Belépés
Mi a ,,darázsfészek" süti receptje ?
... darált dióval és a porcukorral összekeverjük. A tésztát lisztezett deszkán 3-4 mm vastag téglalappá nyújtjuk. Rákenjük a diókrémet, és mint a bejglit szokás, felcsavarjuk. A margarint felolvasztjuk, belemártjuk a kést, és a tésztát 12 egyforma szeletre vágjuk. Kivajazunk egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát. A szeleteket egymás mellé állítgatjuk benne. Olvasztott margarinnal meg...
2011-02-10 01:35:04
6 féle lasange,nagyon finom!
... sajt

Elkészítése:
1. Lábosban felmelegítjük a fagyasztott spenótot, és sózzuk. Amikor kezd olvadni, rátesszük az 1-2 gerezd préselt fokhagymát.
2. A vajat felolvasztjuk, belekeverjük a lisztet, és felöntjük a langyos tejjel, majd kevés őrölt szerecsendióval ízesítjük. Állandó...
2011-02-09 11:20:39
Téli varázs - forró csoki
... narancsot alaposan megmossuk, egyik felének a héját lereszeljük, majd a levét kinyomjuk. A kókusztejet egy edénybe öntjük és felmelegítjük. Hozzáadjuk a darabokra tördelt csokoládékat és felolvasztjuk.
A csokis masszába belekeverjük a narancshéjat és a vaníliát, majd felöntjük a tejjel és a 2 evőkanálnyi narancslével. Közepes lángon melegítjük, de ne forraljuk fel.
...
2011-02-08 22:03:17
Sütemények
... felületét. A krémhez beáztatjuk a zselatint 1 dl hideg vízbe, a túrót áttörjük. A tojássárgákat gőz felett habosra keverjük a cukorral, a citrom héjával és levével, majd lehúzzuk a tűzről. Felolvasztjuk a zselatint 3 evőkanál forró krémmel, és a krém egészéhez adjuk, aztán több részletben hozzákeverjük a túrót. A tejszínt kemény habbá verjük, és beleforgatjuk a túrókrémbe. Megkenj...
2011-02-08 16:32:43
"Azanyja" tészta
... kocka

elkészítés
A húst vékony csíkokra vágjuk.
A tésztát megfőzzük, leszűrjük. A főzőlébe teszünk sót és a füstölthús kockát.
A vajat egy lábasban felolvasztjuk, rátesszük a húst, és elkezdjük pirítani. Sózzuk, borsozzuk, és majorannával fűszerezzük.
Lefedve 10 percig pároljuk, majd a fedő nélkül addig pirítjuk, amíg a hús által kiengedett lé ...
2011-02-08 16:19:01
Kedd menü ajánlat
... só

Elkészítés:
Egy őzgerincformát fóliával kibélelünk úgy, hogy a peremén túl érjen, és üresen berakjuk a hűtőbe.

A zselatinra ráöntjük a tejet, áztatjuk, majd felmelegítve felolvasztjuk.
A túrót áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a porcukrot, a vaníliás cukrot, csipet sót, utána könnyedén belekeverjük a ribizlit. A tejszínből kemény habot verünk, és a ...
2011-02-07 21:47:31
Nokedli-sokaság
... személyre: 10 dkg spenót, pirospaprika, őrölt bors, só, étolaj, 2 dl tejföl, 1 vöröshagyma,80 dkg csiperkegomba
2 tojás, 1 gerezd fokhagyma, 30 dkg finom liszt.
A parajt felolvasztjuk, majd egy gerezd zúzott fokhagymával és sóval ízesítve megfuttatjuk egy evőkanálnyi forró olajon.
A lisztet összedolgozzuk a kihűlt parajkrémmel, a tojásokkal meg annyi vízzel, hogy lá...
2011-02-07 20:21:55
Fehérboros garnélaleves
... teáskanál sárfányos szeklice

Elkészítés:

1. A garnélafarkakat megpucoljuk, a farkakat félrerakjuk, a páncélját fogjuk használni a leveshez.

2. A vajat felolvasztjuk, beledobjuk a páncélokat, a fokhagymát, a kockára vágott pórét, répát és zellert. Jól lepirítjuk, ha a páncél kipirosodott, akkor felöntjük fehérborral, és visszaforraljuk a felére, hoz...
2011-02-07 19:23:45
Parajos nokedli gombapaprikás
... spenót, pirospaprika, őrölt bors, só, étolaj, 2 dl tejföl, 1 vöröshagyma,80 dkg csiperkegomba
2 tojás, 1 gerezd fokhagyma, 30 dkg finom liszt.

Elkészítése:
A parajt felolvasztjuk, majd egy gerezd zúzott fokhagymával és sóval ízesítve megfuttatjuk egy evőkanálnyi forró olajon.
A lisztet összedolgozzuk a kihűlt parajkrémmel, a tojásokkal meg annyi vízzel, h...
2011-02-07 18:29:07
Sárgabarackos szelet fehér
... só

Elkészítés:

Kivajazunk és kilisztezünk, vagy sütőpapírral kibélelünk egy 20 cm-es, négyszögletes vagy bármilyen sütőformát. A vajat és a csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, majd fakanállal simára és fényesre keverjük. A tojást és a cukrot hozzáadjuk, és a csokoládékeverékkel jól eldolgozzuk. Óvatosan belekeverjük a lisztet, a sütőport, a sárgabarackot és ...
2011-02-05 16:17:15
1 2 3 ............................175 176 177 178 ..............265 266 ..............353 354 355 
Címkék: porcukorral összekeverjük, tésztát lisztezett, bejglit szokás, margarint felolvasztjuk, szeleteket egymás, fagyasztott spenótot, vajat felolvasztjuk, langyos tejjel, héját lereszeljük, levét kinyomjuk, edénybe öntjük, darabokra tördelt, csokis masszába, krémhez beáztatjuk, túrót áttörjük, citrom héjával, krém egészéhez, tejszínt kemény, húst vékony, tésztát megfőzzük, főzőlébe teszünk, füstölthús kockát, lábasban felolvasztjuk, fedő nélkül, őzgerincformát fóliával, zselatinra ráöntjük, vaníliás cukrot, tejszínből kemény, parajt felolvasztjuk, gerezd zúzott, evőkanálnyi forró, lisztet összedolgozzuk, kihűlt parajkrémmel, garnélafarkakat megpucoljuk, farkakat félrerakjuk, páncélját fogjuk, kockára vágott, páncél kipirosodott, cukrot hozzáadjuk, garnélafarkakat, visszaforraljuk, szerecsendióval, őzgerincformát, összedolgozzuk, sárgabarackos, felolvasztjuk, gombapaprikás, sárgabarackot, összekeverjük, felmelegítjük, beleforgatjuk, négyszögletes, tojássárgákat, hozzákeverjük, csiperkegomba, sütőpapírral,
© 2013 TVN.HU Kft.