Regisztráció  Belépés
Moody's: stabil hitelképességgel kezdik 2018-at Közép- és Kelet-Európa EU-gazdaságai
... minősítését. A Standard & Poor's 2016 szeptemberében, a Moody's 2016 novemberében emelte vissza ebbe a sávba a magyar besorolást.
Tavaly a Fitch Ratings és a Standard & Poor's további felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást adott a magyar szuverén adósosztályzatra.
A Moody's továbbra is stabil kilátással tartja nyilván a magyar államadós-besorolást, viszont po...
2018-01-17 12:51:03
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
... futamidejű, devizában és helyi valutában kibocsátott államadósságának besorolását. Az új szuverén adósosztályzatok kilátása stabil.
Horvátország államadós-besorolása a pénteki felminősítés ellenére változatlanul a magas hozamú kategóriában van, egy fokozattal a befektetésre ajánlott sáv belépőszintje alatt.
Magyarországot a három piacvezető nemzetközi hitelminősítő minde...
2018-01-12 23:37:38
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... államadósság minősítését. A Standard & Poor's tavaly szeptemberben, a Moody's tavaly novemberben emelte vissza ebbe a sávba a magyar besorolást.
A Standard & Poor's és a Fitch korábbi felminősítései nyomán az intézményi befektetők szempontjából Magyarország már a Moody's tavaly novemberi hasonló döntése előtt is befektetésre ajánlott szuverén adósnak számított. A nemzetközi g...
2017-12-24 14:12:16
Varga Mihály: jövőre új belföldi eurókötvényt bocsát ki az ÁKK
... évben sikerült először negatív kamattal is állampapírt piacra dobni. Kiemelte: bár jövőre választási év lesz, a három meghatározó nemzetközi hitelminősítőből két hitelminősítőnél is felminősítés előtt áll az ország.
Barcza György jelezte: a magyar állampapírok iránti kereslet jelentős volt, az aukciókon háromszoros volt az átlagos túljegyzés, a legkeresettebb papír pedig ma m...
2017-12-19 13:53:02
BÉT - Emelkedést várnak a tőzsdén az elemzők
... Értékpapír Zrt. elemzője közölte, bár a nemzetközi piaci hangulat negatív, a magyar piacon megfigyelhetők pozitív fejlemények, amelyek a BÉT mutatóit fölfelé húzhatják.
A Richter felminősítését és a Mol-papírok értékében bekövetkezett kedvező csütörtöki fordulatot emelte ki az elemző. Szerinte folytatódhat az OTP-részvények erősödése is.
Kiss Mónika, az Equilor Befekteté...
2017-12-15 08:41:11
Moody's: stabil kilátással kezdik 2018-at Közép- és Kelet-Európa bankrendszerei
... 10 százalék alá csökkentenie szektorszintű NPL-rátáját, és a térség egyik gazdaságában sem volt már 20 százalék feletti rosszhitel-ráta.
A Standard & Poor's idén augusztusban felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította az addigi stabilról a magyar államadósság befektetési ajánlású, BBB mínusz/A-3 osztályzatának kilátását, és ehhez fűzött indoklásában kiemelte: vélemén...
2017-12-14 12:11:58
Varga: jó évet zár a magyar bankrendszer
...
A miniszter Út a tartós növekedésig című előadásában azt mondta: 2017 mindenkinek megadta azt a lehetőséget, hogy egy lépést tegyen előre. A kormányzat igyekezett arra törekedni, hogy a magyar bankrendszernek kiszámítható partnere legyen, és a döntései a szereplőkkel együttműködésben szülessenek - tette hozzá.
Kiemelte: ha a bankrendszer mint a gazdaág egyik meghatározó ...
2017-12-06 11:52:14
EBRD: tovább csökkentek a közép- és kelet-európai bankrendszerek nem teljesítő kinnlevőségei
... fűzött indoklásában szintén a nem teljesítő kinnlevőségek arányának szektorszintű csökkenését emelte ki.
Egy másik nemzetközi hitelminősítő, a Standard & Poor's idén augusztusban felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította az addigi stabilról a magyar államadósság befektetési ajánlású, "BBB mínusz/A-3" osztályzatának kilátását, és indoklásában kiemelte: véleménye szer...
2017-11-29 20:25:13
NGM: a bérmegállapodás erős növekedést támogató gazdaságpolitika része
... olyan példaként említi, am...
2017-11-28 17:23:34
Moody's: jelentősen csökkent a magyar gazdaság külső sérülékenysége
... végén mért 73,9 százalékról.
Hasonló államadósság-pályát valószínűsített minapi elemzésében egy másik nagy nemzetközi hitelminősítő, a Fitch Ratings is.
A Fitch múlt pénteken felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította az addigi stabilról a hosszú futamidejű, devizában és forintban fennálló magyar államadósság "BBB mínusz" szintű - a Moody's és a harmadik nagy hi...
2017-11-16 23:22:24
1 2 3 ......22 23 ...34 35 ...44 45 46 
Címkék: Kelet-Európa EU-gazdaságai, Felminősítette Horvátországot, Fitch Ratings, Varga Mihály, Barcza György, Értékpapír Zrt, Kiss Mónika, Equilor Befekteté, magyar bankrendszer, bérmegállapodás erős, magyar gazdaság, magyar besorolást, magyar szuverén, pénteki felminősítés, magas hozamú, befektetésre ajánlott, három piacvezető, intézményi befektetők, három meghatározó, magyar állampapírok, aukciókon háromszoros, átlagos túljegyzés, legkeresettebb papír, nemzetközi piaci, magyar piacon, térség egyik, addigi stabilról, magyar államadósság, tartós növekedésig, lépést tegyen, kormányzat igyekezett, magyar bankrendszernek, szereplőkkel együttműködésben, bankrendszer mint, gazdaág egyik, másik nemzetközi, másik nagy, hosszú futamidejű, harmadik nagy, együttműködésben, adósosztályzatok, gazdaságpolitika, adósosztályzatra, államadósságának, hitelminősítőből, hitelminősítőnél, hitelképességgel, bérmegállapodás, valószínűsített, bankrendszernek, bankrendszerei, legkeresettebb, sérülékenysége, hitelminősítés,
© 2013 TVN.HU Kft.