Regisztráció  Belépés
Mandulával és mazsolával töltött csirke
... 6 dkg vaj



Elkészítés

1. A csirkét megmossuk, szárazra töröljük, majd kívül-belül besózzuk és félretesszük.

2. A zsemléket felkockázzuk, beletesszük egy tálba a felaprított mandulával, a mazsolával, a tojással, a tejjel és a vaj felével. Alaposan összedolgozzuk az egészet.

3. A csirke hasüregét megtöltjük a m...
2017-06-22 23:13:00
Egyszerű mákos nudli
... mák (darált)
1 db vaníliás cukor
2-3 ek olaj
reszelt narancshéj
porcukor


Elkészítés

A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, majd enyhén sós vízben puhára főzzük. Ezután leszűrjük, és egy krumplinyomón átnyomjuk, majd lehűtjük. Megszórjuk kb. ugyanannyi liszttel, egy kevés sóval, majd hozzáadjuk a kissé felvert t...
2017-06-21 23:13:27
Zöldbabos csirkeleves
... kakukkfű
2 db babérlevél
3-4 szem fekete bors
1 ek olaj

frissen őrölt bors


Elkészítés

A burgonyát felkockázzuk, a hagymát elnyolcadoljuk, a zöldbabot feldaraboljuk, majd a zöldségeket egy fazékba tesszük az egész csirkemellel együtt. Hozzáadjuk a babérlevelet, a kakukkfüvet és az egész borsot....
2017-06-16 23:25:25
Kecskesajtos omlett
... tárkony


Elkészítés

A megmosott, megtisztított koktélparadicsomokat félbevágjuk vagy negyedeljük, a sonkát falatnyi darabokra tépjük. A tojásokat villával felverjük.
A vajat felkockázzuk, és a felét tapadásmentes serpenyőben, közepes tűzön felolvasztjuk. Vigyázzunk, hogy ne barnuljon meg! Ráöntjük a tojást és lapáttal időről-időre át...
2017-06-12 22:50:35
Brassói
...http://www.mindmegette.hu/gombas-csi rkebrassoi.recept/ELKÉSZÍTÉS

A megmosott és szárazra törölt csirkemellet felkockázzuk.
Egy nagy, teflon bevonatos serpenyőbe olajat öntünk, és alacsony hőfokon sütni kezdjük a csirkét. Amikor félig kész, hozzáadjuk a felkockázott gombát. Megsózzuk, ...
2017-06-11 12:35:42
Sajtos rakottas zöldséggel
... petrezselyemzöld


Elkészítés

A zöldségeket megtisztítjuk. A paprikát kimagozzuk, húsát nagyobb darabokra vágjuk, a padlizsánt és az édesburgonyát felkockázzuk, a cukkinit vékonyan felszeleteljük. Az előkészített zöldségeket tepsibe tesszük, meghintjük a köménnyel és az olívaolajjal. Megsózzuk és megborsozzuk, majd alaposan összeforgatjuk.
...
2017-06-10 22:14:11
Citromos pulyka-raguleves
... citrom facsart leve
2 ek étolaj
2 db babérlevél

bors
1 kis csokor kapor


Elkészítés

A pulykahúst felkockázzuk kb. 2x2 cm-es kockákra, majd egy nagy leveses fazékban felforrósítjuk az olajat, amelyben megpirítjuk a pulykahúst. Ha már barnul, hozzáadjuk a felkockázott sárgarépát, zöldborsót, zöldbabot...
2017-06-08 23:17:34
szalonnába göngyölt töltött paprika
... sárgája
1 ev. kanálvaj
1 ev. kanáltejföl

bors
Elkészítés menete

A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, félbe vágjuk, az ereket kivágjuk.
A sonkát felkockázzuk, a sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük és összekeverjük a sonkával. Hozzáadjuk a tejfölt, vajat és a tojássárgát. Sózzuk, borsozzuk.
Az így elkészített tölteléket beletöltjük a...
2017-06-07 21:06:02
Sütőben sült tepsis zöldségek
... babérlevél

bors
csipet kurkuma
csipet asafoetida
gyömbér


Elkészítés

A hozzávalókat megtisztítjuk és felkockázzuk. Egy tepsit kikenünk tisztított vajjal vagy olajjal és beletesszük a kockára vágott zöldségeket. Megszórjuk római köménnyel, sóval, borssal, gyömbérrel, asafoetidával, kurkumával, majd a...
2017-05-27 23:35:26
Sonkás-mozarellás sárgadinnye
... száraz sonkával és mozarellagolyóval készül. Érdemes befektetni valami minőségi sonkába, mert mással nem olyan finom. Ezt is többféleképpen lehet készíteni: például a sárgadinnyét felkockázzuk, a sonkát feltépjük, az apró mozarellagolyókat rászórjuk, borsot tekerünk rá, nagyon pici olívaolajat öntünk rá és megszórjuk apróra vágott bazsalikomlevéllel. A másik változat esztétikusabb...
2017-05-26 10:07:13
1 2 3 ......................138 139 ...........207 208 ...........276 277 
Címkék: csirkét megmossuk, zsemléket felkockázzuk, felaprított mandulával, csirke hasüregét, krumplit megpucoljuk, krumplinyomón átnyomjuk, kevés sóval, kissé felvert, burgonyát felkockázzuk, hagymát elnyolcadoljuk, zöldbabot feldaraboljuk, fazékba tesszük, egész csirkemellel, egész borsot, sonkát falatnyi, tojásokat villával, vajat felkockázzuk, felét tapadásmentes, felkockázott gombát, zöldségeket megtisztítjuk, paprikát kimagozzuk, édesburgonyát felkockázzuk, cukkinit vékonyan, előkészített zöldségeket, pulykahúst felkockázzuk, nagy leveses, felkockázott sárgarépát, paprikát megmossuk, ereket kivágjuk, sonkát felkockázzuk, sajtot nagy, hozzávalókat megtisztítjuk, tepsit kikenünk, kockára vágott, sárgadinnyét felkockázzuk, sonkát feltépjük, apró mozarellagolyókat, másik változat, petrezselyemzöld, elnyolcadoljuk, felszeleteljük, többféleképpen, összedolgozzuk, összeforgatjuk, felforrósítjuk, tapadásmentes, felolvasztjuk, édesburgonyát, asafoetidával, megtisztított, csirkebrassoi, összekeverjük,
© 2013 TVN.HU Kft.