Regisztráció  Belépés
Balog Zoltán: meg kell teremteni a határon túli közösségek megerősödésének a lehetőségét
... tiszteletben kell tartani mindenki döntését, és nem szabad hamis moralizálással támadni ezt a döntést, ugyanakkor a magyar kormány kötelessége az, hogy ha valaki maradni akar, akkor olyan feltételei legyenek, hogy megérje neki - fogalmazott az emberi erőforrások minisztere.
Olyan képzésekre van szükség, amelyek versenyképes tudást képesek biztosítani - mondta, majd úgy folyta...
2017-11-18 13:11:48
Trócsányi: a magas szintű közigazgatási bíráskodás feltétele a szakismerettel rendelkező közigazgatási bíró
... másrészt hozzájárul ahhoz, hogy az ítélkezési gyakorlat egységessé váljon, szakmai színvonala emelkedjen.
A miniszter szerint a magas szintű közigazgatási bíráskodás egyik alapvető feltétele a közigazgatási szakismerettel rendelkező közigazgatási bíró, és véleménye szerint egy közigazgatási bíróság akkor jó, "ha egyszerre van jelen benne a közigazgatási gyakorlat és a bírói ...
2017-11-17 09:21:19
Krónika 5. rész (egészségügy, kulturális és sporttörvények)
... felvételének lehetősége, de a már megválasztott pártoló tagok jogviszonya továbbra is fennmarad. A főtitkár mandátumát az elnök mandátumához igazítják és módosulnak a főtitkár választásának feltételei is - tette hozzá.
A közgyűlési képviselők mandátuma - folytatta - négyről két évre csökken és csak egyszer lesznek újraválaszthatóak.
Beszámolt arról is, hogy megszüntetik ...
2017-11-16 14:51:07
Krónika 2. rész (magyar-mongol kétoldalú szerződések, kínai orvostudományi egyetem)
... Hejlongcsiang tartomány oktatási hivatalának elnöke írta alá. Hangsúlyozta: a javaslat elfogadásával rendeződnek a Hejlongcsiang Kínai Orvostudományi Egyetem magyarországi működésének feltételei.

Fidesz: van lehetőség a felsőoktatási törvénynek való megfelelésre

Csenger Zalán Zsolt, a Fidesz vezérszónoka azt mondta: a hagyományos kínai orvoslás nagy népszerű...
2017-11-16 12:10:49
Krónika 1. rész (családtámogatási törvények)
... húsz éven át gondoskodnak vagy gondoskodtak beteg gyermekükről és emiatt kevésbé tudtak részt venni a munkaerőpiacon, így alacsonyabb bért kaptak - részletezte.
Az államtitkár a feltételek között említette azt is, hogy ebbe a húsz évbe legfeljebb tíz éves időtartamban be lehet számítani azt az időt, amikor az érintett a tartósan beteg vagy fogyatékos gyermek után gyermekgondo...
2017-11-16 11:30:01
Cseh kormányalakítás - Demokratikus Blokkba tömörültek a jobbközép pártok
... vezette SPD képez, amelyet a cseh sajtó szélsőségesnek tart, és amellyel Babis sem akar kormánykoalíciós szinten együttműködni. Vojtech Filip kommunista pártelnök jelezte: pártja bizonyos feltételek mellett hajlandó támogatni Babis esetleges kisebbségi kormányát.
Az új miniszterelnöknek kinevezése után harminc napja lesz arra, hogy összeállítsa kormányát, a képviselőház elé ...
2017-11-15 17:23:50
Krónika 6. rész (energetikai törvények)
... kiemelte, hogy a törvényjavaslat tartalmára vonatkozó érdemi kritika nem érkezett. Az államtitkár megköszönte, hogy a képviselők elismerték a hatékonyságot, a biztonságos üzemeltetés feltételeit szolgáló passzusok szerepelnek a javaslatban. A paksi beruházás megfelelő hatósági kontroll és szakértelem mellett zajlik - közölte.

Az elnöklő Lezsák Sándor az általános vitát...
2017-11-15 17:13:43
Németh Zsolt: a nemzeti identitás és szuverenitás feltétele fennmaradásunknak
... Hozzátette, hasonlóképpen érzünk Izraellel kapcsolatban. "Úgy véljük, hogy a nemzeti szuverenitás, nemzeti identitás nem a múltunknak a része, hanem úgy hisszük, hogy ezek a legfontosabb előfeltételeink a túlélésre, a fennmaradásunkra". Ebből a szempontból nézve Izrael mint demokrácia egy külső posztja a demokráciának az európai értékek tekintetében a Közel-Keleten, de olyan körny...
2017-11-15 16:23:08
Magyar szórvány napja - KDNP: a figyelem középpontjába kell állítani a kisebbségi nyelvhez való jogot
... vonatkozó kérdésre azt mondta: személyes álláspo...
2017-11-15 12:42:36
Csaknem egymillió embernek nincs lakása Németországban
... folytatnak és nem küzdenek kellőképpen a szegénység ellen - hangsúlyozta a BAGW közleményében Thomas Specht, a szervezet vezetője.
A munkacsoport előrejelzése szerint változatlan feltételek mellett további meredek emelkedés várható, így 2018-ban elérheti az 1,2 milliót a lakástalanok száma Németországban.
Az ingatlanpiacot tekintve a drámai növekedés két fő tendenciára v...
2017-11-14 19:54:18
1 2 3 ...................479 480 ..........719 720 ..........958 959 960 
Címkék: Balog Zoltán, Demokratikus Blokkba, Németh Zsolt, Hejlongcsiang Kínai Orvostudományi Egyetem, Csenger Zalán Zsolt, Vojtech Filip, Lezsák Sándor, Thomas Specht, határon túli, magas szintű, szakismerettel rendelkező, jobbközép pártok, nemzeti identitás, figyelem középpontjába, kisebbségi nyelvhez, magyar kormány, emberi erőforrások, ítélkezési gyakorlat, miniszter szerint, közigazgatási szakismerettel, közigazgatási bíróság, közigazgatási gyakorlat, főtitkár mandátumát, elnök mandátumához, főtitkár választásának, közgyűlési képviselők, javaslat elfogadásával, felsőoktatási törvénynek, hagyományos kínai, feltételek között, húsz évbe, tartósan beteg, cseh sajtó, törvényjavaslat tartalmára, államtitkár megköszönte, képviselők elismerték, biztonságos üzemeltetés, paksi beruházás, elnöklő Lezsák, általános vitát, nemzeti szuverenitás, legfontosabb előfeltételeink, szempontból nézve, külső posztja, európai értékek, szegénység ellen, szervezet vezetője, munkacsoport előrejelzése, lakástalanok száma,
© 2013 TVN.HU Kft.