Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - Márciusban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... javult: a Fitch májusban, a Moody's novemberben felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította magyar adósosztályzatainak kilátását az addigi stabilról, a Standard & Poor's pedig felminősítette a magyar államadós-besorolást.
A Standard & Poor's a magyar adósosztályzat idei első felülvizsgálatának időpontjában, március 20-án - a nemzetközi hitelminősítői gyakorlatban visz...
2015-12-30 16:52:16
Hitelminősítés - Javította a Takarékbank osztályzatát a Standard & Poor's
... azonban javult az elmúlt egy évben: a Fitch és a Moody's az idén felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította magyar adósosztályzatainak kilátását, a Standard & Poor's pedig felminősítette - ugyanakkor egyelőre stabil kilátással tartja nyilván - a magyar államadós-besorolást.
Londoni pénzügyi elemzők várakozása szerint jövőre legalább két hitelminősítő visszaemelheti a...
2015-12-21 15:32:59
Londoni elemzők: 2016 a magyar befektetési besorolás visszanyerésének és az MNB újabb enyhítési ciklusának éve
... évvel ezelőtti állapothoz képest: a Fitch és a Moody's az idén felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította magyar adósosztályzatainak kilátását, a Standard & Poor's pedig felminősítette - ugyanakkor egyelőre stabil kilátással tartja nyilván - a magyar államadós-besorolást.
A Morgan Stanley londoni elemzői hétfői előrejelzésükben közölték: "egyértelmű lehetőségként" sz...
2015-11-30 12:43:08
Felminősítette Spanyolországot a Standard & Poor's
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek este Londonban bejelentette, hogy hosszú távú spanyol szuverén adósbesorolását az eddigi "BBB"-ről egy fokozattal "BBB plusz"-ra javította, stabil kilátással.
Az új spanyol államadós-osztályzat már csak egy fokozattal marad el az elsőrendű "A" kategóriától.
A Standard & Poor's a felminősítés indoklásában kiemelte, hogy Spanyolország...
2015-10-02 19:09:14
BÉT - Növekvő forgalom mellett emelkedett a BUX-index a héten
... volt nemzetközi összehasonlításban, 0,65 százalékos emelkedéssel. A nap nyertese az OTP lett, amelynek közel 2 százalékos erősödése mögött részben az állt, hogy a bankpapírt hétfőn felminősítette a Morgan Stanley, célárát 5080 forintról 6585 forintra emelte.
Kedden viszont a BÉT-en kívül alig volt mínuszos tőzsde Európában. A Mol folyamatos nyomás alatt volt, az OTP is lefelé...
2015-09-20 07:03:41
BÉT - Szakértő: nagyon jól teljesített a magyar piac
... mértékben emelkedett júliusban az euróövezet ipari termelése.
A nap nyertese az OTP volt, amelynek közel 2 százalékos erősödése mögött részben az állhat, hogy a bankpapírt hétfőn felminősítette a Morgan Stanley, 5080 forintról 6585 forintra emelte a célárát. Emellett szerepe lehet annak is, hogy a lengyel devizahiteles mentőötletek egyre nagyobb veszteségeket tartalmaznak az ...
2015-09-14 18:23:18
Felminősítette Szlovákiát a Standard & Poor's
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek este Londonban bejelentette, hogy az eddigi "A"-ról egy fokozattal "A plusz"-ra javította Szlovákia hosszú futamidejű szuverén hazai és külső adósságának osztályzatát.
A besorolás kilátása stabil.
Az S&P a lépéshez fűzött indoklásában kiemelte, hogy várakozása szerint a szlovák hazai össztermék (GDP) éves növekedési átlaga valamive...
2015-07-31 19:23:53
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja Magyarországot a Fitch Ratings
... március első hetében szerepelt, ám a Moody's akkor nem hajtott végre államadós-besorolási felülvizsgálatot a magyar minősítések esetében.
A Standard & Poor's azonban március végén felminősítette Magyarországot, egy fokozattal "BB plusz"-ra emelve az addigi "BB"-ről a devizában és a forintban fennálló hosszú lejáratú magyar államadósság besorolását, változatlan stabil kilátáss...
2015-05-15 17:13:02
Kamatdöntés - Matolcsy: újabb kamatcsökkentési ciklus indult
...
Matolcsy György szerint a kamatcsökkentés erősíti a növekedést, támogatja a kormány gazdaságpolitikáját, és a jegybankot a középtávú inflációs cél elérésében.
Kérdésre válaszolva Matolcsy György elmondta: az inflációs türelmi sáv bevezetésével nincs árfolyamcélja a jegybanknak, csak inflációs célja, ami változatlanul 3 százalék.
A jegybank elnöke hangsúlyozta, hogy ...
2015-03-24 17:03:36
BÉT - Emelkedést várnak az elemzők a tőzsdén
...
Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője elmondta: a Standard & Poor's pénteken felminősítette Magyarországot, ennek hatására lesznek vevők a magyar tőzsdén, emellett az általános nemzetközi piaci hangulat is kedvező. Az elemző szerint az OTP-nél további erősödés várható, így összességében emelkedésre számít a hazai részvénypiacon.
Mérsékelt emelkedésre szá...
2015-03-23 08:51:13
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Felminősítette Spanyolországot, Felminősítette Szlovákiát, Fitch Ratings, Morgan Stanley, Matolcsy György, Móró Tamás, Concorde Értékpapír Zrt, magyar befektetési, magyar piac, jövő héten, addigi stabilról, magyar adósosztályzat, nemzetközi hitelminősítői, idén felminősítés, nemzetközi hitelminősítő, fokozattal marad, felminősítés indoklásában, bankpapírt hétfőn, euróövezet ipari, lengyel devizahiteles, besorolás kilátása, lépéshez fűzött, szlovák hazai, magyar minősítések, forintban fennálló, kamatcsökkentés erősíti, középtávú inflációs, inflációs türelmi, jegybank elnöke, magyar tőzsdén, általános nemzetközi, elemző szerint, hazai részvénypiacon, előrejelzésükben, kamatcsökkentési, visszanyerésének, felülvizsgálatot, adósbesorolását, spanyolországot, kamatcsökkentés, magyarországot, hitelminősítés, felminősítette, adósosztályzat, hitelminősítői, részvénypiacon, visszaemelheti, összességében, változatlanul, árfolyamcélja, hitelminősítő, lehetőségként, bevezetésével, veszteségeket, devizahiteles,
© 2013 TVN.HU Kft.