Belépés
Ferenc pápa: Ha nem szeretünk ...
... október 17. szerda 15:26
Október 17-én a Szentatya azt fejtette ki a ,,Ne ölj!" parancsról szóló katekézisében, hogy nem más ez a parancs, mint Jézus tanítása szerint felszólítás a szeretetre és az irgalomra, és vigyáznunk kell, mert a másik sértegetésével, lenézésével, levegőnek nézésével már gyilkosai is vagyunk neki.
Ferenc pápa katekézisének fordítását tel...
2018-10-17 17:02:16
Jánossomorjai beszédek 2017
... a porba dőlt.
A vidék azonnal reagált a fővárosi eseményekre. Egyetemisták, főiskolások hozták a híreket, szervezték a tüntetéseket. Még ezen nap délutánján Debrecenben az ÁVH felszólítás nélkül a tömegbe lőtt.
Másnap a Nagy Imre-féle “elvtársazás" és Gerő Ernő pártfőtitkár “soviniszta, nacionalista, antiszemita" jelzőktől hemzsegő rádióbeszédén f...
2018-10-15 07:07:39
Legfőbb Ügyészség: eredményesek a fogyasztók érdekében indított eljárások
... keresetet is benyújtott. Az egyiket utazási iroda által törvénysértően alkalmazott foglalási díj miatt, a másikat egy mobilszolgáltató ellen azért, mert az sms-ben küldött fizetési felszólítások díját jogellenesen számította fel a fogyasztóknak. A mobilszolgáltató ellen indult pert az ügyészség megnyerte, a másik még folyamatban van.
Az ügyészség legutóbb egy külföldi tulajdo...
2018-10-10 12:11:42
Fizetett, és egyelőre nem mond le Marosvásárhely RMDSZ-es alpolgármestere
... utazásával felháborodást váltott ki a marosvásárhelyiekben, ő azonban nem érzékeli ezt a felháborodást. Hozzátette: várja, hogy írásban szólítsák fel a lemondásra, és támasszák alá a felszólítást. "Addig végzem a munkámat a marosvásárhelyi lakosság érdekében, és a vállalásomat a mandátum végéig szeretném folytatni" - fogalmazott az alpolgármester.
Az RMDSZ marosvásárhelyi sz...
2018-10-08 17:14:06
Lemondásra szólította fel Makkai Gergely marosvásárhelyi alpolgármestert az RMDSZ
... új alpolgármester-jelöltet.
A Maszol.ro portál - amely a felkérés után telefonon hívta Makkai Gergelyt - azt közölte: egyelőre nem tudni, hogy az alpolgármester eleget tesz-e a felszólításnak. Makkai ugyanis válasz nélkül letette a telefont, amikor meghallotta a lemondására vonatkozó újságírói kérdést.
Marosvásárhelyen rendkívül kedvezőtlen visszhangot váltott ki, hogy a...
2018-10-04 23:42:16
Szerezz dicsőséget Istennek
... voltak képesek beilleszkedni az egészséges életkeretek közé.
A hívő embernek tudnia kell, hogy nemcsak birtokosa a kapott kegyelemnek, hanem Isten országának a sáfára is. Jézus felszólítása neki is szól: "Tegyetek tanítvánnyá minden népet." A tanítvánnyá tétel leghatásosabb módja az, ha prédikáció és szóbeli bizonyságtétel nélkül az életünkkel nyerünk meg másokat az Úrnak. Ha...
2018-10-04 08:33:11
Krónika 5. rész (interpellációk)
... fogják a törvényt. Négy héten belül hivatalosan is megindították az eljárást Magyarország ellen - közölte.
Hozzátette: a magyar kormány szeptember 19-én küldte el a hivatalos felszólításra adott válaszát. Rögzítették: a jogszabály mellett kitartanak, mivel az Magyarország biztonságát szolgálja, nem ütközik az uniós és nemzetközi szabályozás kereteivel.
A képviselő a vá...
2018-10-01 17:13:44
NMHH: újabb bírság a Magyar Telekomnak a szolgáltatáskorlátozási gyakorlata miatt
... esetében. A szeptember 10-én zárult utóellenőrzés eredménye szerint a szolgáltató csak részben teljesítette a korábbi, összesen 162 milliós bírsággal járó határozatban leírtakat, hiszen a felszólítások kézbesítése és a szolgáltatások korlátozása előtti türelmi idő kivárása még mindig nem jogszerűen zajlik.
Az NMHH a jogsértések piacra gyakorolt hatását különösen jelentősnek í...
2018-10-01 13:52:45
Új szakaszba lépett az elmaradt vámbevételek miatti uniós eljárás az Egyesült Királysággal szemben
... kerülik meg jelentős összegek megfizetését kínai termékek - főleg textiláruk és cipők - behozatalakor. A bizottság további vizsgálatai később megerősítették, hogy a brit hatóságok a felszólítások ellenére sem léptek fel megfelelő módon a 2011 és 2017 közötti időszakban rendkívüli léptékben elkövetett alulértékeléses csalás ellen.
Mint írták, a szakértők számításai szerint a c...
2018-09-24 14:23:51
Rendőrökre támadókra emeltek vádat Borsodban
... rendőr testi kényszerrel akadályozta meg. A vádlott férfi kővel fenyeget...
2018-09-24 14:23:41
1 2 3 ......................145 146 ............218 219 ...........289 290 291 
Címkék: Legfőbb Ügyészség, Marosvásárhely RMDSZ-es, Makkai Gergely, Magyar Telekomnak, Egyesült Királysággal, Nagy Imre-féle, Gerő Ernő, Makkai Gergelyt, fogyasztók érdekében, elmaradt vámbevételek, másik sértegetésével, porba dőlt, vidék azonnal, fővárosi eseményekre, tömegbe lőtt, egyiket utazási, mobilszolgáltató ellen, sms-ben küldött, ügyészség megnyerte, ügyészség legutóbb, külföldi tulajdo, marosvásárhelyi lakosság, mandátum végéig, felkérés után, alpolgármester eleget, lemondására vonatkozó, egészséges életkeretek, hívő embernek, kapott kegyelemnek, tanítvánnyá tétel, életünkkel nyerünk, eljárást Magyarország, magyar kormány, hivatalos felszólításra, jogszabály mellett, szeptember 10-én, szolgáltató csak, felszólítások kézbesítése, szolgáltatások korlátozása, jogsértések piacra, bizottság további, brit hatóságok, felszólítások ellenére, szakértők számításai, vádlott férfi, mobilszolgáltató, marosvásárhelyen, marosvásárhelyi, alpolgármestere, alpolgármestert, alulértékeléses, interpellációk,
© 2013 TVN.HU Kft.