Regisztráció  Belépés
VR-szemüveg segítségével mutatja be az ősállatokat a pécsi állatkert
... zoopedagógiai foglalkozásain résztvevő diákok több millió évvel ezelőtti, rég elmúlt földtörténeti korszakokba utazhatnak vissza.
Az alkalmazás 11 olyan földtörténeti korba kalauzolja el a felhasználóit, amelyek Pécs és a Mecsek ősi környezetét, valamint a Kárpát-medence évmilliókkal ezelőtti tájait modellezik és mutatják be - írták.
A közlemény az eszköz óriási előnyéne...
2018-09-19 16:46:23
Miért nem megy keletebbre az ipar?
Kedves beteg Foxworkinspace!

A cégek valóban MS-t használnak (kényszerből) de kit érdekel?
Az átlagos felhasználó az MS Office 10%-át sem használja!

Az lehet, hogy az Excel több mint 10%-a a komplett programnak!
Erről nem is volt szó, Te kis banga! Arról volt szó, hogy a komplett
MS Office programból az átlagos felhasználó kevesebb mint 10%-ot|...
2018-09-15 10:44:24
Mesterséges intelligenciával foglalkozó cégek együttműködését kezdeményezi a kormány
... ötletekre van szükség.
Szólt arról, hogy folytatni kívánják a 2030-ig szóló Digitális Jólét Programot, bővítenék tartalmát. A fő célok közé továbbra is az állampolgárok digitális felhasználói képességeinek növelése, a kis- és középvállalkozások megerősítése a digitális technológiák alkalmazásában, valamint a digitális eszközök felhasználásának elősegítése az oktatásban.
...
2018-09-14 14:32:51
Borsodi kórházak energiarendszerét fejlesztik
... valósul meg, ennek köszönhetően növelhető a megújuló energiaforrás-felhasználása és csökkenhet az üvegházhatású gázok kibocsátása.
A program keretében fotovoltaikus (napenergiát felhasználó) rendszert építenek ki a négy kórházban, így a korábbi, fosszilis alapú villamos energia egy részét megújuló energiaforráson alapuló váltja ki.
Közölték: a beruházást követően évente ...
2018-09-14 13:21:30
TVN.HU kft bemutatása 2009-04-02
... új, ingyenes E-mail és tárhely szolgáltatás.
Lehetőségeink folyamatos bővülésével (közösségi szolgáltatások: ingyenes blog, képtár, videótár, linktár, bigfile) egyre több felhasználó választott minket. Jelenleg több, mint 470.000 regisztrált felhasználót, és 140.000 aktív felhasználót, felhasználói honlapot, blogot, képtárat, videótárat, linktárat szolgálunk ki megbízhat...
2018-09-14 11:50:03
Miért nem megy keletebbre az ipar?
Egy legális MS Office magyar változatánál is legfeljebb
10%-15%-ot használ ki egy átlagos felhasználó mert
másra nincs szüksége! Hiába az Excel, Powerpoint,
Access. Publisher, stb. Szinte semmit nem használ az
átlagos felhasználó legfeljebb a Word-öt (részben).

Ezért böven elég az Apache OpenOffice.
Elvileg az átlagos felhasználónak elég a Wri...
2018-09-14 08:06:34
Okos infokommunkációs fejlesztések a Városligetben
... megújítása, hanem olyan szolgáltatások létrehozása is, melyek sokkal kényelmesebbé, és élményszerűbbé teszik a parkban töltött időt a látogatók számára. A Smart Liget okos-rendszerei a felhasználók kiszolgálásán túl korszerű megoldásokkal, hatékonyan támogatják a park, és a benne található intézmények energiatakarékos és gazdaságos üzemeltetését.
A Smart Liget alapelve, hogy...
2018-09-14 07:04:22
Köszöntő

Kedves Regisztrált felhasználóm!

További Sok Boldogságot Kívánok
Névnapod Alkalmából!

Üdvözlettel: www.kepeslapod.hu...
2018-09-12 09:08:44
Kulturális örökség napjai - Korabeli zászlós tűzjelzést mutatnak be a veszprémi tűztoronyban
... nyomában című dokumentumfilmet vetítik, majd gyógynövénytúrára várják az érdeklődőket a Szaléziánum Érseki Turisztikai Központ gyógynövényes kiállításában, ezt követően gyógynövényeket felhasználó kézműves foglalkozáson vehetnek részt a látogatók szombaton és vasárnap délelőtt - közölte az intézmény igazgatója.
A Veszprémi Petőfi Színház is megnyitja kapuit a látogatók előtt...
2018-09-11 17:23:19
adatokat gyűjtenek rólunk
... bejáratot, vagyis elvileg nehezebb gyanús alkalmazásokat telepíteni az eszközeire. Most azonban több megbízhatónak tűnő és nagyon népszerű appról derült ki, hogy indokolatlanul és a felhasználók tudtán kívül gyűjt róluk adatokat. És ez már nem az első eset - írja a 9To5Mac.

Ezúttal a látszólag a neves japán antivírusgyártó és kiberbiztonsági cég, a Trend Micro ált...
2018-09-10 17:39:58
1 2 3 .................422 423 .........633 634 .........843 844 845 
Címkék: Digitális Jólét Programot, Apache OpenOffice, Smart Liget, Kedves Regisztrált, További Sok Boldogságot Kívánok, Névnapod Alkalmából, Szaléziánum Érseki Turisztikai Központ, Veszprémi Petőfi Színház, Trend Micro, pécsi állatkert, veszprémi tűztoronyban, eszköz óriási, cégek valóban, átlagos felhasználó, komplett programnak, 2030-ig szóló, állampolgárok digitális, digitális technológiák, digitális eszközök, üvegházhatású gázok, program keretében, négy kórházban, részét megújuló, beruházást követően, átlagos felhasználónak, parkban töltött, látogatók számára, felhasználók kiszolgálásán, benne található, látogatók szombaton, intézmény igazgatója, látogatók előtt, felhasználók tudtán, első eset, neves japán, infokommunkációs, dokumentumfilmet, intelligenciával, energiatakarékos, felhasználásának, energiaforráson, antivírusgyártó, gyógynövényeket, együttműködését, kiberbiztonsági, foglalkozásain, felhasználónak, alkalmazásokat, alkalmazásában, szolgáltatások, indokolatlanul, élményszerűbbé,
© 2013 TVN.HU Kft.