Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Fitch Ratings
... és rövid futamidejű, devizában és forintban fennálló államadósság-kötelezettségeinek "BBB mínusz/A-3" szintű, befektetési ajánlású besorolását, és érvényben hagyta az osztályzaton a felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást is.
A Standard & Poor's 2018-ra szintén két vizsgálati időpontot jelölt ki: a februári értékelés után augusztus 17-én veszi napirendre ismét a magy...
2018-03-05 07:09:06
Hitelminősítés - Visszaemelte a befektetői kategóriába Oroszországot a Standard & Poor's
... bejelentette, hogy a devizában fennálló hosszú és rövid lejáratú orosz szuverén adósságkötelezettségek osztályzatát az eddigi "BB plusz/B"-ről egy fokozattal "BBB mínusz/A-3"-ra javította. A felminősítés nyomán az osztályzat eddigi pozitív kilátása stabilra módosul.
Az S&P Global Ratings pénteki döntése nyomán a nemzetközi intézményi befektetők szempontjából Oroszország ismét...
2018-02-24 07:03:52
Aggódik az OECD a fejlett gazdaságok halmozódó államadóssága miatt
... amelyeknek szuverén osztályzata az idén javul.
A Fitch kimutatta, hogy az osztályzati listáján szereplő fejlett államadósok közül jelenleg nyolcnak az adósbesorolására van érvényben felminősítés valószínűségére utaló pozitív kilátás. A cég szuverén besorolási portfóliójában ebből az országcsoportból egyedül Nagy-Britannia államadós-osztályzatának kilátása negatív, elsősorban ...
2018-02-23 13:42:18
Moody's: stabil hitelképességgel kezdik 2018-at Közép- és Kelet-Európa EU-gazdaságai
... minősítését. A Standard & Poor's 2016 szeptemberében, a Moody's 2016 novemberében emelte vissza ebbe a sávba a magyar besorolást.
Tavaly a Fitch Ratings és a Standard & Poor's további felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást adott a magyar szuverén adósosztályzatra.
A Moody's továbbra is stabil kilátással tartja nyilván a magyar államadós-besorolást, viszont po...
2018-01-17 12:51:03
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
... futamidejű, devizában és helyi valutában kibocsátott államadósságának besorolását. Az új szuverén adósosztályzatok kilátása stabil.
Horvátország államadós-besorolása a pénteki felminősítés ellenére változatlanul a magas hozamú kategóriában van, egy fokozattal a befektetésre ajánlott sáv belépőszintje alatt.
Magyarországot a három piacvezető nemzetközi hitelminősítő minde...
2018-01-12 23:37:38
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... államadósság minősítését. A Standard & Poor's tavaly szeptemberben, a Moody's tavaly novemberben emelte vissza ebbe a sávba a magyar besorolást.
A Standard & Poor's és a Fitch korábbi felminősítései nyomán az intézményi befektetők szempontjából Magyarország már a Moody's tavaly novemberi hasonló döntése előtt is befektetésre ajánlott szuverén adósnak számított. A nemzetközi g...
2017-12-24 14:12:16
Varga Mihály: jövőre új belföldi eurókötvényt bocsát ki az ÁKK
... évben sikerült először negatív kamattal is állampapírt piacra dobni. Kiemelte: bár jövőre választási év lesz, a három meghatározó nemzetközi hitelminősítőből két hitelminősítőnél is felminősítés előtt áll az ország.
Barcza György jelezte: a magyar állampapírok iránti kereslet jelentős volt, az aukciókon háromszoros volt az átlagos túljegyzés, a legkeresettebb papír pedig ma m...
2017-12-19 13:53:02
BÉT - Emelkedést várnak a tőzsdén az elemzők
... Értékpapír Zrt. elemzője közölte, bár a nemzetközi piaci hangulat negatív, a magyar piacon megfigyelhetők pozitív fejlemények, amelyek a BÉT mutatóit fölfelé húzhatják.
A Richter felminősítését és a Mol-papírok értékében bekövetkezett kedvező csütörtöki fordulatot emelte ki az elemző. Szerinte folytatódhat az OTP-részvények erősödése is.
Kiss Mónika, az Equilor Befekteté...
2017-12-15 08:41:11
Moody's: stabil kilátással kezdik 2018-at Közép- és Kelet-Európa bankrendszerei
... 10 százalék alá csökkentenie szektorszintű NPL-rátáját, és a térség egyik gazdaságában sem volt már 20 százalék feletti rosszhitel-ráta.
A Standard & Poor's idén augusztusban felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította az addigi stabilról a magyar államadósság befektetési ajánlású, BBB mínusz/A-3 osztályzatának kilátását, és ehhez fűzött indoklásában kiemelte: vélemén...
2017-12-14 12:11:58
Varga: jó évet zár a magyar bankrendszer
...
A miniszter Út a tartós növekedésig című előadásában azt mondta: 2017 mindenkinek megadta azt a lehetőséget, hogy egy lépést tegyen előre. A kormányzat igyekezett arra törekedni, hogy a magyar bankrendszernek kiszámítható partnere legyen, és a döntései a szereplőkkel együttműködésben szülessenek - tette hozzá.
Kiemelte: ha a bankrendszer mint a gazdaág egyik meghatározó ...
2017-12-06 11:52:14
1 2 3 ......22 23 ...34 35 ...44 45 46 
Címkék: Fitch Ratings, Kelet-Európa EU-gazdaságai, Felminősítette Horvátországot, Varga Mihály, Global Ratings, Barcza György, Értékpapír Zrt, Kiss Mónika, Equilor Befekteté, jövő héten, magyar adósosztályzatot, befektetői kategóriába, fejlett gazdaságok, magyar bankrendszer, felminősítés lehetőségére, februári értékelés, devizában fennálló, felminősítés nyomán, osztályzat eddigi, nemzetközi intézményi, idén javul, osztályzati listáján, országcsoportból egyedül, magyar besorolást, magyar szuverén, pénteki felminősítés, magas hozamú, befektetésre ajánlott, három piacvezető, intézményi befektetők, három meghatározó, magyar állampapírok, aukciókon háromszoros, átlagos túljegyzés, legkeresettebb papír, nemzetközi piaci, magyar piacon, térség egyik, addigi stabilról, magyar államadósság, tartós növekedésig, lépést tegyen, kormányzat igyekezett, magyar bankrendszernek, szereplőkkel együttműködésben, bankrendszer mint, gazdaág egyik, államadósságának, hitelképességgel, adósosztályzatra, hitelminősítőből,
© 2013 TVN.HU Kft.