most tárgyalt, emberiség volna, ellenzéki politikus, hatoda annak, felvidéki magyarságnak, első egységes, felvidéki magyar, listavezetőjének, csúcsjelöltségéé, mintavételezésen, energiaunióért, fejlődésünkért, választópolgár,
© 2013 TVN.HU Kft.