Regisztráció  Belépés
Dömötör: 2017 a béremelések éve is
... szolgálati jogviszonnyal rendelkező ügyintéző illetménye most 129 ezer forint, ami 195 ezer forintra emelkedik. Egy járási hivatalban dolgozó igazgatásszervező, 30 év jogviszonnyal és felsőfokú végzettséggel, az eddigi 301 ezer forint helyett 369 ezer forintot vihet haza.
Ugyancsak nő a NAV dolgozóinak bére, illetve az igazságszolgáltatásban tevékenykedők fizetése idén októbe...
2016-06-26 12:32:19
Novák Katalin: a munkahelyi bölcsődéket egymilliárd forinttal támogatja a kormány
... alatti gyermek él, vagy ahol legalább öt olyan gyerek van, akinek a szülei igénylik az ellátást.
Novák Katalin a területen dolgozók bérhelyzetéről szólva felidézte, 2016 januárjától a felsőfokú végzettségű bölcsődei kisgyermeknevelők beléphettek a pedagógus-életpályába, így abban emelkedett a fizetésük, és még tovább emelkedik idén és jövő szeptemberben is.
Bejelentette,...
2016-06-23 15:32:51
Németh Lászlóné: új hitelkonstrukcióban jut szerephez az ősztől a Budapest Bank
... kiszervezett, budapesti call centerekben dolgozó munkatársakénál.
Lasetzky Frigyes elmondta: ősztől a központ a Szent István Egyetem Békéscsabai Gazdasági Campusával közösen duális felsőfokú képzést indít a pénzügy-számvitel alapszakon tanuló hallgatók számára. Örömét fejezte ki, hogy a képzésre kétszeres a túljelentkezés, így szerinte a program "sikersztori" lesz.
Sza...
2016-06-21 17:42:35
Parragh László: a magyar gazdaságnak több szakmunkásra van szüksége
... erősítése, a duális képzés elterjesztése, a kompetenciamérés és a tudásszint-ellenőrzés kialakítása, a digitális tudás tananyagba emelése. A reálgazdaság igénye, hogy a középfokú és a felsőfokú szakképzés közötti most még meglévő merev határ megszűnjön - tette hozzá.
Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke a munka tiszteletét emelte ki, h...
2016-06-21 14:42:10
Varga Mihály adta át az autóipari Sicta Kft. 4 millió eurós beruházását Felsőzsolcán
... az oktatási intézményektől, és természetesen a kormány gazdaságot segítő, támogató politikájától. Kifejtette, Felsőzsolcán mind a három feltétel, a jó gazdasági környezet, a közép-és felsőfokú oktatási intézményekkel kialakult jó kapcsolat és a kormány vállalkozásokat segítő politikája is adott.
A miniszter elmondta, meggyőződése, hogy az egyre bővülő lehetőséget kínáló gazda...
2016-06-21 13:12:31
Miért nem szurkolunk a magyar fodbalválogatottnak?
... pénz, abban van a vitamin, ugorgyunk.

Az is rendben van, hogy reflexek. Mert jó, egy Kleinheischler neve (szerinte így kell ejteni, nekünk meg mindegy, nem a rigóutcából van a felsőfokúnk) nehezen pendít az emberben hazafias húrokat, de a helyzet az, hogy mi még akkor kezdtünk el szurkolni, amikor még volt foci (ez a fodbal jogelődje). Nehéz levetkőzni a régi reflexeket...
2016-06-19 06:44:37
Hatvan éves a felsőfokú közművelődési szakemberképzés - konferencia Debrecenben
...
Durkó Mátyás az akkori Kossuth Lajos Tudományegyetemen az országban elsőként alapította meg munkatársaival a népművelés szakot, Felnőttnevelés és népművelés című könyvével pedig letette a szakma tudományos alapjait Magyarországon - mondta el a konferencia megnyitóján Papp Klára, a DE bölcsészettudományi karának dékánja.
A Durkó Mátyás által létrehozott szak a Debreceni ...
2016-06-16 17:50:49
Fiatalok vállalkozóvá válását segítő program indul Dél-Dunántúlon
... attitűddel rendelkeznek.
A programba való bekerülés feltétele továbbá, hogy a fiatal 18-25 év közötti, az Ifjúsági Garancia Program regisztrált alanya legyen, vagy 25-30 év közötti felsőfokú végzettséggel rendelkező pályakezdő álláskereső.
A fiatal vállalkozóknak a program első részében képzésben kell részt venniük, sikeres üzleti terv összeállítása után a pályázat máso...
2016-06-16 07:04:48
Palkovics: több műszaki, informatikai szakemberre lenne szükség
... is.
Azt mondta, egyre növekvő a kereslet a diplomás munkaerő iránt, és Magyarországon a változás erőteljesebb mint az unióban, a gazdasági-ipari szerkezet nagyobb mértékben igényli a felsőfokú végzettségűeket. Jelentős arányban műszaki, természettudományos vagy informatikai szakembereket keresnek, de ehhez az oktatási rendszer az elmúlt 15 évben nem tudott megfelelően igazod...
2016-06-15 11:31:52
Krónika 7. rész (kérdések)
... a jövő évi költségvetésben a középfokú végzettségűek béremelésének kerete is, szintén 1,5 milliárddal. Kitért arra is, hogy olyan presztízst adnak a szakmának, amelyet eddig nem, és a felsőfokú végzettséggel rendelkezőket beemelik a pedagógus-életpályába is.

Az MSZP Rákay Philip könyvéről
Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) arról beszélt, hogy Rákay Philip könyvére van p...
2016-06-13 13:52:05
1 2 3 ................102 103 ........154 155 ........204 205 206 
Címkék: Novák Katalin, Németh Lászlóné, Budapest Bank, Parragh László, Varga Mihály, Sicta Kft, Lasetzky Frigyes, Szent István Egyetem Békéscsabai Gazdasági Campusával, Demján Sándor, Munkáltatók Országos Szövetsége, Durkó Mátyás, Kossuth Lajos Tudományegyetemen, Papp Klára, Ifjúsági Garancia Program, MSZP Rákay Philip, Bangóné Borbély Ildikó, Rákay Philip, munkahelyi bölcsődéket, magyar gazdaságnak, autóipari Sicta, felsőfokú közművelődési, járási hivatalban, szülei igénylik, területen dolgozók, felsőfokú végzettségű, pénzügy-számvitel alapszakon, képzésre kétszeres, duális képzés, digitális tudás, reálgazdaság igénye, felsőfokú szakképzés, munka tiszteletét, oktatási intézményektől, kormány gazdaságot, három feltétel, közép-és felsőfokú, kormány vállalkozásokat, miniszter elmondta, egyre bővülő, emberben hazafias, fodbal jogelődje, régi reflexeket, akkori Kossuth, országban elsőként, népművelés szakot, szakma tudományos, konferencia megnyitóján, programba való, fiatal 18-25, fiatal vállalkozóknak,
© 2013 TVN.HU Kft.