Regisztráció  Belépés
Napi áhítat - A Szentlélek felken a szolgálatra
... Újszövetségben nemcsak kiemelt feladatokhoz, külön elhívást kapó személyeknek ,,jár" a Szentlélek, hanem minden Krisztus-hívő egy¬aránt részesül belőle - a kapcsolat fenntartásához, meg¬éléséhez, a legelemibb tevékenységeket is beleértve.
Az viszont közös szál, hogy amiként Elizeus esetében, úgy ma is a tetteink minősége bizonyítja, hogy ténylegese...
2018-05-18 13:41:42
Kövér: Európa jövője szempontjából sorsdöntő kérdés az identitás
... szólva hiányolta, hogy uniós szinten még meg sem fogalmazták a válság okát.
Ma egyetlen olyan európai uniós tagállam sincs, ahol elegendő gyermek születne akár csak a népesség fenntartásához - mondta, hozzátéve: az uniós népességnövekedés egyetlen és kizárólagos forrása a migráció.
Úgy fogalmazott, Európa ma az üres bölcsők kontinense, és benne Közép-Európa az üres bölc...
2018-05-16 12:52:19
Iráni atomprogram - Mogherini: Európa gyors megoldást akar az iráni atomalku védelme érdekében
...
Sajtótájékoztatóján Mogherini hangsúlyozta: a találkozón részt vevő európai országok a megállapodás fenntartásához szükséges konkrét lépéseket vázoltak fel, egyebek között az iráni olajexportra és a banki ügyletekre vonatkozóan, valamint arra, hogy megvédjék az európai üzleti tevékenységet Iránban.
"Egyszerű és gyakorlati megoldásokat keresünk" - mondta Mogherini. Olyan ...
2018-05-16 07:27:51
Tallóztam
... szervezet minden sejtjében fellelhető ásványi anyag.

Nélkülözhetetlen számos életfontosságú enzim működéséhez, izom összehúzódáshoz, idegi működéshez, és az erős csontozat fenntartásához.

A szervezet magnéziumtartalmának közel fele a csontok felépítésében vesz részt, ahol kalciummal és foszforral alkot vegyületet.

Szükség van magnéziumra az izmok m...
2018-04-27 12:08:05
Dr. Henry Bieler: Ételben az orvosság
... nyers tojás és az alig sült bárányhús (párolt cukkinivel) is ismert terápiás értékéről. Amúgy pedig, elvileg felnőtt embereknek minimális fehérje is elegendő a nitrogénegyensúly fenntartásához. Figyeljünk arra is, hogy a máj nem tud egyszerre kétféle fehérjét (például húst és sajtot) normálisan feldolgozni, mert ahhoz más-más kémiai eljárás szükséges.

Ha a mellékvese a ...
2018-04-25 21:45:52
A magnézium
... szervezet minden sejtjében fellelhető ásványi anyag.

Nélkülözhetetlen számos életfontosságú enzim működéséhez, izom összehúzódáshoz, idegi működéshez, és az erős csontozat fenntartásához.

A szervezet magnéziumtartalmának közel fele a csontok felépítésében vesz részt, ahol kalciummal és foszforral alkot vegyületet.

Szükség van magnéziumra az izmok...
2018-04-25 07:43:57
10 dolog, ami a rendszeres séta hatására történik
... legjobb orvosság" kifejezést? Ez az idézet Hippokratésztól származik, aki már évezredekkel ezelőtt is előszeretettel javasolta pácienseinek a sétát a testi és lelki egészség fenntartásához. Bő kétezer évvel később pedig a tanai még mindig helytállónak bizonyulnak, hiszen akár már napi 15-30 perc séta is bizonyítottan hatalmas változásokat okozhat a testünkben és ezzel együtt...
2018-04-22 16:52:32
Nagyszülő-unoka kapcsolat: 4 dolog, amire figyelj, hogy
... jó kapcsolat, amelyet normális esetben sem nagyszülő, sem unoka nem adna oda semmiért. Ennek az eszményi helyzetnek az eléréséhez és az elég jó kapcsolat kialakításához - valamint fenntartásához - szolgálunk néhány praktikus tanáccsal.

Miért kerülhetik az unokák nagyszüleiket?


Természetesen ennek több oka is lehet. Gyakori ok, hogy a szülők sem t...
2018-04-16 21:29:47
Bebizonyította, hogy Székelyföld autonómiája nem alkotmányel
... fenyegetést jelentettek a törvényességre, a szociális, gazdasági, politikai egyensúlyra és stabilitásra, mely a román nemzetállam szuverén, független, egységes és oszthatatlan jellegének a fenntartásához és fejlesztéséhez, valamint a törvényes rend megőrzéséhez szükséges. A határozat a nemzetbiztonsági törvénynek arra a cikkelyére hivatkozott, amely felsorolja a Romániát veszélyez...
2018-04-04 06:14:56
Quattrotabs multifunkciós tabletta, 200 g, organikus, 1 kg-os kiszerelés
multifunkciós tablettát, úszó adagolón keresztül. Ellenőrzés: hetente 1x ellenőrizze a klór értékét, ha kell, organikus klór granulátummal állítsa be az értéket. A megfelelő hatás fenntartásához legalább 1 darab Multifunkciós tablettáknak az úszó adagolóban kell lennie. A termék megfelelő hatását az adagolás határozza meg. Az adagolást követően nincs szükség biztonsági várakozásra...
2018-03-30 05:30:19
1 2 3 ..............................94 95 ...............142 143 ...............188 189 190 
Címkék: Henry Bieler, Sajtótájékoztatóján Mogherini, iráni atomalku, rendszeres séta, kapcsolat fenntartásához, legelemibb tevékenységeket, viszont közös, tetteink minősége, válság okát, népesség fenntartásához, uniós népességnövekedés, üres bölcsők, üres bölc, találkozón részt, megállapodás fenntartásához, iráni olajexportra, banki ügyletekre, európai üzleti, erős csontozat, csontok felépítésében, alig sült, nitrogénegyensúly fenntartásához, idézet Hippokratésztól, eszményi helyzetnek, unokák nagyszüleiket, román nemzetállam, törvényes rend, nemzetbiztonsági törvénynek, cikkelyére hivatkozott, klór értékét, megfelelő hatás, úszó adagolóban, termék megfelelő, adagolás határozza, adagolást követően, nélkülözhetetlen, nemzetbiztonsági, összehúzódáshoz, tevékenységeket, hippokratésztól, életfontosságú, fenntartásához, bebizonyította, kialakításához, újszövetségben, törvényességre, fejlesztéséhez, előszeretettel, természetesen, multifunkciós, tevékenységet, nagyszüleiket, bizonyítottan, felépítésében,
© 2013 TVN.HU Kft.