Belépés
Stifádó
... rendezzük. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk, a hús mellé rakjuk. A visszamaradt sütővajban a paradicsompürét rozsdabarnára pirítj...
2010-06-25 13:59:27
Sertéscsülök póréval körítve
... vajat vagy a főzőmargarint lábosban felhevítjük, meghintjük a liszttel, rózsaszínűre pirítjuk, majd kevergetve felöntjük a tejjel és a póré felfogott főzőlevével. Sózzuk, borsozzuk, felforraljuk, és kis lángon kb. 5 percig főzzük. Végül belekeverjük a kétféle mustárt és a póréhagymát is. A csülök bőrét a sütési idő vége előtt kb. 10 perccel sós vízzel beecseteljük, hogy ropogós le...
2010-06-25 13:48:55
Sertéscsülök Budapest
... üvegesre pirítjuk, hozzátesszük a kis kockákra vágott gombát, a csirkemájat, a zöldpaprika kockát. Megsózzuk, összerázzuk és rövid pirítás után ráöntjük a pörköltlevet, majd a egészet jól felforraljuk. A megsült csülök csontját eltávolítjuk, egy tálra tesszük. A csülökhúst vékonyan felszeleteljük. Az elkészült Budapest-ragut mellé tálaljuk, főzőborsóval megszórjuk, és pirított bur...
2010-06-25 13:42:14
Rozmaringgal spékelt csülök
... csülköt levesszük a rácsról, áttesszük egy másik tepsibe, letakarjuk fóliával és félret...
2010-06-25 13:35:51
Libaaprólékleves macesszal
... kötjük, hogy a főzés befejezésekor egyben kivehessük.
Az előkészített aprólékot a fűszerekkel nagyobb fazékba tesszük, és felöntjük annyi vízzel amennyi kb. egy tenyérnyire ellepi. Felforraljuk, leszedjük a habját, majd gyöngyöző forrással tovább főzzük kb. 1 óra hosszat. A tojást tálkába ütjük, lazán felverjük, hozzáadjuk az olajat, ezzel kicsit tovább habosítjuk. Hozzákever...
2010-06-25 13:20:32
Sólet Libahússal
... tesszük. Hozzáadjuk az árpagyöngyöt, a libazsírt, a hagymát, a fokhagymát, megszórjuk a liszttel, a pirospaprikával, őrölt borssal. Felöntjük kb. 1,5 l hideg vízzel, jól összekeverjük és felforraljuk. A libacombokat és a tojásokat is a felforralt babhoz tesszük. Felöntjük még annyi vízzel - ha szükséges -, hogy kb. 2 cm-re ellepje. Ezután a fazekat alufóliával lefedjük, és a fedőv...
2010-06-25 13:18:12
Rizses csülök
... letakarva, félig puhára pároljuk. A rizst és a húst összekeverjük a curryvel, a sóval és a törött borssal, tetejére rárakjuk a karikákra vágott paradicsomot. A főzől...
2010-06-25 13:03:34
Áfonyalekvár
... összetörjük (villával szétnyomkodjuk).

A gyümölcshúst összekeverjük a citromlével, a korianderrel és a cukorral. Lefedjük, és kb. 3-4 órát állni ha...
2010-06-25 12:58:37
Adventi naptár
... maradék tésztából különféle formákat (karácsonyfát, korongokat, csillagot stb.) szaggatunk, és egy másik tepsiben ezeket is megsütjük.

3. A sziruphoz való vizet a cukorral felforraljuk, majd a még forró sütiket megkenegetjük vele, és hűlni hagyjuk.

4. A kétféle csokoládét felolvasztjuk, majd a fenyő darabkáit vékonyan bevonjuk vele. Mielőtt a csokoládé megszi...
2010-06-25 12:57:27
Adventi mézeskalács
... Vagy különböző magok: mandula, mogyoró, dió, tökmag, napraforgómag, mazsola, puffasztott rizs, lenmag, szezámmag, darálatlan mák

Elkészítés:

A mézet a cukorral felforraljuk, beletesszük a margarint, megvárjuk, amíg kihűl. Ezután beletesszük a tojást, majd hozzáadjuk a lisztet, fűszereket, szódabikarbonát. Jól összedolgozzuk. 2 órára a hűtőbe tesszük alufóliáb...
2010-06-25 12:54:30
1 2 3 .................415 416 ........616 617 618 623 624 .........830 831 832 
Címkék: Sertéscsülök Budapest, Sólet Libahússal, hagymát megtisztítjuk, visszamaradt sütővajban, paradicsompürét rozsdabarnára, főzőmargarint lábosban, póré felfogott, kétféle mustárt, csülök bőrét, zöldpaprika kockát, megsült csülök, tálra tesszük, csülökhúst vékonyan, elkészült Budapest-ragut, másik tepsibe, főzés befejezésekor, előkészített aprólékot, fűszerekkel nagyobb, tenyérnyire ellepi, tojást tálkába, felforralt babhoz, fazekat alufóliával, húst összekeverjük, törött borssal, karikákra vágott, gyümölcshúst összekeverjük, másik tepsiben, sziruphoz való, cukorral felforraljuk, kétféle csokoládét, fenyő darabkáit, csokoládé megszi, hűtőbe tesszük, libaaprólékleves, paradicsompürét, pirospaprikával, szódabikarbonát, összedolgozzuk, szétnyomkodjuk, felszeleteljük, megkenegetjük, megtisztítjuk, összekeverjük, főzőmargarint, befejezésekor, napraforgómag, felolvasztjuk, rozsdabarnára, felforraljuk, rózsaszínűre, beecseteljük, rozmaringgal, libacombokat, sertéscsülök, gyümölcshúst, pörköltlevet, árpagyöngyöt,
© 2013 TVN.HU Kft.