Belépés
Felminősítette Görögországot a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Caa3"-ról egy fokozattal "Caa2"-re javította a hosszú futamú görög adósosztályzatot, és az új besoroláson további felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást hagyott érvényben.
Az új görög szuverén besorolás továbbra is mélyen a spekulatív sávban van, kilenc fokozatnyira a befektetési aj...
2017-06-24 07:03:53
Felminősítette a Moody's az MKB-t
...
A nemzetközi hitelminősítő Londonban bejelentette, hogy az MKB hosszú távú forint- és devizabetéti besorolását "B3"-ról "B2"-re minősítette fel.
A Moody's egyidejűleg a bank alapszintű adósminőség-értékelésének (baseline credit assessment, BCA) mutatóját az eddigi "caa2"-ről "caa1"-re javította.
A BCA mutatóval a Moody's az adott bankok önálló, saját, belső pénzügy...
2017-06-23 16:52:58
Felminősítette az FHB jelzálogleveleit is a Moody's
...
Kifejtik: ez elsősorban annak köszönhető, hogy az FHB Bankcsoport helyzete a szövetkezeti hitelintézeti integrációhoz való csatlakozással megszilárdult, pénzügyi pozíciója - mindenekelőtt a fizetőképessége - javult. Ezt a Moody's alig három nappal ezelőtti felminősítésével is elismerte, amikor B3-ról B2-re emelte az FHB hazai és külföldi devizában denominált hosszú lejáratú b...
2017-05-11 18:33:07
Elég! Állítsuk meg az antidemokratizálódást!
ELÉG! ÁLLÍTSUK MEG AZ ANTIDEMOKRATIZÁLÓDÁST!
Felvidék.ma - Foto Pesti Srácok


Nézem a magyarországi eseményeket és egyre inkább növekszik bennem a felháborodás. M...
2017-04-17 21:30:23
Devizapiac - Idei legerősebb árfolyamán a forint
...
A küladósság csökkentésével az államháztartás helyzetét hatékonyan javító gazdaságpolitikára hivatkozva kedden felminősítette a magyar szuverén adósság besorolását a JCRA japán hitelminősítő intézet, jelezve egyúttal a magyar gazdasági növekedés folytatódásába, valamint az államháztartás és a pénzügyi rendszer további javulásába vetett bizalmát.
Az euró jegyzése a kora r...
2017-02-21 18:14:39
Felminősítette Magyarország államadósi besorolását a JCRA japán hitelminősítő
...
A devizában kibocsátott hosszú futamidejű szuverén magyar adósság osztályzatát "BBB" osztályzatról "BBB pluszra" javította a JCRA. A besorolás kilátása stabil.
A forintban kibocsátott hosszú futamidejű szuverén magyar adósság osztályzatát "BBB pluszról" "A mínuszra" emelte meg a hitelminősítő, az új besorolás kilátása stabil.
A JCRA tavaly február 17-én változtatott...
2017-02-21 09:41:13
BÉT - Ismét történelmi csúcson zárt a BUX
... a Raiffeisen Bank részvénykereskedője a vezető papírok közül a Richter jó teljesítményét emelte ki. Kifejtette: nagy vételi erőt jelentett a Richter piacán, hogy a Goldman Sachs felminősítette - semleges helyett vételre ajánlotta - a gyógyszergyár papírját, míg a többi részvény a nemzetközi piaccal együtt mozgott.
A Mol ára nem változott, 20 450 forintot ért záráskor, forgalm...
2017-02-10 17:43:15
Fidesz: a Jobbik Gyurcsányékkal együtt cserbenhagyta az országot
... finanszírozásának helyzetét - benne a letelepedésikötvény-programot -, miután Magyarország pénzügyileg és gazdaságilag megerősödött, valamint három nagy nemzetközi hitelminősítő is felminősítette - ismertették.
A közlemény szerint azért kellett bevezetni a programot, mert "a szocialisták alkalmatlan kormányzása miatt hazánk pénzügyileg csaknem csődben volt".
A kötvény be...
2017-01-12 16:23:18
Ha sokat mantrálunk valamit, az igaz lesz?
... "http://24.hu/fn/gazdasag/2016/12/28 /1166-milliard-forint-hitelt-vesz-fe l-az-allam-jovore/
-
Az össze építésből felújításból kimaradt hogy nagyrészben eu pénzekből történt!!!
-
Felminősítettek,igen de a nagy visszaesést is a jelenlegiek "produkálták" Asszem most vagyunk ott ahol a szocik a legrosszabbak voltak!
-
A szoci kormányzati negyed és a várba ...
2016-12-30 15:40:11
Ha sokat mantrálunk valamit, az igaz lesz?
Ezt egfy közösségi oldalon írták le az ellenmantrázóknak, semmi köze Hatibacsi összeshez....:D

A kormány intézkedései a teljesség igénye nélkül
- Negyven éve nem volt olyan alacsony az infláció, mint idén,
- rezsicsökkentés: 25 százalékkal csökkent az áram, a gáz és a távhő ára, - valamint a csatorna, a víz és a PB gáz díja,
- ebben az évben már 4,6 száza...
2016-12-30 09:24:16
1 2 3 4 5 6 .8 9 10 11 
Címkék: Felminősítette Görögországot, Felminősítette Magyarország, Jobbik Gyurcsányékkal, B3-ról B2-re, ÁLLÍTSUK MEG AZ ANTIDEMOKRATIZÁLÓDÁST, Foto Pesti Srácok, Raiffeisen Bank, Goldman Sachs, igaz lesz, nemzetközi hitelminősítő, hosszú futamú, spekulatív sávban, bank alapszintű, adott bankok, szövetkezeti hitelintézeti, magyarországi eseményeket, küladósság csökkentésével, államháztartás helyzetét, magyar szuverén, magyar gazdasági, pénzügyi rendszer, euró jegyzése, devizában kibocsátott, besorolás kilátása, forintban kibocsátott, vezető papírok, gyógyszergyár papírját, többi részvény, nemzetközi piaccal, közlemény szerint, szocialisták alkalmatlan, össze építésből, nagy visszaesést, legrosszabbak voltak, szoci kormányzati, kormány intézkedései, teljesség igénye, adósosztályzatot, jelzálogleveleit, felminősítésével, fizetőképessége, rezsicsökkentés, felminősítettek, folytatódásába, államháztartás, felminősítette, csatlakozással, gyurcsányékkal, teljesítményét, csökkentésével, értékelésének,
© 2013 TVN.HU Kft.