Belépés
Articsóka-saláta kefires-
... zöldséglevesben roppanósra főzöm, majd leszűröm, salátástálba teszem, és kihűtöm. Ezután hozzáadom a lecsepegtetett gyöngyhagymát, az olívabogyókat, és az olajától lecsepegtetett, felszeletelt articsókát. Végül az egészet lazán összeforgatom, és lefóliázva hűtőbe teszem. Az öntethez a kefirt az articsóka fűszeres olajával összekeverem, majd beleszórom az apróra vágott lila hagymát...
2010-05-27 22:15:41
Zöldborsós keménytarhonya
... burgonyát, a húst, és engedjük fel kb. dupla mennyiségű vízzel, vagy a húslével, mint a tarhonya. Ízesítsük sóval, borssal, őrölt köménnyel. Amikor félig megfőtt a tarhonya adjuk hozzá a felszeletelt paprikát, pár perccel később pedig a borsót. Amikor már majdnem kész, ízesítsük az ételt az apróra vágott fokhagymával.

Tipp: Aki szereti, tehet hozzá bőrkét, vagy disznóf...
2010-05-27 15:27:14
Diós camembert szendvics
Diós camembert szendvics
1 zsemle, fél csomag Bakony camembert sajt, 1 dkg vaj, 1 ek darált dió.
A zsemlét kettévágom, alját megkenem vajjal, befedem a felszeletelt camembert-rel, megszórom a dióval, majd ráteszem a tetejét. Folpackba, vagy alufóliába csomagolom.
...
2010-05-25 16:55:18
Lecsó túrós csuszával
... szalonna,
1 kg lecsópaprika,
fél kg paradicsom,
30 dkg hagyma,
1-2 erőspaprika,
5-6 gerezd fokhagyma,
só, cukor,
szines paprika.

A felszeletelt szalonnákat kakastaréjszerűen bevagdalom, majd a fazék alján kisütöm. Ráteszem az apróra vágott hagymát és kavargatva aranyosra sütöm. Meghintem a paprikával és rádobom a felkarikázott ...
2010-05-25 15:55:35
Vadas másképpen
...

A vöröshagymát olajon megpároljuk, hozzátesszük az aprón megreszelt sárgarépát és ezzel is még együtt fonnyasztjuk, majd a felszeletelt hús következik. A húst addig pároljuk, míg elveszti a

nyers színét és felöntjük egy kis vízzel, teszünk bele babérlevelet, őrölt borsot, ételízesít...
2010-05-25 10:02:13
Mikrohullámú receptek
... babot betesszük a vízbe és 10 percig 500 W-on főzzük. Az edényt kivesszük, belerakjuk az apróra vágott hagymát, a megtisztított, felkarikázott zöldségeket és a fűszereket, valamint a felszeletelt kolbászt és 15 percig 500 W-on főzzük. Tálaláskor a közepét csészénként 1 evőkanál tejföllel díszítjük.
Erőleves cérnametélttel
Hozzávalók: 1 l víz, 2 db erőleves kocka, cérname...
2010-05-23 22:41:58
Mikrohullámú szakácskönyv
...


Mikrohullámú szakácskönyv

Figyelmeztetések a túlzott mikrohullámú energiának való kitevés elkerülésére

a. Ne próbálja meg mûködtetni a sütőt nyitott ajtóval, mivel ekkor káros mikrohullámú energiának teszi ki magát. Fontos, hogy ne piszkálja a biztonsági zárat.
b. Ne helyezzen be semmilyen tárgyat a sütő eleje és az ajtó ...
2010-05-23 22:39:27
Recept
... juhtúró
olívaolaj

bors

Elkészítési mód:
Főzzük meg héjában a burgonyákat, majd hámozzuk meg. Kenjünk ki olívaolajjal egy tepsit, majd tegyük az aljára a meghámozott és felszeletelt burgonyákat. Majd rakjunk rá egy sor keményre főzött tojáskarikát, cukkinit, juhtúrót, paradicsomot és füstölt sajtot. A tetejét fedjük be a maradék burgonyakarikákkal....
2010-05-23 08:57:56
Nyírségi gombócleves
... húst rátesszük, és megdinszteljük - kevergetjük közben.
2. Ha már félig megpuhult a hús, hagyjuk a levét elfőni (azért kevés vízben kell csak főzni).
3. Hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket: sárgarépát, gyökeret, karalábét, zellert, zöldborsót, karfiolt és gombát. Egy kicsit átpirítjuk az egészet, 1 ek. liszttel megszórjuk, átkeverjük, és felengedjük vízzel. Ízesí...
2010-05-22 20:50:20
1 2 3 ..............................193 194 ...............286 287 288 289 290 ...............385 386 387 
Címkék: lecsepegtetett gyöngyhagymát, olajától lecsepegtetett, egészet lazán, articsóka fűszeres, apróra vágott, tarhonya adjuk, felszeletelt paprikát, zsemlét kettévágom, felszeletelt camembert-rel, felszeletelt szalonnákat, fazék alján, vöröshagymát olajon, aprón megreszelt, húst addig, edényt kivesszük, felszeletelt kolbászt, közepét csészénként, túlzott mikrohullámú, biztonsági zárat, csicsókát közvetlenül, finomra vágott, legyalult vagy, tetejét fedjük, levét elfőni, felszeletelt zöldségeket, kicsit átpirítjuk, összeturmixoljuk, figyelmeztetések, zöldséglevesben, lecsepegtetett, cérnametélttel, keménytarhonya, megdinszteljük, összeforgatom, felkarikázott, megtisztított, olívabogyókat, gyöngyhagymát, felhasználása, fonnyasztjuk, hozzátesszük, összekeverem, felszeletelt, olívaolajjal, mikrohullámú, vöröshagymát, tojáskarikát, fokhagymával, lecsópaprika, staticimages, paradicsomot, babérlevelet, tejszínhabot, szakácskönyv, salátástálba, elkerülésére, közvetlenül, meghámozzuk, kevergetjük, gombócleves, megpirítjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.