|
|
|
... bors.
Elkészítés:
A sárgabarackot nagyobb darabokra vágjuk, egy tálkába tesszük és felöntjük annyi forró vízzel, amennyi éppen ellepi. Majd félretesszük pár percre, hogy a barackdarabok felpuhuljanak. Közben haladunk tovább az előkészületekkel: a csirkemellet megmossuk, ujjnyi csíkokra vágjuk. A gyömbért és a fokhagymát lereszeljük, a chilipaprikát kimagozzuk... |
2017-05-11 08:45:51 |
|
|
|
|
|
|
... viselése mellett is hajlamos a problémákra, nagyobb igénybevétel előtt használhat lábbalzsamot. Hetente egyszer áztassa meg a lábát meleg vizes lábfürdőben, hogy az elhalt hámrétegek felpuhuljanak, és, hogy az elszarusodást megakadályozza. Aztán kenje be a lábát lábápoló krémmel.
Az allergiáról
Természetes megoldás a szezonális allergia legyőz... |
|
2015-07-20 08:45:48 |
|
|
|
|
|
|
... tökéletes párosa néhány praktikával biztosan sikerülni fog!
Az előkészületek
A hús előkészítésénél a vastagabb szeleteket érdemes kicsit kiklopfolni, hogy a rostok felpuhuljanak. Nem szükséges ehhez húsklopfolót használni, elég lehet, ha egy kés nyelével vagy az öklünkkel kissé megütögetjük a húst.
Fontos, hogy a tojást jól verjük fel panírozás e... |
2015-05-26 21:55:07 |
|
|
|
|
|
|
... kenyeret.
2. A húst előző nap pácold be, így finomabb lesz, és hamarabb elkészül.
3. Használj olívaolajat, zöldfűszereket és mindig valami savanyút, pár csepp citromot például, hogy felpuhuljanak a rostok.
4. Három fűszernövénynél ne tégy többet a pácba, így mindegyiket érezni lehet, és biztos, hogy harmóniát alkotnak.
Egészségtippek
1. Zölds... |
|
2012-04-17 09:32:27 |
|
|
|
|
|
|
... kenyeret.
2. A húst előző nap pácold be, így finomabb lesz, és hamarabb elkészül.
3. Használj olívaolajat, zöldfűszereket és mindig valami savanyút, pár csepp citromot például, hogy felpuhuljanak a rostok.
4. Három fűszernövénynél ne tégy többet a pácba, így mindegyiket érezni lehet, és biztos, hogy harmóniát alkotnak.
Egészségtippek
1. Zöldség... |
|
2012-03-19 12:08:25 |
|
|
|
|
|
|
... méz
4 darab zselatinlap
20 dkg étcsokoládé
1. Az epret a mézzel összeforraljuk, majd leturmixoljuk.
2. A zselatinlapokat egyesével hideg vízbe áztatjuk, hogy felpuhuljanak. A mézes eperhez adjuk a kinyomkodott zselatinlapokat, elkeverjük benne, majd az edényt a hűtőbe tesszük.
3. Ha már majdnem teljesen kemény, habpisztolyba vagy 1 cm széles átmérőjű... |
2011-12-20 18:38:02 |
|
|
|
|
|
|
... kenyeret.
2. A húst előző nap pácold be, így finomabb lesz, és hamarabb elkészül.
Használj olívaolajat, zöldfűszereket és mindig valami savanyút, pár csepp citromot például, hogy felpuhuljanak a rostok.
Három fűszernövénynél ne tégy többet a pácba, így mindegyiket érezni lehet, és biztos, hogy harmóniát alkotnak.
Egészségtippek
3. Zöldségeke... |
2009-04-28 19:36:09 |
|
|
|
|
|
|
... bors.
Elkészítés:
A sárgabarackot nagyobb darabokra vágjuk, egy tálkába tesszük és felöntjük annyi forró vízzel, amennyi éppen ellepi. Majd félretesszük pár percre, hogy a barackdarabok felpuhuljanak. Közben haladunk tovább az előkészületekkel: a csirkemellet megmossuk, ujjnyi csíkokra vágjuk. A gyömbért és a fokhagymát lereszeljük, a chilipaprikát kimagozzuk és vé... |
2007-11-25 12:47:22 |
|
|
|
|
|
|
... tojásfehérje, fahéj.
Elkészítése:
A zsemlyéket ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, ráöntjük a cukros tejet. Ügyeljünk rá, hogy a zsemlyeszeletek ne ázzanak el, csak felpuhuljanak a tejtől. A tojások sárgáját a kristálycukorral és a vajjal simára keverjük, és az áztatott zsemlyét beletéve elkeverjük. Végül lazán belekeverjük a 8 dkg porcukorral keményre vert 5 db... |
2007-08-27 00:37:11 |
|
|
|
|