Regisztráció  Belépés
Davos - A fórum alapítója: "mi mindig felemeltük szavunkat a neoliberális globalizáció ellen"
...
Arra az újságírói kérdésre, hogy vajon milyen okai lehetnek a világban ma tapasztalható törésvonalaknak, Klaus Schwab hangsúlyozta: a világ "hiperglobalizálódási folyamaton ment keresztül", s mivel a folyamatot nem kísérték "elővigyázatos társadalmi intézkedések", ezért akik kimaradtak az előnyeiből, most fellázadnak a globalizáció ellen. "Megfelelő egyensúlyt kell találni a ...
2018-01-22 18:44:47
Feljelentést tett a DK az "ukrán nyugdíjmigráció" szervezése miatt
... nekik, hogy "nagyon gyakran a helyi fideszes politikusok, polgármesterek, országgyűlési képviselők azok, akik érintettek ennek a dolognak a szervezésében".
Egy más témában feltett kérdésre válaszolva nem zárta ki, hogy a választási indulásáról szóló ellenzéki tárgyalásokba valamilyen szinten bevonják az LMP-t is és például Budakeszin visszaléptetnék jelöltjüket, Tóth Zoltánt ...
2018-01-22 13:33:08
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
......Különben meg, HOL ITT a probléma? Amit 82-es álságos Kalmár kufár Lajos leközölt, az egy MÁS FÓRUMON 4 ÉS FÉL ÉVE feltett kérdésre adott, nem helyénvalóan fogalmazott, eltúlzott bonmot!
(Ezen a fórumon, semmi hasonlót nem olvashatott tőlem, senki se!)

Ámde, mik olvashatók EZEN A FÓRUMON, ,,cigány-ügyben"?...

ÍME!...

Kérdés: És még...
2018-01-20 04:58:26
Levél 19
... kérdez rá még harmadszorra is?
Tudom, hogy az újságírónak rámenősnek kell lennie, de ennyire?
Ezt nem tudtam megérteni, Miniszter Elnökség Vezető, már a harmadszorra feltett kérdésre mosolygott, de elismételte újra a válaszát.

Vigyázzuk Egymásra, mert Mindenkit Haza várnak!
Szép napot!
Isten, Áldja meg Magyarországot!...
2018-01-19 01:24:41
Levél 19
... kérdez rá még harmadszorra is?
Tudom, hogy az újságírónak rámenősnek kell lennie, de ennyire?
Ezt nem tudtam megérteni, Miniszter Elnökség Vezető, már a harmadszorra feltett kérdésre mosolygott, de elismételte újra a válaszát.

Vigyázzuk Egymásra, mert Mindenkit Haza várnak!
Szép napot!
Isten, Áldja meg Magyarországot!...
2018-01-19 01:24:38
Hányszor buktatja meg a baloldali választási esélyeket az Öszödi Böszme?
Mellé dumálsz....Róka...Egyszer képes lennél válaszolni egy feltett kérdésre?......
2018-01-12 08:47:16
Ki lehet az Orbán utáni miniszterelnök?
... többséget létrehozni, az adja majd az Orbánt leváltó kormányfőt.

(Azt sem ragoznám, hogy az ellenzék győzelmének egyelőre nulla esélye látszik - csak a címben foglalt kérdésre próbálok válaszolni. A történelemben ugyanis adódtak már eddig is váratlan, az események alakulását döntően befolyásoló új helyzetek s ilyenek bekövetkeztét az előttünk álló hónapokban sem l...
2018-01-08 20:43:32
Trump: az Oroszországgal kapcsolatos vizsgálatok rossz fényt vetnek az Egyesült Államokra
... Oroszországnak dolgozó lobbicége ellen jelenleg is vizsgálat folyik. "Mi történt Podestával? Bezárta a céget, otthagyott mindent, és azóta sem hallunk róla" - fogalmazott Trump.
Arra a kérdésre, hogy szándékában áll-e újraindítani a vizsgálatot volt vetélytársa, Hillary Clinton korábbi külügyminiszter e-mailjeinek ügyében, Trump leszögezte ugyan, hogy "abszolút jogom van azt ...
2017-12-29 16:52:36
Molinót feszített ki a Fidelitas a DK lakossági fórumán
... Czeglédy Csaba és "bűntársai" már nem a fiataloknak, hanem az adófizetőknek tartoznak - jelentette ki, hangsúlyozva: bíznak benne, hogy a törvény a teljes szigorával sújt majd le.
Arra a kérdésre, miért állítják olyasvalakiről, hogy bűnöző, akiről ezt soha nem mondták ki, Párkányi Eszter úgy felelt: ők egy véleményt fogalmaztak meg.
Dobrev Klára a molinó kifeszítése után...
2017-12-07 21:30:12
Katalán válság - Ismét bíróság elé állnak a leváltott katalán kormány előzetes letartóztatásban lévő tagjai
... hajlandóak válaszolni az ügyészek és a bíró kérdéseire, hanem kizárólag a védőügyvédeik által feltett kérdésekre feleltek.
Santi Vila, a volt kormány egyetlen olyan tagja, aki minden kérdésre felelt, óvadék ellenében szabadlábon védekezhet az eljárásban, ahogy a feloszlatott parlament elnökségének tagjai is, akik szintén részletes vallomást tettek a bíróságon.
A nyolc k...
2017-11-29 20:24:11
1 2 3 ......................72 73 ...........108 109 ...........144 145 146 
Címkék: Öszödi Böszme, Egyesült Államokra, Klaus Schwab, Tóth Zoltánt, EZEN FÓRUMON, Miniszter Elnökség Vezető, Vigyázzuk Egymásra, Mindenkit Haza, Hillary Clinton, Czeglédy Csaba, Párkányi Eszter, Dobrev Klára, Santi Vila, fórum alapítója, neoliberális globalizáció, célja ezen, fórum színvonalát, pöcegödörbe terelni, baloldali választási, leváltott katalán, újságírói kérdésre, globalizáció ellen, helyi fideszes, választási indulásáról, újságírónak rámenősnek, harmadszorra feltett, feltett kérdésre, adja majd, ellenzék győzelmének, címben foglalt, történelemben ugyanis, események alakulását, előttünk álló, vizsgálatot volt, adófizetőknek tartoznak, teljes szigorával, véleményt fogalmaztak, molinó kifeszítése, bíró kérdéseire, védőügyvédeik által, volt kormány, feloszlatott parlament, letartóztatásban, külügyminiszter, törésvonalaknak, nyugdíjmigráció, visszaléptetnék, magyarországot, miniszterelnök, polgármesterek, oroszországgal, oroszországnak, olyasvalakiről, szervezésében, elővigyázatos, tapasztalható,
© 2013 TVN.HU Kft.