Belépés
Részeges palacsinta
... evőkanál tej
4 cl sütőrum
tejszínhab

Elkészítése:
A mazsolát rumba áztatjuk. Ledaráljuk a diót, majd összekeverjük...
2010-12-12 21:34:35
gesztenyekrém leves
... kakukkfűvel és a szerecsendióval ízesítjük, és pár percig együtt pároljuk. Felöntjük húslevessel, majd fedő alatt puhára főzzük.
Turmixoljuk (vagy botmixerrel pépesítjük), majd felforraljuk (ha túl sűrűnek ítéljük, kis levest még adjunk hozzá.) A tűzhelyet elzárjuk.
A tejszínt a tojássárgájával alaposan kikeverjük (royal).
A levest 2-3 percig kevergetjük, hogy kissé...
2010-12-12 21:11:07
Kapros sertéstokány
... metéltre vágott, megmosott húst. Sózzuk, borsozzuk, vizet önt...
2010-12-12 20:35:27
Töltött hagyma
... lobogó vízben leforrázzuk, héjukat lehúzzuk, húsukat kockákra vágjuk. (A mirelit paradicsomot félig fagyott állapotban vágjuk fel.) A paradicsomot és a zöldséglevest a hagymára öntjük, felforraljuk, sóval, borssal és bazsalikommal ízesítjük. A töltött hagymákat ebben a lében fedő alatt 30-35 percig pároljuk. Burgonyapürével tálaljuk.

Ugyanezzel a darált húsos töltelékke...
2010-12-12 20:00:49
Parajos penne szalonna chipsszel recept
... fagyasztott paraj

Elkészítés:

A tésztát megfőzzük. A kiolvasztott parajt 3 dl tejben elkevert KNORR Tejszínes fokhagymás csirke Rafinéria Alappal kevergetve felforraljuk és hagyjuk kicsit besűrűsödni.
A megfőtt tésztát lecsepegtetjük, és a margarinnal együtt a szószba forgatjuk, majd rövidenösszemelegítjük.
A darabolt szalonna szeleteket serpen...
2010-12-12 16:46:52
Svéd húsgolyók barna mártással
... kiskanál pirospaprikával, kicsit megpirítjuk, felöntjük húslevessel (vag...
2010-12-11 18:42:02
Hortobágyi húsos palacsinta
... csomagokat kapunk.
A palacsintabatyukat egy kiolajozott tűzálló tálba rakjuk.
A félretett pörköltszaftba belekeverjük az egy kanál liszttel elkevert 2 dl tejfölt. A mártást felforraljuk, aztán 2-3 percig főzzük, majd jó 10 perccel a tálalás előtt a palacsintákra öntjük.
A mártással leöntött palacsintákat előmelegített sütőben 10 perc alatt átforrósítjuk.
Hideg ...
2010-12-11 17:42:21
Puncsos torta recept
... Ramával kikenjük, a tésztát beletöltjük és 175-200 °C-ra előmelegített sütőben, kb. 50 percig sütjük.
Kivesszük a formából és 10 percig hűlni hagyjuk. Közben a bort és a fűszert felforraljuk, lehűtjük, végül rumot és porcukrot keverünk hozzá. A süteményt ismét belehelyezzük a formába. Hurkapálcikával több helyen megszurkáljuk és az elkészített puncsot rácsöpögtetjük a sütemé...
2010-12-11 17:28:06
Burgonyaragu rókagombával
... magas hőfokon az olajban 3-4 percig sütjük. Sóval, borssal fűszerezzük, és kivesszük a serpenyőből. A sütőolajhoz adjuk a fehérbort, 1-2 percig főzzük, majd felöntjük a zöldséglével. Felforraljuk, és a burgonyát hozzáadjuk. Közepes hőfokon 12 percig pároljuk. Levesszük a fedőt, és hozzáadjuk a gombát meg a hagymát. Belekeverjük az étkezési keményítőt, a tejfölt, még egyszer fölfor...
2010-12-11 13:18:03
Rókagomba-krémleves
... kb. 20 percig főzzük. A levest lehúzzuk a tűzről, beletesszük a gomba kétharmadát, merülőmixerrel összetörjük, majd a tejszínnel, őrölt ...
2010-12-11 13:16:45
1 2 3 .................412 413 414 415 416 ........623 624 .........830 831 832 
Címkék: KNORR Tejszínes, Rafinéria Alappal, mazsolát rumba, szerecsendióval ízesítjük, tűzhelyet elzárjuk, tojássárgájával alaposan, mirelit paradicsomot, hagymára öntjük, töltött hagymákat, lében fedő, darált húsos, tésztát megfőzzük, kiolvasztott parajt, megfőtt tésztát, margarinnal együtt, szószba forgatjuk, darabolt szalonna, kiolajozott tűzálló, félretett pörköltszaftba, mártást felforraljuk, tálalás előtt, palacsintákra öntjük, mártással leöntött, tésztát beletöltjük, fűszert felforraljuk, süteményt ismét, elkészített puncsot, sütőolajhoz adjuk, burgonyát hozzáadjuk, étkezési keményítőt, levest lehúzzuk, gomba kétharmadát, burgonyapürével, tojássárgájával, hurkapálcikával, szerecsendióval, pirospaprikával, lecsepegtetjük, merülőmixerrel, rácsöpögtetjük, pörköltszaftba, palacsintákra, előmelegített, gesztenyekrém, palacsintákat, összekeverjük, belehelyezzük, bazsalikommal, zöldséglevest, megszurkáljuk, átforrósítjuk, felforraljuk, kiolvasztott, paradicsomot, sertéstokány, belekeverjük, zöldséglével,
© 2013 TVN.HU Kft.