Regisztráció  Belépés
Felminősítette Görögországot a Moody's
...
A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja péntek éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban közölte, hogy a görög államkötvény-besorolást az eddigi "C"-ről két fokozattal "Caa3"-ra javította, és az új osztályzatra stabil kilátást adott.
A "C" a Moody's osztályzati módszertanában a legrosszabb adósbesorolás, gyakorlatilag csődhelyzetet jelez, de az enn...
2013-11-30 07:04:09
Felminősítette Lettországot a Fitch az eurócsatlakozás megerősítése után
...
A nemzetközi hitelminősítő kedd este Londonban bejelentette, hogy a hosszú futamidejű lett szuverén devizaadósság osztályzatát az eddigi "BBB"-ről egy fokozattal "BBB plusz"-ra emelte. Ez már csak egy fokozatnyira van az elsőrendű "A" kategóriától.
A rövid lejáratú devizaadósság besorolása "F3"-ról "F2"-re, az osztályzati országplafon "A"-ról a lehetséges legjobb "AAA" s...
2013-07-09 21:53:17
Felminősítette Görögország adósosztályzatát a Fitch Ratings
...
A nemzetközi hitelminősítő kedd este Londonban bejelentette, hogy az eddigi "CCC"-ről "B mínusz"-ra emelte Görögország hosszú lejáratú hazai és külső szuverén adósságának osztályzatát. A rövid futamidejű külső kötelezettségek besorolása "C"-ről "B"-re, a kereskedelmi adósokra meghatározott besorolási országplafon "B mínusz"-ról "B"-re javult.
A Fitch a hosszú lejáratú gö...
2013-05-14 19:32:38
Felminősítette Litvániát a Fitch Ratings
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek este Londonban bejelentette, hogy az eddigi "BBB"-ről egy fokozattal "BBB plusz"-ra emelte Litvánia hosszú futamidejű szuverén devizaadósságának besorolását, a hazai valutában fennálló kötelezettségek osztályzatát pedig "BBB plusz"-ról a már elsőrendű befektetési ajánlású sávba tartozó "A mínusz"-ra módosította.
Az új osztályzatok kilátá...
2013-04-05 19:23:57
Felminősítette Lettországot a Moody's
... részt kell vennie euróövezeti pénzügyi mentőprogramokban - áll a hitelminősítő elemzésében.
Lettországot novemberben egy másik nagy nemzetközi hitelminősítő, a Fitch Ratings is felminősítette, szintén a gazdaság erőteljes növekedési kilátásaival indokolva a döntést. A Fitch akkori elemzése szerint reális az esélye annak, hogy Lettország 2014-től az euróövezet tagja lehet....
2013-03-16 07:03:38
Coface: még nem ért véget a válság az európai vállalatok számára
... besorolása pedig leminősítést valószínűsítő figyelőlistára került az export - különösen a Kína irányába történő kivitel - visszaesése miatt.

Az ázsiai országok közül a Coface felminősítette Indonéziát, hiszen az ázsiai állam gazdasága figyelemreméltó módon ellenálló maradt az európai válsággal szemben. Ellenpéldaként hozható fel India, amelynek besorolása A4-re romlott...
2013-02-08 07:05:07
Felminősítette Lettországot a Fitch
...
A Fitch Ratings az európai piaci zárások után, kedd este Londonban bejelentette, hogy a hosszú futamidejű lett szuverén devizaadósság kockázati osztályzatát az eddigi BBB mínuszról egy fokozattal BBB-re, a hazai valutában kibocsátott hosszú lejáratú államadósság minősítését ugyancsak egy fokozattal, BBB-ről BBB pluszra emelte.
A Fitch az új hosszú távú besorolásokon is ...
2012-11-13 22:06:28
RÖVIDÍHR - Felminősítette Lettországot a Fitch
...
A nemzetközi hitelminősítő az európai piaci zárások után, kedd este Londonban bejelentette, hogy a hosszú futamidejű lett szuverén devizaadósság kockázati osztályzatát az eddigi BBB mínuszról egy fokozattal BBB-re, a hazai valutában kibocsátott hosszú lejáratú államadósság minősítését ugyancsak egy fokozattal, BBB-ről BBB pluszra emelte.
A Fitch az új hosszú távú besoro...
2012-11-13 20:57:37
Eredeti Tiziano-alkotás a másolatnak hitt festmény
...
A festményt, amelyet az elmúlt években megtisztítottak, alaposan restauráltak, korábban Tiziano nyomán készült 16. századi másolatnak tartották, és ezért nem kapott fő helyet a londoni National Gallerykiállítótermeiben.
A galéria a hét végén rövid nyilatkozatban megerősítette, hogy az alkotást "felminősítették és a 16. századi Velence legnagyobb festőjének tulajdonítják"...
2012-04-16 17:43:59
Felminősítette Görögországot a Fitch
...
A legnagyobb európai hitelminősítő kedd este Londonban bejelentette, hogy Görögország hosszú futamidejű szuverén hazai és küladósságának osztályzatát a múlt pénteken megállapított, korlátozott mértékben nem törlesztői státust jelző "RD" - restricted default - szintről "B mínusz"-ra emelte, stabil kilátással.
A Fitch ugyancsak "B mínusz" osztályzatot adott az adósságcsere...
2012-03-13 20:04:38
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Felminősítette Görögországot, Felminősítette Lettországot, Felminősítette Görögország, Fitch Ratings, Felminősítette Litvániát, Eredeti Tiziano-alkotás, BBB-ről BBB, National Gallerykiállítótermeiben, eurócsatlakozás megerősítése, európai vállalatok, másolatnak hitt, világ legnagyobb, amerikai piaci, legrosszabb adósbesorolás, nemzetközi hitelminősítő, hosszú futamidejű, rövid lejáratú, osztályzati országplafon, lehetséges legjobb, rövid futamidejű, kereskedelmi adósokra, hosszú lejáratú, hazai valutában, hitelminősítő elemzésében, másik nagy, gazdaság erőteljes, esélye annak, euróövezet tagja, ázsiai országok, ázsiai állam, európai válsággal, európai piaci, fokozattal BBB-re, elmúlt években, londoni National, legnagyobb európai, múlt pénteken, adósosztályzatát, eurócsatlakozás, kötelezettségek, felminősítették, megtisztítottak, figyelemreméltó, felminősítette, figyelőlistára, ellenpéldaként, módszertanában, küladósságának, nyilatkozatban, hitelminősítő, görögországot, adósbesorolás, gyakorlatilag,
© 2013 TVN.HU Kft.