Regisztráció  Belépés
Van ilyen is..Mégis..
Felminősítette Magyarországot a Fitch Ratings...
2016-05-21 04:21:46
Hitelminősítés - Szakértők szerint nyáron valószínűbb Magyarország felminősítése
... novemberben javította felminősítés lehetőségére utaló pozitívra a magyar adósosztályzatok kilátását az addigi stabilról, a Standard & Poor's pedig - a stabil kilátás fenntartása mellett - felminősítette a magyar államadós-besorolást. Az S&P lépésével került azonos szintre a magyar szuverén osztályzat mindhárom cégnél.
A Fitch Ratings Londonban ismertetett legutóbbi besorolási...
2016-03-03 16:01:55
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a Moody's a magyar adósosztályzatot
... novemberben javította felminősítés lehetőségére utaló pozitívra a magyar adósosztályzatok kilátását az addigi stabilról, a Standard & Poor's pedig - a stabil kilátás fenntartása mellett - felminősítette a magyar államadós-besorolást. Az S&P lépésével került azonos szintre a magyar szuverén osztályzat mindhárom cégnél.
A Fitch Ratings Londonban ismertetett legutóbbi besorolási...
2016-03-03 12:31:31
Hitelminősítés - Londoni elemzők: van rá esély, hogy a Moody's a jövő héten felminősíti Magyarországot
... novemberben felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította a magyar adósosztályzatok kilátását az addigi stabilról, a Standard & Poor's pedig - a stabil kilátás fenntartása mellett - felminősítette a magyar államadós-besorolást. Az S&P lépésével került azonos szintre a magyar szuverén osztályzat mindhárom cégnél.
A Fitch Ratings Londonban ismertetett legutóbbi besorolási...
2016-02-26 12:11:56
Szükséges dolgok...
Szükséges dolgok...
Az életben sok mindenre szükségünk van. Vannak létfontosságúak, vannak kevésbé fontosak, vannak amikre a testünknek és vannak, amikre a lelkünknek van szüksége. Vannak olyan dolgok is, amikre csak adott esetben van szükségünk, de akkor nagyon.
Ilyen dolgaim vannak a Webáruházamban, eladók. :-)
Akin...
2016-02-20 10:18:38
Londoni elemzők: a magyar gazdaság sérülékenysége csökkent a legnagyobb mértékben, Ukrajna a legsebezhetőbb
... novemberben felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította a magyar adósosztályzatok kilátását az addigi stabilról, a Standard & Poor's pedig - a stabil kilátás fenntartása mellett - felminősítette a magyar államadós-besorolást.
A Fitch Ratings Londonban ismertetett legutóbbi besorolási előrejelzésében közölte, hogy a legnagyobb valószínűséggel - Portugália mellett - Mag...
2016-02-15 17:21:59
Felminősítette Írországot a Fitch Ratings
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban bejelentette, hogy az eddigi "A mínusz"-ról egy fokozattal "A"-ra javította a devizában és hazai valutában fennálló hosszú futamidejű ír szuverén adósság besorolását, stabil kilátással.
A cég megerősítette a rövid lejáratú ír devizaadósság "F1" besorolását, és az ír gazdaságb...
2016-02-05 23:13:45
Londoni elemzők felminősítést és újabb MNB-kamatcsökkentési ciklust várnak
... Fitch májusban, a Moody's novemberben pozitívra javította a magyar adósosztályzatok kilátását az addigi stabilról, a Standard & Poor's pedig - a stabil kilátás fenntartása mellett - felminősítette a magyar államadós-besorolást.
A Fitch Ratings Londonban ismertetett legutóbbi besorolási előrejelzésében közölte, hogy a legnagyobb valószínűséggel - Portugália mellett - Magyarors...
2016-02-01 15:22:13
Felminősítette Magyarországot a Coface hitelbiztosító
...
A Coface januári vizsgálatában összesen 160 ország minősítését végezte el, de egyedül Magyarország kapott jobb osztályzatot, míg három másik ország esetében megerősítették, és kedvező kilátással látták el a jelenlegi osztályzatot.
A Coface szakértői Magyarország felminősítését egyebek mellett azzal indokolták, hogy a gazdasági növekedést tartósnak és egyszeri hatásoktól...
2016-01-26 13:03:02
Hitelminősítés - Londoni elemzők: Törökország és Dél-Afrika veszélyeztetett, Magyarország felminősítésre számít
... novemberben felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította magyar adósosztályzatainak kilátását az addigi stabilról, a Standard & Poor's pedig - a stabil kilátás fenntartása mellett - felminősítette a magyar államadós-besorolást.
A Fitch Ratings Londonban ismertetett legutóbbi tanulmányában közölte, hogy a legnagyobb valószínűséggel - Portugália mellett - Magyarország le...
2016-01-06 18:02:47
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Felminősítette Írországot, Fitch Ratings, Felminősítette Magyarországot, Fitch Ratings Londonban, magyar adósosztályzatot, jövő héten, magyar gazdaság, legnagyobb mértékben, magyar adósosztályzatok, addigi stabilról, stabil kilátás, magyar szuverén, legnagyobb valószínűséggel, nemzetközi hitelminősítő, amerikai piaci, rövid lejáratú, jelenlegi osztályzatot, gazdasági növekedést, adósosztályzatot, adósosztályzatok, kamatcsökkentési, veszélyeztetett, valószínűséggel, létfontosságúak, előrejelzésében, hitelbiztosító, magyarországot, hitelminősítés, felminősítette, legsebezhetőbb, felminősítésre, felminősítését, megerősítették, webáruházamban, sérülékenysége, megerősítette, felminősítése, tanulmányában, vizsgálatában, hitelminősítő, devizaadósság, felminősítést, osztályzatot, magyarország, felminősítés, lehetőségére, bejelentette, ismertetett, fenntartása, valószínűbb, novemberben, minősítését, törökország, besorolását, felminősíti, besorolási, legnagyobb, fokozattal, írországot, nemzetközi, portugália, besorolást,
© 2013 TVN.HU Kft.