Belépés
Variáció Epere
... eper
- 5 tojás fehérje
- 20 dkg porcukor
- tejszínhab
- pár szem epret meghagyunk díszítésre

Elkészítés

Az epret jól megmossuk, és apró darabkákra felszeleteljük. A többi hozzávalóval együtt turmixgépbe tesszük, és kemény habbá dolgozzuk. Talpas poharakba rakjuk, és tejszínhabot teszünk rá. A tetejét eperdarabkákkal díszítjük.

|...
2008-05-26 19:00:26
Fogyókúrázóknak
... borsozzuk, esetleg egy kis halfűszerrel ízesítjük, és egy teflonban kevés olívaolajon néhány perc alatt pirosra sütjük.
2.) A gombát, az újhagymát és a paprikát megtisztítjuk, felszeleteljük. Egy teflonba kevés olíva olajat öntünk, és beleszórjuk a zöldségeket. Megszórjuk grill fűszerrel, és puhára pároljuk őket. (Mivel a gomba levet ereszt, nem is kell semmi más folyadékot ö...
2008-05-07 21:46:22
Az almafa zamatos kincsei
... sárgáját és lassan a tejet. Sűrű tésztát keverünk belőle, és 15 percig állni hagyjuk. A megmosott, szárazra törölt almát négyfelé vágjuk, eltávolítjuk a magházat, és héjastul vékonyan felszeleteljük. A tojásfehérjét habbá verjük, és óvatosan a tésztába keverjük. Palacsintasütőben egy kanál vajat olvasztunk, beletesszük a felszeletelt alma negyedét, és ráöntjük a tészta negyedét. L...
2007-03-16 00:41:10
Cukorbetegség
... fűszerpaprika
20 dkg gépsonka
1 dl 12 %-os tejföl
Előkészítés: A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A gombát megmossuk, 2 fejet félreteszünk, a többit vékonyan felszeleteljük. A petrezselymet finomra vágjuk.
Elkészítés: A hagymát felhevített olajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a gombát és a petrezselyemzöld felét. Sóval és őrölt borssal ízesítjük, majd ...
2007-02-19 10:49:55
Márton napja
... liszt,
rozmaring
fokhagyma

feketebors

A libadarabokat megsózzuk, borsozzuk, és hirtelen, forró olajban mindkét oldalát átsütjük. Ezután megtisztítjuk és felszeleteljük a gombát, apróra vágjuk a hagymát, és karikákra vágjuk a sárgarépát. Mindezeket forró olajban enyhén megpirítjuk, liszttel megszórjuk, sóval, borssal, fokhagymával, rozmaringg...
2006-11-11 18:57:45
1 2 3 .9 10 13 14 .17 18 19 
Címkék: Variáció Epere, almafa zamatos, többi hozzávalóval, tetejét eperdarabkákkal, teflonban kevés, paprikát megtisztítjuk, teflonba kevés, gomba levet, tojásfehérjét habbá, tésztába keverjük, kanál vajat, felszeletelt alma, tészta negyedét, hagymát megtisztítjuk, gombát megmossuk, többit vékonyan, petrezselymet finomra, hagymát felhevített, petrezselyemzöld felét, libadarabokat megsózzuk, petrezselyemzöld, fogyókúrázóknak, eperdarabkákkal, felszeleteljük, cukorbetegség, fűszerpaprika, libadarabokat, megtisztítjuk, tojásfehérjét, petrezselymet, halfűszerrel, hozzávalóval, felszeletelt, eltávolítjuk, tejszínhabot, félreteszünk, fokhagymával, zöldségeket, felhevített, előkészítés, turmixgépbe, beleszórjuk, megpirítjuk, beletesszük, olívaolajon, sárgarépát, feketebors, folyadékot, mindezeket, rozmaringg, megszórjuk, olvasztunk, darabkákra, elkészítés, hozzáadjuk, díszítésre, meghagyunk, tejszínhab, karikákra, újhagymát, borsozzuk, megsózzuk, teflonban, fűszerrel, fokhagyma, megmossuk, rozmaring, ízesítjük, megmosott, poharakba, díszítjük,
© 2013 TVN.HU Kft.