Belépés
Hova minősítettek már megint bennünket?
Egyébként....
Tettem fel egy másik kérdést, ahol lehet személyeskedni, vagy általánosítani...

A kérdésre:
Továbbra is fenntartom, hogy ha valahová tavasszal felminősítettek, és most nem változtattak rajta, akkor az nem minősül se le- se felminősítésnek!!!

...
2014-09-24 19:24:17
Hova minősítettek már megint bennünket?
...57!
Ha 2014 márciusában javított a minősítő, akkor az azt jelentette, hogy azért mert jobban teljesít a megítélése szerint. (Tudom, ez nem számít és akkor rosszul látta! :D )
Most meg otthagyta, ahová felminősítette tavasszal....
Ja????
És a Zorbán monnyon le!!!! :D...
2014-09-24 07:41:10
Felminősítette Görögországot az S&P
...
A nemzetközi hitelminősítő Londonban bejelentette, hogy a hosszú futamidejű görög szuverén adósság osztályzatát az eddigi "B mínusz"-ról egy fokozattal "B"-re emelte. Az új besorolás kilátása stabil.
Görögország államadós-besorolása mindazonáltal továbbra is mélyen a spekulatív - vagyis befektetésre nem ajánlott - kategóriában van, öt fokozatnyira a már befektetési ajánl...
2014-09-12 18:55:14
Javította a litván osztályzat kilátását a Moody's
... a lett államadós-besorolást, bár egyelőre "Baa1" szintre, amely e cég módszertanában egy fokozatnyira van az elsőrendű "A" kategóriától.
Lettországot a Standard & Poor's is...
2014-09-05 23:57:13
Az elsőrendű kategóriába emelte Litvániát a Fitch Ratings
... lett államadós-besorolást, bár egyelőre "Baa1" szintre, amely a Moody's módszertanában egy fokozatnyira van az elsőrendű "A" kategóriától.
Lettországot a Standard & Poor'...
2014-06-26 07:05:58
Felminősítette Lettországot a Moody's
...
A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja péntek éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Baa2"-ről egy fokozattal "Baa1"-re javította Lettország szuverén adósbesorolását. Az új osztályzat kilátása stabil.
A Moody's módszertanában a "Baa1"-es osztályzat már csak egy fokozatnyira van az elsőrendű "A" kategóriától.
A...
2014-06-14 07:03:50
Felminősítette Írországot a Moody's
...
A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja péntek éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Baa3"-ról a köztes "Baa2" szint kihagyásával "Baa1"-re javította az ír szuverén adósbesorolást. Az új osztályzat kilátása stabil.
A Moody's módszertanában a "Baa3"-as osztályzat - amelyen a cég a pénteki felminősítés előtt Írország...
2014-05-17 07:04:12
Felminősítette Portugáliát a Moody's
...
A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja péntek éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Ba3"-ról egy fokozattal "Ba2"-re javította a portugál államkötvény-osztályzatot, és az új besorolást is további felminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá vette.
Portugália szuverén adósosztályzata mindazonáltal továbbra is a s...
2014-05-10 07:03:55
Felminősítette Spanyolországot a Fitch Ratings
...
Spanyolország ezzel egy fokozatnyi közelségbe került a már elsőrendű befektetői "A" osztályzatsávhoz.
A Fitch elsősorban azzal a véleményével indokolta a lépést, hogy csökkentek a spanyol hitelképességi kockázatok, mióta a cég legutóbb, 2012-ben leminősítette Spanyolországot. A finanszírozási kondíciók javultak, a reálgazdasági kilátások is biztosabbá váltak, és elenyész...
2014-04-25 19:25:23
A Moody's felminősítette az FHB jelzálogleveleit
...
A Moody's március 12-i bejelentése szerint összesen 15 európai bank által forgalomba hozott jelzáloglevelet minősített fel. Az FHB közleménye szerint a módosítás hátterében az áll, hogy a Moody's felülvizsgálta a jelzáloglevelekkel kapcsolatos minősítési módszertanát....
2014-03-13 13:50:07
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
Címkék: Felminősítette Görögországot, Fitch Ratings, Felminősítette Lettországot, Felminősítette Írországot, Felminősítette Portugáliát, Felminősítette Spanyolországot, litván osztályzat, elsőrendű kategóriába, másik kérdést, megítélése szerint, nemzetközi hitelminősítő, hosszú futamidejű, világ legnagyobb, amerikai piaci, pénteki felminősítés, fokozatnyi közelségbe, véleményével indokolta, spanyol hitelképességi, finanszírozási kondíciók, reálgazdasági kilátások, módosítás hátterében, osztályzatsávhoz, jelzálogleveleit, spanyolországot, felminősítésnek, felminősítettek, adósbesorolását, adósosztályzata, jelzáloglevelet, módszertanában, felminősítette, felülvizsgálat, személyeskedni, finanszírozási, általánosítani, hitelképességi, adósbesorolást, felülvizsgálta, hitelminősítő, görögországot, mindazonáltal, reálgazdasági, felminősítést, leminősítette, valószínűsítő, spanyolország, kihagyásával, fokozatnyira, osztályzatát, befektetésre, kategóriától, bejelentette, minősítettek, államkötvény, lettországot,
© 2013 TVN.HU Kft.