Regisztráció  Belépés
Lestyán, mint gyógynövény
... emésztésre, hiszen erőteljes íze serkenti az emésztőnedvek termelődését, segít megelőzni a felfújódást, a teltségérzés kialakulását. Jótékonyan hat étvágytalanságban, összességében pedig felgyorsítja az emésztés folyamatát, egyúttal megakadályozva, hogy a táplálék rothadni kezdjen a belekben.

Képes szervezetünkből (illetve vérünkből) eltávolítani a salak- és méreganyago...
2018-07-15 10:41:35
Az almaecetről
... A szervezetet frissítő hatása miatt fiatalítószerként is emlegetik.

Az almaecet segíti a fogyókúrát is
Az almaecet fogyókúra esetén is kiválóan alkalmazható, hiszen felgyorsítja az anyagcserét, segíti az emésztést, vízhajtó, méregtelenítő és étvágycsökkentő hatású, és gátolja a zsírok lerakódását. Hosszú távon fejti ki jótékony hatását, így a többletsúly fokozatosa...
2018-07-15 08:42:46
Méregtelenítés,fogyás
... következtében alakulnak ki. Gondoltál már arra, hogy itt az ideje életmódot váltani?
Ehhez a legelső lépés az, hogy meg kell szabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól. Az alábbi keverék felgyorsítja az anyagcserét, hatására beindul a méreganyagok kitisztítása, és a zsírégetés.

Hozzávalók:
2 citrom
5 cikk fokhagyma
1 db 2 cm-es gyömbérgyökér
1 l...
2018-07-12 15:57:58
méregtelenítés fogyás
... következtében alakulnak ki. Gondoltál már arra, hogy itt az ideje életmódot váltani?
Ehhez a legelső lépés az, hogy meg kell szabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól. Az alábbi keverék felgyorsítja az anyagcserét, hatására beindul a méreganyagok kitisztítása, és a zsírégetés.

Hozzávalók:
2 citrom
5 cikk fokhagyma
1 db 2 cm-es gyömbérgyökér
...
2018-07-09 18:42:17
6 ok, hogy minden nap egyél málnát
...6 ok, hogy minden nap egyél málnát

Egy könnyed, nyári délutánt egy maréknyi frissen szedett málnával bármikor tökéletessé varázsolhatsz! Ráadásul a gyümölcs nem csak finom, de az egészségedre és a szépségedre is pozitív hatással van!

1. Javítja a látást

Napi 2-3 maréknyi málna segít megelőzni a súlyos látásromlást, a makuladegeneráció (vagyis sz...
2018-07-04 23:52:21
Rekordmagas az amerikai cégek adóssága
... most már csak egyre magasabb kamatú hitelekkel tudják újrafinanszírozni.
A hitelminősítő arra figyelmeztetett, hogy ha felpörögne az infláció az Egyesült Államokban, akkor a Fed felgyorsítja a kamatemelést, tovább nehezítve a cégek helyzetét.
Az S&P jelentése rámutatott arra, hogy a hitelminősítőnél adósi besorolással rendelkező csaknem 1900 amerikai - pénzügyi ágazaton...
2018-07-03 10:38:16
Az ABB lezárta a GE Industrial Solutions akvizícióját
... teljesítménye és eredményessége elérje a társüzletágakét.
Ulrich Spiesshofer, az ABB vezérigazgatója szerint az egyesülés megerősíti világpiaci vezető szerepüket az energetika területén, felgyorsítja üzleti növekedésük ütemét, és javítja versenyképességüket a kulcsfontosságú piacaikon, különösen Észak-Amerikában.
A GEIS új üzleti egységként az ABB energetikai termékek d...
2018-07-02 21:03:07
Szép írások
... amit csak a közelében talál. Függetleníteni kell magunkat a másikat kisajátító szeretettől is. Az igazi szerelem a kiteljesedést nem lezárja, hanem a másikban való beteljesedéssel felgyorsítja. Függetleníteni kell magunkat a megrögzöttségeinktől. A valódi értékrend nem néhány megrögzöttség összessége, hanem egy helyességre törekvő élet egészének a lényege.

A világ része...
2018-06-28 22:38:04
Szép estét kívánok mindenkinek!
A napokban ismét sokakat megrengetett a hír, hogy az egyik legsikeresebb DJ 28 évesen meghalt. Fiatal volt, sikeres, megvalósította álmát és néhány év alatt mesés vagyont szerzett kitartó munkájával. Minden évben találkozunk ilyen történetekkel, ezért felmerül a kérdés, hogy az emberi elme fel van-e készülve akkora terhelésre, amit a legtöbb ember évtizedek alatt (sem) él meg?...
2018-06-26 21:05:24
Lúgosító diéta: a hosszú és az egészséges élet titka?
... optimálistól. Ezen felül sokan kevés valódi tápanyagot juttatnak a szervezetükbe és ezért szenvednek olyan problémáktól, mint a kálium- és a magnézium-hiány.

Ez nem csak felgyorsítja az öregedési folyamatot, de elősegíti a szervi funkciók fokozatos elvesztését, leépíti a szöveteket és a csontszövetet is. A nagyfokú savasodás ugyanis rákényszeríti a szervezetünket, hogy ...
2018-06-23 15:58:28
1 2 3 ...........................83 84 ..............125 126 .............166 167 168 
Címkék: Industrial Solutions, Egyesült Államokban, Ulrich Spiesshofer, amerikai cégek, egészséges élet, emésztőnedvek termelődését, teltségérzés kialakulását, emésztés folyamatát, táplálék rothadni, szervezetet frissítő, almaecet segíti, almaecet fogyókúra, zsírok lerakódását, többletsúly fokozatosa, ideje életmódot, legelső lépés, felgyülemlett méreganyagoktól, alábbi keverék, méreganyagok kitisztítása, maréknyi frissen, súlyos látásromlást, hitelminősítő arra, cégek helyzetét, hitelminősítőnél adósi, egyesülés megerősíti, energetika területén, kulcsfontosságú piacaikon, közelében talál, másikat kisajátító, igazi szerelem, másikban való, valódi értékrend, helyességre törekvő, világ része, napokban ismét, egyik legsikeresebb, emberi elme, legtöbb ember, öregedési folyamatot, szervi funkciók, nagyfokú savasodás, hitelminősítőnél, beteljesedéssel, étvágycsökkentő, kulcsfontosságú, vezérigazgatója, szervezetünkből, méreganyagoktól, társüzletágakét, figyelmeztetett, méregtelenítés, eredményessége,
© 2013 TVN.HU Kft.