Belépés
Fidesz: a polgári kormányzás alatt talpra állt az ország
...
A közleményben a Tóbiás József sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagáltak. Az MSZP elnök-frakcióvezetője bírálta a gazdaság romló teljesítményét, és azt "a Fidesz romlott gazdaságpolitikájának" tulajdonította. Sajtóhírekre és azok cáfolatára utalva azt mondta: szükség lenne gazdasági válságtanácskozásra, mert az első negyedéves növekedés csak a görögéhez hasonlítható.
...
2016-06-03 15:02:00
BÉT - Emelkedésre számítanak a tőzsdén az elemzők
...
Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője elmondta: a Fitch Ratings nemzetközi hitelminősítő péntek este felminősítette Magyarországot, ennek hatására a forint érdemi erősödésbe kezdett, és alapvetően optimistább hangulat várható a hazai részvénypiacon is. Az elemző 1-1,5 százalékos emelkedésre számít, elsősorban az OTP erősödhet.
Kiss Mónika, az Equilor Bef...
2016-05-23 08:41:10
Van ilyen is..Mégis..
Felminősítette Magyarországot a Fitch Ratings...
2016-05-21 04:21:46
Hitelminősítés - Szakértők szerint nyáron valószínűbb Magyarország felminősítése
... novemberben javította felminősítés lehetőségére utaló pozitívra a magyar adósosztályzatok kilátását az addigi stabilról, a Standard & Poor's pedig - a stabil kilátás fenntartása mellett - felminősítette a magyar államadós-besorolást. Az S&P lépésével került azonos szintre a magyar szuverén osztályzat mindhárom cégnél.
A Fitch Ratings Londonban ismertetett legutóbbi besorolási...
2016-03-03 16:01:55
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a Moody's a magyar adósosztályzatot
... novemberben javította felminősítés lehetőségére utaló pozitívra a magyar adósosztályzatok kilátását az addigi stabilról, a Standard & Poor's pedig - a stabil kilátás fenntartása mellett - felminősítette a magyar államadós-besorolást. Az S&P lépésével került azonos szintre a magyar szuverén osztályzat mindhárom cégnél.
A Fitch Ratings Londonban ismertetett legutóbbi besorolási...
2016-03-03 12:31:31
Hitelminősítés - Londoni elemzők: van rá esély, hogy a Moody's a jövő héten felminősíti Magyarországot
... novemberben felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította a magyar adósosztályzatok kilátását az addigi stabilról, a Standard & Poor's pedig - a stabil kilátás fenntartása mellett - felminősítette a magyar államadós-besorolást. Az S&P lépésével került azonos szintre a magyar szuverén osztályzat mindhárom cégnél.
A Fitch Ratings Londonban ismertetett legutóbbi besorolási...
2016-02-26 12:11:56
Szükséges dolgok...
Szükséges dolgok...
Az életben sok mindenre szükségünk van. Vannak létfontosságúak, vannak kevésbé fontosak, vannak amikre a testünknek és vannak, amikre a lelkünknek van szüksége. Vannak olyan dolgok is, amikre csak adott esetben van szükségünk, de akkor nagyon.
Ilyen dolgaim vannak a Webáruházamban, eladók. :-)
Akin...
2016-02-20 10:18:38
Londoni elemzők: a magyar gazdaság sérülékenysége csökkent a legnagyobb mértékben, Ukrajna a legsebezhetőbb
... novemberben felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította a magyar adósosztályzatok kilátását az addigi stabilról, a Standard & Poor's pedig - a stabil kilátás fenntartása mellett - felminősítette a magyar államadós-besorolást.
A Fitch Ratings Londonban ismertetett legutóbbi besorolási előrejelzésében közölte, hogy a legnagyobb valószínűséggel - Portugália mellett - Mag...
2016-02-15 17:21:59
Felminősítette Írországot a Fitch Ratings
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban bejelentette, hogy az eddigi "A mínusz"-ról egy fokozattal "A"-ra javította a devizában és hazai valutában fennálló hosszú futamidejű ír szuverén adósság besorolását, stabil kilátással.
A cég megerősítette a rövid lejáratú ír devizaadósság "F1" besorolását, és az ír gazdaságb...
2016-02-05 23:13:45
Londoni elemzők felminősítést és újabb MNB-kamatcsökkentési ciklust várnak
... Fitch májusban, a Moody's novemberben pozitívra javította a magyar adósosztályzatok kilátását az addigi stabilról, a Standard & Poor's pedig - a stabil kilátás fenntartása mellett - felminősítette a magyar államadós-besorolást.
A Fitch Ratings Londonban ismertetett legutóbbi besorolási előrejelzésében közölte, hogy a legnagyobb valószínűséggel - Portugália mellett - Magyarors...
2016-02-01 15:22:13
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Felminősítette Írországot, Fitch Ratings, Tóbiás József, Móró Tamás, Concorde Értékpapír Zrt, Kiss Mónika, Equilor Bef, Felminősítette Magyarországot, Fitch Ratings Londonban, polgári kormányzás, magyar adósosztályzatot, jövő héten, magyar gazdaság, legnagyobb mértékben, gazdaság romló, első negyedéves, görögéhez hasonlítható, forint érdemi, hazai részvénypiacon, magyar adósosztályzatok, addigi stabilról, stabil kilátás, magyar szuverén, legnagyobb valószínűséggel, nemzetközi hitelminősítő, amerikai piaci, rövid lejáratú, adósosztályzatok, adósosztályzatot, kamatcsökkentési, létfontosságúak, frakcióvezetője, valószínűséggel, előrejelzésében, sérülékenysége, teljesítményét, felminősítette, legsebezhetőbb, elhangzottakra, hitelminősítés, magyarországot, webáruházamban, részvénypiacon, tulajdonította, felminősítést, hitelminősítő, felminősítése, devizaadósság, megerősítette, magyarország, közleményben, felminősítés, lehetőségére, bejelentette, sajtóhírekre, hasonlítható, valószínűbb, novemberben, fenntartása,
© 2013 TVN.HU Kft.