Belépés
Felminősítette Spanyolországot a Moody's
...
A világ legnagyobb nemzetközi hitelminősítő csoportja az európai és az amerikai piaci zárások után, péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Baa3"-ról egy fokozattal "Baa2"-re emelte a spanyol államkötvények osztályzatát, és az új besorolásra további felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást állapított meg.
A cég "Prime-3"-ról "Prime-2"-re javította a ...
2014-02-22 07:04:01
BÉT - Nem számítanak jelentős árfolyammozgásokra az elemzők
... szolidan korrigáltak az utóbbi hetek emelkedése után.
A szakértő szerint a Molban lehet élénkebb kereskedés és felfelé indulhatnak az árfolyamok annak köszönhetően, hogy a HSBC felminősítette az olajpapírt. Králik István szerint az OTP nem erősödik tovább, míg a Kúria nem hoz jogegységi döntést a devizaalapú kölcsönszerződések érvényességének kérdéseiben.
A Magyar Teleko...
2013-12-03 09:13:00
Felminősítette Görögországot a Moody's
...
A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja péntek éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban közölte, hogy a görög államkötvény-besorolást az eddigi "C"-ről két fokozattal "Caa3"-ra javította, és az új osztályzatra stabil kilátást adott.
A "C" a Moody's osztályzati módszertanában a legrosszabb adósbesorolás, gyakorlatilag csődhelyzetet jelez, de az enn...
2013-11-30 07:04:09
Felminősítette Lettországot a Fitch az eurócsatlakozás megerősítése után
...
A nemzetközi hitelminősítő kedd este Londonban bejelentette, hogy a hosszú futamidejű lett szuverén devizaadósság osztályzatát az eddigi "BBB"-ről egy fokozattal "BBB plusz"-ra emelte. Ez már csak egy fokozatnyira van az elsőrendű "A" kategóriától.
A rövid lejáratú devizaadósság besorolása "F3"-ról "F2"-re, az osztályzati országplafon "A"-ról a lehetséges legjobb "AAA" s...
2013-07-09 21:53:17
Felminősítette Görögország adósosztályzatát a Fitch Ratings
...
A nemzetközi hitelminősítő kedd este Londonban bejelentette, hogy az eddigi "CCC"-ről "B mínusz"-ra emelte Görögország hosszú lejáratú hazai és külső szuverén adósságának osztályzatát. A rövid futamidejű külső kötelezettségek besorolása "C"-ről "B"-re, a kereskedelmi adósokra meghatározott besorolási országplafon "B mínusz"-ról "B"-re javult.
A Fitch a hosszú lejáratú gö...
2013-05-14 19:32:38
Felminősítette Litvániát a Fitch Ratings
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek este Londonban bejelentette, hogy az eddigi "BBB"-ről egy fokozattal "BBB plusz"-ra emelte Litvánia hosszú futamidejű szuverén devizaadósságának besorolását, a hazai valutában fennálló kötelezettségek osztályzatát pedig "BBB plusz"-ról a már elsőrendű befektetési ajánlású sávba tartozó "A mínusz"-ra módosította.
Az új osztályzatok kilátá...
2013-04-05 19:23:57
Felminősítette Lettországot a Moody's
... részt kell vennie euróövezeti pénzügyi mentőprogramokban - áll a hitelminősítő elemzésében.
Lettországot novemberben egy másik nagy nemzetközi hitelminősítő, a Fitch Ratings is felminősítette, szintén a gazdaság erőteljes növekedési kilátásaival indokolva a döntést. A Fitch akkori elemzése szerint reális az esélye annak, hogy Lettország 2014-től az euróövezet tagja lehet....
2013-03-16 07:03:38
Coface: még nem ért véget a válság az európai vállalatok számára
... besorolása pedig leminősítést valószínűsítő figyelőlistára került az export - különösen a Kína irányába történő kivitel - visszaesése miatt.

Az ázsiai országok közül a Coface felminősítette Indonéziát, hiszen az ázsiai állam gazdasága figyelemreméltó módon ellenálló maradt az európai válsággal szemben. Ellenpéldaként hozható fel India, amelynek besorolása A4-re romlott...
2013-02-08 07:05:07
Felminősítette Lettországot a Fitch
...
A Fitch Ratings az európai piaci zárások után, kedd este Londonban bejelentette, hogy a hosszú futamidejű lett szuverén devizaadósság kockázati osztályzatát az eddigi BBB mínuszról egy fokozattal BBB-re, a hazai valutában kibocsátott hosszú lejáratú államadósság minősítését ugyancsak egy fokozattal, BBB-ről BBB pluszra emelte.
A Fitch az új hosszú távú besorolásokon is ...
2012-11-13 22:06:28
RÖVIDÍHR - Felminősítette Lettországot a Fitch
...
A nemzetközi hitelminősítő az európai piaci zárások után, kedd este Londonban bejelentette, hogy a hosszú futamidejű lett szuverén devizaadósság kockázati osztályzatát az eddigi BBB mínuszról egy fokozattal BBB-re, a hazai valutában kibocsátott hosszú lejáratú államadósság minősítését ugyancsak egy fokozattal, BBB-ről BBB pluszra emelte.
A Fitch az új hosszú távú besoro...
2012-11-13 20:57:37
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
Címkék: Felminősítette Spanyolországot, Felminősítette Görögországot, Felminősítette Lettországot, Felminősítette Görögország, Fitch Ratings, Felminősítette Litvániát, Králik István, Magyar Teleko, BBB-ről BBB, eurócsatlakozás megerősítése, európai vállalatok, világ legnagyobb, amerikai piaci, spanyol államkötvények, utóbbi hetek, szakértő szerint, árfolyamok annak, legrosszabb adósbesorolás, nemzetközi hitelminősítő, hosszú futamidejű, rövid lejáratú, osztályzati országplafon, lehetséges legjobb, rövid futamidejű, kereskedelmi adósokra, hosszú lejáratú, hazai valutában, hitelminősítő elemzésében, másik nagy, gazdaság erőteljes, esélye annak, euróövezet tagja, ázsiai országok, ázsiai állam, európai válsággal, európai piaci, fokozattal BBB-re, adósosztályzatát, érvényességének, figyelemreméltó, eurócsatlakozás, spanyolországot, kötelezettségek, figyelőlistára, módszertanában, felminősítette, államkötvények, ellenpéldaként, devizaadósság, görögországot, hitelminősítő, besorolásokon, meghatározott,
© 2013 TVN.HU Kft.