Regisztráció  Belépés
Felminősítette az FHB jelzálogleveleit is a Moody's
...
Kifejtik: ez elsősorban annak köszönhető, hogy az FHB Bankcsoport helyzete a szövetkezeti hitelintézeti integrációhoz való csatlakozással megszilárdult, pénzügyi pozíciója - mindenekelőtt a fizetőképessége - javult. Ezt a Moody's alig három nappal ezelőtti felminősítésével is elismerte, amikor B3-ról B2-re emelte az FHB hazai és külföldi devizában denominált hosszú lejáratú b...
2017-05-11 18:33:07
Elég! Állítsuk meg az antidemokratizálódást!
ELÉG! ÁLLÍTSUK MEG AZ ANTIDEMOKRATIZÁLÓDÁST!
Felvidék.ma - Foto Pesti Srácok


Nézem a magyarországi eseményeket és egyre inkább növekszik bennem a felháborodás. M...
2017-04-17 21:30:23
Devizapiac - Idei legerősebb árfolyamán a forint
...
A küladósság csökkentésével az államháztartás helyzetét hatékonyan javító gazdaságpolitikára hivatkozva kedden felminősítette a magyar szuverén adósság besorolását a JCRA japán hitelminősítő intézet, jelezve egyúttal a magyar gazdasági növekedés folytatódásába, valamint az államháztartás és a pénzügyi rendszer további javulásába vetett bizalmát.
Az euró jegyzése a kora r...
2017-02-21 18:14:39
Felminősítette Magyarország államadósi besorolását a JCRA japán hitelminősítő
...
A devizában kibocsátott hosszú futamidejű szuverén magyar adósság osztályzatát "BBB" osztályzatról "BBB pluszra" javította a JCRA. A besorolás kilátása stabil.
A forintban kibocsátott hosszú futamidejű szuverén magyar adósság osztályzatát "BBB pluszról" "A mínuszra" emelte meg a hitelminősítő, az új besorolás kilátása stabil.
A JCRA tavaly február 17-én változtatott...
2017-02-21 09:41:13
BÉT - Ismét történelmi csúcson zárt a BUX
... a Raiffeisen Bank részvénykereskedője a vezető papírok közül a Richter jó teljesítményét emelte ki. Kifejtette: nagy vételi erőt jelentett a Richter piacán, hogy a Goldman Sachs felminősítette - semleges helyett vételre ajánlotta - a gyógyszergyár papírját, míg a többi részvény a nemzetközi piaccal együtt mozgott.
A Mol ára nem változott, 20 450 forintot ért záráskor, forgalm...
2017-02-10 17:43:15
Fidesz: a Jobbik Gyurcsányékkal együtt cserbenhagyta az országot
... finanszírozásának helyzetét - benne a letelepedésikötvény-programot -, miután Magyarország pénzügyileg és gazdaságilag megerősödött, valamint három nagy nemzetközi hitelminősítő is felminősítette - ismertették.
A közlemény szerint azért kellett bevezetni a programot, mert "a szocialisták alkalmatlan kormányzása miatt hazánk pénzügyileg csaknem csődben volt".
A kötvény be...
2017-01-12 16:23:18
Ha sokat mantrálunk valamit, az igaz lesz?
... "http://24.hu/fn/gazdasag/2016/12/28 /1166-milliard-forint-hitelt-vesz-fe l-az-allam-jovore/
-
Az össze építésből felújításból kimaradt hogy nagyrészben eu pénzekből történt!!!
-
Felminősítettek,igen de a nagy visszaesést is a jelenlegiek "produkálták" Asszem most vagyunk ott ahol a szocik a legrosszabbak voltak!
-
A szoci kormányzati negyed és a várba ...
2016-12-30 15:40:11
Ha sokat mantrálunk valamit, az igaz lesz?
Ezt egfy közösségi oldalon írták le az ellenmantrázóknak, semmi köze Hatibacsi összeshez....:D

A kormány intézkedései a teljesség igénye nélkül
- Negyven éve nem volt olyan alacsony az infláció, mint idén,
- rezsicsökkentés: 25 százalékkal csökkent az áram, a gáz és a távhő ára, - valamint a csatorna, a víz és a PB gáz díja,
- ebben az évben már 4,6 száza...
2016-12-30 09:24:16
NGM-államtitkár: bíztatóak a magyar gazdasági kilátások
... szabályokat szigorítja - jegyezte meg.
Hornung Ágnes beszédében egyúttal részletezte a magyar gazdaság idei sikereit, ezek közé sorolta például, hogy 2016-ban mindhárom hitelminősítő felminősítette, befektetési kategóriába sorolta az országot.
Kifejtette: a GDP-arányos államadósság tovább csökkent, 2016 év végére várhatóan 74 százalékra mérséklődik az egy évvel korábbi...
2016-12-29 13:12:18
Ellenzéki hangulatterrorizmusELLENZÉKI HANGULATTERRORIZMUS


Amikor a hatalom kéz a kézben jár a terrorizmussal, az végzetes lehet, hiszen irányulhat a hatalom megtartására, vagy megszerzésére.

A terror szó latin eredetű, jelentése rémületet, ijedtséget jel...
2016-12-21 21:00:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Felminősítette Magyarország, Jobbik Gyurcsányékkal, B3-ról B2-re, ÁLLÍTSUK MEG AZ ANTIDEMOKRATIZÁLÓDÁST, Foto Pesti Srácok, Raiffeisen Bank, Goldman Sachs, Hornung Ágnes, ELLENZÉKI HANGULATTERRORIZMUS, igaz lesz, magyar gazdasági, szövetkezeti hitelintézeti, magyarországi eseményeket, küladósság csökkentésével, államháztartás helyzetét, magyar szuverén, pénzügyi rendszer, euró jegyzése, devizában kibocsátott, besorolás kilátása, forintban kibocsátott, vezető papírok, gyógyszergyár papírját, többi részvény, nemzetközi piaccal, közlemény szerint, szocialisták alkalmatlan, össze építésből, nagy visszaesést, legrosszabbak voltak, szoci kormányzati, kormány intézkedései, teljesség igénye, magyar gazdaság, végzetes lehet, hatalom megtartására, jelzálogleveleit, felminősítésével, fizetőképessége, rezsicsökkentés, felminősítettek, felminősítette, gyurcsányékkal, terrorizmussal, teljesítményét, államháztartás, csökkentésével, folytatódásába, csatlakozással, hitelminősítő, hitelintézeti, osztályzatról,
© 2013 TVN.HU Kft.