Regisztráció  Belépés
Felminősítette Görögországot az S&P
...
A nemzetközi hitelminősítő Londonban bejelentette, hogy a hosszú futamidejű görög szuverén adósság osztályzatát az eddigi "B mínusz"-ról egy fokozattal "B"-re emelte. Az új besorolás kilátása stabil.
Görögország államadós-besorolása mindazonáltal továbbra is mélyen a spekulatív - vagyis befektetésre nem ajánlott - kategóriában van, öt fokozatnyira a már befektetési ajánl...
2014-09-12 18:55:14
Javította a litván osztályzat kilátását a Moody's
... a lett államadós-besorolást, bár egyelőre "Baa1" szintre, amely e cég módszertanában egy fokozatnyira van az elsőrendű "A" kategóriától.
Lettországot a Standard & Poor's is...
2014-09-05 23:57:13
Az elsőrendű kategóriába emelte Litvániát a Fitch Ratings
... lett államadós-besorolást, bár egyelőre "Baa1" szintre, amely a Moody's módszertanában egy fokozatnyira van az elsőrendű "A" kategóriától.
Lettországot a Standard & Poor'...
2014-06-26 07:05:58
Felminősítette Lettországot a Moody's
...
A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja péntek éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Baa2"-ről egy fokozattal "Baa1"-re javította Lettország szuverén adósbesorolását. Az új osztályzat kilátása stabil.
A Moody's módszertanában a "Baa1"-es osztályzat már csak egy fokozatnyira van az elsőrendű "A" kategóriától.
A...
2014-06-14 07:03:50
Felminősítette Írországot a Moody's
...
A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja péntek éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Baa3"-ról a köztes "Baa2" szint kihagyásával "Baa1"-re javította az ír szuverén adósbesorolást. Az új osztályzat kilátása stabil.
A Moody's módszertanában a "Baa3"-as osztályzat - amelyen a cég a pénteki felminősítés előtt Írország...
2014-05-17 07:04:12
Felminősítette Portugáliát a Moody's
...
A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja péntek éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Ba3"-ról egy fokozattal "Ba2"-re javította a portugál államkötvény-osztályzatot, és az új besorolást is további felminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá vette.
Portugália szuverén adósosztályzata mindazonáltal továbbra is a s...
2014-05-10 07:03:55
Felminősítette Spanyolországot a Fitch Ratings
...
Spanyolország ezzel egy fokozatnyi közelségbe került a már elsőrendű befektetői "A" osztályzatsávhoz.
A Fitch elsősorban azzal a véleményével indokolta a lépést, hogy csökkentek a spanyol hitelképességi kockázatok, mióta a cég legutóbb, 2012-ben leminősítette Spanyolországot. A finanszírozási kondíciók javultak, a reálgazdasági kilátások is biztosabbá váltak, és elenyész...
2014-04-25 19:25:23
A Moody's felminősítette az FHB jelzálogleveleit
...
A Moody's március 12-i bejelentése szerint összesen 15 európai bank által forgalomba hozott jelzáloglevelet minősített fel. Az FHB közleménye szerint a módosítás hátterében az áll, hogy a Moody's felülvizsgálta a jelzáloglevelekkel kapcsolatos minősítési módszertanát....
2014-03-13 13:50:07
Felminősítette Spanyolországot a Moody's
...
A világ legnagyobb nemzetközi hitelminősítő csoportja az európai és az amerikai piaci zárások után, péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Baa3"-ról egy fokozattal "Baa2"-re emelte a spanyol államkötvények osztályzatát, és az új besorolásra további felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást állapított meg.
A cég "Prime-3"-ról "Prime-2"-re javította a ...
2014-02-22 07:04:01
BÉT - Nem számítanak jelentős árfolyammozgásokra az elemzők
... szolidan korrigáltak az utóbbi hetek emelkedése után.
A szakértő szerint a Molban lehet élénkebb kereskedés és felfelé indulhatnak az árfolyamok annak köszönhetően, hogy a HSBC felminősítette az olajpapírt. Králik István szerint az OTP nem erősödik tovább, míg a Kúria nem hoz jogegységi döntést a devizaalapú kölcsönszerződések érvényességének kérdéseiben.
A Magyar Teleko...
2013-12-03 09:13:00
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Felminősítette Görögországot, Fitch Ratings, Felminősítette Lettországot, Felminősítette Írországot, Felminősítette Portugáliát, Felminősítette Spanyolországot, Králik István, Magyar Teleko, litván osztályzat, elsőrendű kategóriába, nemzetközi hitelminősítő, hosszú futamidejű, világ legnagyobb, amerikai piaci, pénteki felminősítés, fokozatnyi közelségbe, véleményével indokolta, spanyol hitelképességi, finanszírozási kondíciók, reálgazdasági kilátások, módosítás hátterében, spanyol államkötvények, utóbbi hetek, szakértő szerint, árfolyamok annak, jelzálogleveleit, osztályzatsávhoz, adósosztályzata, érvényességének, spanyolországot, adósbesorolását, jelzáloglevelet, módszertanában, felminősítette, államkötvények, felülvizsgálta, hitelképességi, felülvizsgálat, adósbesorolást, finanszírozási, hitelminősítő, reálgazdasági, görögországot, mindazonáltal, valószínűsítő, spanyolország, leminősítette, felminősítést, osztályzatát, bejelentette, lettországot, befektetésre, kihagyásával, kategóriában,
© 2013 TVN.HU Kft.