Regisztráció  Belépés
HÉT VÉGI MENÜAJÁNLAT - Május 1.
... fedő alatt, alacsony hőmérsékleten 20 percig pároljuk.
A karalábék tetejét levágjuk. Belsejüket kivájjuk, és felaprítjuk. A kukoricát lecsepegtetjük. A paprikát kicsumázzuk és felkockázzuk. A felkockázott vöröshagymát a felhevített vajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felaprított karalábé felét és a paprika kockákat, majd 3-5 percig pároljuk. Ezután belekeverjük a kukoricát...
2018-05-19 13:51:23
Halrudacskák spenótos krumplipürével
... tojás

Elkészítés

A halrudakat egy sütőpapírral bélelt tepsibe rendezzük, a csomagoláson megadott utasítás szerint forró sütőben aranyszínűre sütjük. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és forrásban lévő sós vízben 15 percig főzzük. A hagymát meghámozzuk és felaprítjuk.
1 ek olajat felforrósítunk, majd üvegesre sütjük rajta a hagymát. Ho...
2018-05-18 22:37:39
Zöldséges-sajtos lasagne
... előfőzzük. Közben a répát és a zellert durvára reszeljük, a pórét szálasra metéljük, a hosszában félbevágott cukkinit felszeleteljük. A leforrázott paradicsomot a héj lehúzása után felkockázzuk, a petrezselymet finomra vágjuk.
A megtisztított hagymát, valamint vöröshagymát apróra kockázzuk, és a felforrósított olajon megpároljuk. Hozzáadjuk az előkészített zöldségeket...
2018-05-17 23:42:10
Hentesleves húsgombóccal
... burgonya

Elkészítés

A gombóchoz a darált húst összegyúrjuk a reszelt vöröshagymával, a tojással és a fűszerekkel, majd félretesszük.
A leveshez a szalonnát felkockázzuk, zsíron megpirítjuk, beletesszük a kockára vágott hagymát, amit megdinsztelünk, majd hozzáadjuk a reszelt fokhagymát. Beletesszük az apróra vágott répát, a petrezselyemgyö...
2018-05-17 23:26:43
Parmezános friss saláta bagettkockákkal
... balzsamecet
9 evőkanál olívaolaj
frissen őrölt bors
5 dkg reszelt parmezán



Elkészítés: A bagettet vékony szeletekre vágjuk, felkockázzuk és megpirítjuk, majd tálba tesszük.

Felkarikázzuk a paradicsomot és a hagymát, ráöntjük a bazsalikomos balzsamecetet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Összeforgatjuk a sal...
2018-05-15 23:31:07
Rántott húsos torta
... paradicsom



Elkészítése:

A tortához elkészítjük a közepét: meghámozzuk a burgonyát, felkockázzuk, megfőzzük sós vízben, leszűrjük, majd összetörjük.

Hozzáadjuk a tejfölt, a vajat, ízlés szerint sót, esetleg borsot. Jó alaposan összedolgozzuk, h...
2018-05-10 21:31:57
Egyszerű brassói apró pecsenye
... fekete bors
2 tk őrölt fűszerpaprika
olaj (a burgonya sütéshez)
aprított petrezselyemzöld (a tálaláshoz)

Elkészítés

A húst felkockázzuk. A szalonnát ujjnyi vastag csíkokra vágjuk és egy serpenyőben megpirítjuk. Hozzáadjuk az apró kockára vágott vöröshagymát is és üvegesre pirítjuk, majd a zúzott fokhagymát is.
A...
2018-05-07 23:41:16
Kókuszos sütőtöklekvár és ehhez hasonló hülyeségek
... chili és kókuszreszelék -értelemszerűen a chilis ill. a kókuszos lekvárokhoz

Elkészítése:

A sütőtököket meghámozzuk, a magját kikanalazzuk:


Majd felkockázzuk. Szerintem ez eddig egyértelműen férfimunka! Ha mégis magunk végeznénk, a végén feltétlenül számoljuk meg az ujjainkat :D. Most a naranccsal, a citromlével és a vízzel együtt tegyük fel...
2018-05-04 22:05:23
Almás-gyömbéres muffin CUKORBETEGEKNEK
... teáskanál frissen reszelt gyömbér
szeletelt mandula a tetejére

Elkészítés

A kétféle lisztet elvegyítjük a sütőporral és a fahéjjal. Az almát meghámozzuk és felkockázzuk. Az olívaolajat kézi mixer segítségével eldolgozzuk a cukorral és a tojással, majd belekeverjük a mandulatejet és a reszelt gyömbért.

Hozzáadjuk a lisztes elegyet, és spatula v...
2018-05-03 14:09:00
Padlizsános-cukkinis tészta (riagatoni)
... dkg parmezán (egyben)

Elkészítés

A megmosott, megtisztított paprikát, cukkinit és padlizsánt kb. 2 cm-es darabokra aprítjuk. A hagymát és a fokhagymát felkockázzuk. A szárított paradicsomot vékony csíkokra metéljük, a megmosott csilipaprikát, rozmaringot, kakukkfüvet és oregánót finomra vágjuk.
Az olívaolajat felhevítjük, és a zöldfűszere...
2018-05-02 23:39:08
1 2 3 ......................145 146 ............218 219 ...........289 290 291 
Címkék: VÉGI MENÜAJÁNLAT, karalábék tetejét, kukoricát lecsepegtetjük, paprikát kicsumázzuk, felkockázott vöröshagymát, felhevített vajon, felaprított karalábé, paprika kockákat, sütőpapírral bélelt, csomagoláson megadott, burgonyát meghámozzuk, hagymát meghámozzuk, zellert durvára, pórét szálasra, hosszában félbevágott, leforrázott paradicsomot, petrezselymet finomra, megtisztított hagymát, felforrósított olajon, előkészített zöldségeket, darált húst, reszelt vöröshagymával, szalonnát felkockázzuk, kockára vágott, reszelt fokhagymát, apróra vágott, bagettet vékony, bazsalikomos balzsamecetet, tortához elkészítjük, burgonya sütéshez, húst felkockázzuk, szalonnát ujjnyi, serpenyőben megpirítjuk, apró kockára, zúzott fokhagymát, kókuszos lekvárokhoz, sütőtököket meghámozzuk, magját kikanalazzuk, végén feltétlenül, vízzel együtt, kétféle lisztet, almát meghámozzuk, olívaolajat kézi, reszelt gyömbért, lisztes elegyet, fokhagymát felkockázzuk, szárított paradicsomot, megmosott csilipaprikát,
© 2013 TVN.HU Kft.