|
|
|
... levegővel tudjon érintkezni.
Az avokádó ajánlott fogyasztása
Az avokádót nyersen kell fogyasztani, megfőzve nem jó ízű és elveszíti vitamintartalmát. Legegyszerűbb, ha felszeljük, sózzuk, borsozzuk és pirítós kenyérre tesszük.
avokádó fogyasztása turmixként
De összevágva is nagyon laktatóvá tudunk tenni bármilyen salátát vele. Ha egy avokádót ... |
2017-10-16 15:09:11 |
|
|
|
|
|
|
... levegővel tudjon érintkezni.
Az avokádó ajánlott fogyasztása
Az avokádót nyersen kell fogyasztani, megfőzve nem jó ízű és elveszíti vitamintartalmát. Legegyszerűbb, ha felszeljük, sózzuk, borsozzuk és pirítós kenyérre tesszük.
Az avokádó ajánlott fogyasztása
Az avokádót nyersen kell fogyasztani, megfőzve nem jó ízű és elveszíti vitamintartalmát. Leg... |
|
2015-06-23 16:50:10 |
|
|
|
|
|
|
... levegővel tudjon érintkezni.
Az avokádó ajánlott fogyasztása
Az avokádót nyersen kell fogyasztani, megfőzve nem jó ízű és elveszíti vitamintartalmát. Legegyszerűbb, ha felszeljük, sózzuk, borsozzuk és pirítós kenyérre tesszük.
Az avokádó ajánlott fogyasztása
Az avokádót nyersen kell fogyasztani, megfőzve nem jó ízű és elveszíti vitamintartalmát. Leg... |
2015-06-05 16:52:27 |
|
|
|
|
|
|
... inkább a sok pektin és étkezési rost teszi értékes élelmiszerré.
Energiatartalma kb.: 100 g / 52 kcal.
Aszalt alma készítése 1.
Meghámozzuk az almákat, kivájjuk a magházukat, felszeljük karikákra és beáztatjuk sós vízbe. Felfűzzük zsinórra, és szellős helyre akasztjuk, hogy teljesen kiszáradjanak.
Aszalt alma készítése 2.
Az almakarikákat egy rétegben rakj... |
|
2014-11-13 12:18:50 |
|
|
|
|
|
|
... vajjal vagy tejföllel kenjük meg a lapot, utána pedig kakaót/túrót szórunk,kenünk rá.
Feltekerjük a kinyújtott tésztákat, majd egyet jobbra (/) ,egyet balra szelve(\) a tekercseket felszeljük és zsírpapírozott tepsiben, 180°C-aranyra sütjük:)
Jó étvágyat!
A töltelékekhez nem írtam mennyiséget,hiszen egyéntől függ,hogy ki,milyen kakaósan ,túrósan szereti az éde... |
|
2014-07-11 18:17:35 |
|
|
|
|
|
|
... hozzátesszük a kihűlt pudinghoz.
A kihűlt tésztát felszelete... |
2014-06-25 19:48:01 |
|
|
|
|
|
|
... csirke
Hozzávalók: csirke (bármely része),
krumpli,
hagyma,
méz,
mustár,
olaj,
só,
bors.
Elkészítés: A krumplit ízlés szerint felszeljük, és beterítjük vele a tepsi alját. A hagymát kettévágjuk, felszeljük, és a krumlin elterítjük. A csirkedarabokat elrendezzük a krumpliágyon, sózzuk, borsozzuk, mézet és mustrt csorgat... |
2013-12-23 09:29:35 |
|
|
|
|
|
|
... alatt megsül egy lap
azért sütöttem 3-at hogy legyen tartalék ha valamelyik nem sikerül
Az egyik lapot letesszük a tálcára ez lesz az alap
a téglákat felszeljük kb 5x10-es alakra és elösször szárazon kirakjuk a falakat
ha ez sikerült ami nem egyszerü mutatvány kömüvesek elönyben:)
utána megcsináljuk a maltert hozzá
2 to... |
2012-12-10 09:45:23 |
|
|
|
|
|
|
... 3 k liszt
2 egész tojás
fokhagyma
só
Tetejére:
fokhagyma
tejföl
sajt
Elkészítése:
A húst felszeljük, majd kiklopfoljuk. A krumplit megpucoljuk és almareszelővel lereszeljük, majd megsózzuk. Amikor levet eresztett kinyomkodjuk, hozzáadjuk a lisztet, a tojást és a fokhagymát. Jól összedol... |
2012-01-20 12:41:49 |
|
|
|
|
|
|
... Konyharuhába csavarva deszkára helyezzük, megvárjuk míg kihűl.
10. Hidegen kitekerjük, megkenjük a krémmel, és visszatekerjük.
11. Legalább két órán át pihentetjük a hűtőben mielőtt felszeljük.
A krém készítése:
1. A vajat a cukorral habosra keverjük.
2. A tojást a tejszínnel, a kakaóval, kávéval és liszttel gőz fölött ... |
2011-04-11 16:35:32 |
|
|
|
|