Regisztráció  Belépés
Házad több is lehet, de hazád csak egy
Házad több is lehet, de hazád csak egy

Beszélgetés a 80 éves Beder Tibor földrajztanárral, világutazóval, Mikes-kutatóval- Már gyermekkorában belekóstolt a természetjárásba; kényszerből tette, vagy érzett egy bizonyos ,,suttogást" a természet irányából?
R...
2018-04-18 23:39:52
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
... FENYEGETIK AZ ELLENZÉKET ELÉGTÉTELVÉTELLEL, ÉS NEM LISTÁZZÁK A KORMÁNY ELLENFELEIT!

De az ellenzék sem fenyeget lámpavasra felhúzással, bírók börtönbe juttatásával....
2018-04-17 17:34:26
Választási csalást gyanítanak az ellenzéki pártok...
... Nemzeti Választási Irodához és a Nemzeti Választási Bizottsághoz fordulnak.

,,A választás napján az Nemzeti Választási Iroda informatikai rendszerében tapasztalt problémák feltárása érdekében az MSZP kedden hivatalosan az iroda vezetőihez fordult. Azt kérjük, hogy fogadják szakértőinket, részükre biztosítsanak betekintést a választás napján keletkezett dokumentumok...
2018-04-14 09:15:13
Ötvös Zoltán:MEGHATÁROZTÁK A CSODASZARVAS HÚSZEZER GÉNJÉT
... szállal kötődik az emberi kultúrához. Több nép mitológiájának szereplője, köztük a magyar mitológiának is központi alakja a ,,csodaszarvas".

A gímszarvas genomjának feltárása számos hasonló, természetvédelmi célú kutatás sikeres elindításához jelentett és jelent bátorítást, hiszen a szekvenciaelemzés tapasztalatait a kutatók más fajok, köztük, ragadozók (medv...
2018-04-12 22:50:00
Hagyjatok ki a napi szarkeverésből
... semmi köze nincs ehhez!
*
Egyébként, erről már évek óta hiába írok nektek, mert le sem sajnáljátok! Mert ugye ki vagyok én? Egy névtelen senki, aki feltette a történelmi tények feltárása és megírására az egész életét! De nektek hiába is írtam bármit, mert az én írásaimat évtizedek óta a titkos szolgálat még mai napság is blokkolja!
Naná, hiszen ezzel sem foglalkozt...
2018-04-12 16:36:18
EU-csúcs - Az uniós tagországok vezetői elítélték Ankara törvénytelen akcióit Ciprus és a görög katonák ellen
...
Mint írták: a 28 uniós tagország vezetőjét tömörítő Európai Tanács határozottan kiáll a tagállamok közé tartozó Ciprus és Görögország mellett.
Az állam-, illetve kormányfők felszólították az EU-tagjelölt Törökországot, hogy hagyjon fel törvénybe ütköző akcióival, és a nemzetközi joggal összhangban tartsa tiszteletben Ciprus szuverén jogait a területén található természet...
2018-03-23 07:04:25
EU-csúcs - Az uniós tagországok vezetői várhatóan elítélik Ankara törvénytelen akcióit Ciprus és görög katonák
...
Az előzetesen kiszivárgott szövegtervezet szerint a 28 uniós tagország vezetőjét tömörítő Európai Tanács határozottan kiáll a tagállamok közé tartozó Ciprus és Görögország mellett.
A zárónyilatkozatban az állam-, illetve kormányfők várhatóan felszólítják az EU-tagjelölt Törökországot, hogy hagyjon fel törvénybe ütköző akcióival, és a nemzetközi joggal összhangban tartsa ...
2018-03-22 14:35:06
Czaputowicz: Lengyelországra hárul a fő felelősség a térség érdekeinek védelmében
...
Az Andrzej Duda elnök jelenlétében mondott beszédben Czaputowicz a lengyel külpolitikai célkitűzések egyik fő tézisét úgy fogalmazta meg: Lengyelország nemzetközi szerepe attól függ, hogy mennyire tudja képviselni a térségbeli országok érdekeit, és "vállalni itt az ügyvéd szerepét".
Ennek kapcsán hangsúlyozta: tiszteletben kell tartani a szomszéd országok politikai szuve...
2018-03-21 12:35:41
A német kormány kemény fellépést ígér a szociális juttatásokkal visszaélő uniós bevándorlókkal szemben
...
Hubertus Heil közleménye szerint a kormány és a szövetségi munkaügyi hivatal (BA) 2016 óta dolgozik a rendszerszerű visszaélések feltárásán, és visszamenőleges ellenőrzési módszereket is kifejlesztettek.
A múlt héten hivatalba lépett kormány minisztere kiemelte, hogy hivatali ideje alatt a törvény teljes szigorával küzdenek a visszaélésekkel szemben.
A Bild című l...
2018-03-20 17:35:40
Választás 2018 - Karácsony Brüsszelben: Magyarország helye egy megújuló és szociális Európában van
... oroszbarátsága és korrupciója miatt".
Kitért arra is, hogy egy esetleges kormányváltás után "hathatós lépéseket fognak tenni a korrupció felszámolása és az elmúlt időszak csalássorozatainak feltárása érdekében", csatlakoznának például az Európai Ügyészséghez is.
Karácsony azon véleményének is hangot adott, hogy jobban és másra kellene felhasználni az uniós fejlesztési fo...
2018-03-19 17:02:41
1 2 3 .............................177 178 ...............266 267 ..............353 354 355 
Címkék: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, Ötvös Zoltán, MEGHATÁROZTÁK CSODASZARVAS HÚSZEZER GÉNJÉT, Karácsony Brüsszelben, Beder Tibor, FENYEGETIK AZ ELLENZÉKET ELÉGTÉTELVÉTELLEL, LISTÁZZÁK KORMÁNY ELLENFELEIT, Nemzeti Választási Irodához, Nemzeti Választási Bizottsághoz, Nemzeti Választási Iroda, Európai Tanács, EU-tagjelölt Törökországot, Andrzej Duda, Hubertus Heil, Európai Ügyészséghez, ellenzéki pártok, napi szarkeverésből, uniós tagországok, görög katonák, térség érdekeinek, német kormány, szociális juttatásokkal, bizonyos &#8222, természet irányából, választás napján, iroda vezetőihez, emberi kultúrához, magyar mitológiának, gímszarvas genomjának, szekvenciaelemzés tapasztalatait, névtelen senki, történelmi tények, egész életét, titkos szolgálat, tagállamok közé, nemzetközi joggal, területén található, előzetesen kiszivárgott, lengyel külpolitikai, térségbeli országok, ügyvéd szerepét, szomszéd országok, szövetségi munkaügyi, rendszerszerű visszaélések, múlt héten, törvény teljes,
© 2013 TVN.HU Kft.