Belépés
Romániai népszavazás - Kisebb rendellenességek, alacsony részvétel jellemzik a voksolást
... választói névjegyzékben szereplők több mint 30 százalékának a részvétele szükséges ahhoz, hogy egy referendum érvényes legyen, ugyanakkor egy népszavazás csak akkor eredményes, ha a feltett kérdésre a választói névjegyzékben szereplő polgárok több mint 25 százaléka igennel voksol.
A szombati alacsony részvételből senki sem siet elhamarkodott következtetést levonni, hiszen Rom...
2018-10-06 16:51:17
Romániai népszavazás - Alacsony részvételt mutatnak az első felmérések
... választói névjegyzékben szereplők több mint 30 százalékának a részvétele szükséges ahhoz, hogy egy referendum érvényes legyen, ugyanakkor egy népszavazás csak akkor eredményes, ha a feltett kérdésre a választói névjegyzékben szereplő polgárok több mint 25 százaléka igennel voksol.
A román média közvetlenül a szavazás előtt szembesült azzal, hogy a választási hatóság (AEP) a r...
2018-10-06 11:21:46
A macedón miniszterelnök megkezdi az egyeztetést az ellenzékkel az alkotmánymódosításról
... kezdeményezni.
A köztársasági választási bizottság honlapján közölt végleges adatok szerint a választásra jogosultak 36,91 százaléka válaszolt a vasárnapi véleménynyilvánító népszavazáson arra a kérdésre, hogy támogatja-e Macedónia EU- és NATO-tagságát azáltal, hogy elfogadja a Macedónia és Görögország között megkötött egyezményt. A voksolók 91,46 százaléka szavazott igennel...
2018-10-01 21:24:43
A macedón népszavazást a kormány és az ellenzék is sikerként értékeli
... honlapján közölt előzetes eredmények szerint a szavazatok 98,61 százalékos feldolgozottsága mellett a választásra jogosultak 36,87 százaléka válaszolt a véleménynyilvánító népszavazáson arra a kérdésre, hogy támogatja-e Macedónia EU- és NATO-tagságát azáltal, hogy elfogadja a Macedónia és Görögország között megkötött egyezményt. A voksolók 91,48 százaléka szavazott igennel, 5,64 s...
2018-10-01 10:51:45
Érvénytelen lett a macedón népszavazás
... felének kellett volna voksolnia ahhoz, hogy érvényes legyen a referendum, ám az ehhez szükséges valamivel több mint 900 ezer szavazópolgár helyett nem egész 600 ezer ember válaszolt arra a kérdésre, hogy támogatja-e Macedónia EU- és NATO-tagságát azáltal, hogy elfogadja a Macedónia és Görögország között megkötött egyezményt.
A választási bizottság közlése szerint az eddig fel...
2018-09-30 22:52:29
Alacsony a részvétel a macedón népszavazáson
...
A macedónoknak arra a kérdésre kell válaszolniuk, hogy támogatják-e Macedónia EU- és NATO-tagságát azzal, hogy elfogadják a Macedónia és Görögország között megkötött egyezményt.
Ugyan csupán véleménynyilvánító és nem ügydöntő népszavazásról van szó, ahhoz hogy érvényes legyen a referendum, a választásra jogosult valamivel több mint 1,8 millió macedón állampolgár több min...
2018-09-30 13:41:29
Megkezdődött a népszavazás Macedóniában
...
A valamivel több mint 1,8 millió, szavazásra jogosult macedón állampolgárnak arra a kérdésre kell válaszolnia, hogy támogatja-e az ország EU- és NATO-tagságát azáltal, hogy elfogadja a Macedónia és Görögország között megkötött egyezményt.
A népszavazás akkor lesz érvényes és eredményes, ha a szavazásra jogosultak több mint fele az urnák elé járul, és a leadott szavazato...
2018-09-30 07:10:44
Sargentini-jelentés - DK: határozati javaslatként tárgyalnák a dokumentumot
... akkor lehessen tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet hirdetni, ha valóban tömegesen érkeznek menekültek a határra - fogalmazott a képviselő.
Arató Gergely más témában feltett kérdésre azt mondta, hogy az Európai Bizottság európai határőrség felállítására tett javaslata nem vonja el a tagállamoktól a határőrizet jogát.
A politikust megkérték, hogy értékelje pártjuk ...
2018-09-21 14:18:19
Tagadta bűnösségét Kovács Béla, a kémkedéssel vádolt EP-képviselő
... bizalmi feladatokat, az EP bizottságainak, misszióinak munkájában részt vehet, és részt is vesz. Hozzátette: az EP-ben nem értik, egyáltalán miért folyik még ellene az eljárás.
Bírói kérdésre Kovács Béla megjegyezte, hogy a vádbeli időszakban bizalmas adatokhoz nem is jutott hozzá.
Ügyészi kérdésre beszélt arról, hogy a rendszerváltás előtt a moszkvai Nemzetközi Kapcsola...
2018-09-20 16:02:42
Minimálbéremelést és adócsökkentést javasol a DK
... munka törvénykönyvének módosítására van szükség. Utóbbira azért, mert a munkavállalóknak ma nem jogai, hanem csak kötelességei vannak - fogalmazott a képviselő.
Más témában feltett k...
2018-09-11 12:41:58
1 2 3 ........................76 77 ............114 115 ...........151 152 153 
Címkék: Kovács Béla, Macedónia EU-, Arató Gergely, Európai Bizottság, Nemzetközi Kapcsola, első felmérések, macedón miniszterelnök, macedón népszavazást, macedón népszavazás, macedón népszavazáson, népszavazás Macedóniában, kémkedéssel vádolt, részvétele szükséges, referendum érvényes, népszavazás csak, feltett kérdésre, választói névjegyzékben, szombati alacsony, román média, szavazás előtt, választási hatóság, köztársasági választási, választásra jogosultak, ehhez szükséges, választási bizottság, macedónoknak arra, kérdésre kell, választásra jogosult, valamivel több, népszavazás akkor, szavazásra jogosultak, leadott szavazato, határőrizet jogát, politikust megkérték, vádbeli időszakban, rendszerváltás előtt, moszkvai Nemzetközi, rendellenességek, törvénykönyvének, feldolgozottsága, munkavállalóknak, válsághelyzetet, rendszerváltás, népszavazásról, adócsökkentést, miniszterelnök, állampolgárnak, következtetést, bizottságainak, népszavazáson, kezdeményezni, tagállamoktól, felállítására, névjegyzékben,
© 2013 TVN.HU Kft.