Belépés
Magasságkorlátozó kapuba rohant egy emeletes autóbusz a ferihegyi repülőtérre vezető úton
... Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek nyilatkozva hozzátette, hogy a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.
A mentési munkálatok idejére a gyorsforgalmi út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a Gyula utca és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér D portája között. A szervízúton ugyanakkor folyik a forgalom.
Az MTI információ...
2018-05-29 07:04:30
Újra járható a ferihegyi gyorsforgalmi út
...
Korábbi tájékoztatása szerint egy kamion nekihajtott a magasságkorlátozó kapunak, és leszakadt a felépítménye. A balesetben senki nem sérült meg....
2018-01-29 16:59:46
Leszakadt egy kamion felépítménye, lezárták a ferihegyi gyorsforgalmi utat
...
Kisdi Máté elmondta: nem sérült meg senki a balesetben, amely Budapest XVIII. kerületében, a Felsőcsatári úti kereszteződés közelében történt. A műszaki mentést a fővárosi tűzoltók végzik.
A mentés idejére a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták....
2018-01-29 16:39:23
MSZP: hűtlen kezelés lenne a Bálna értékesítése
... hozzátéve, "innen is jelzem madame Tarlósnak, hogy ideje elgondolkodnia a tennivalóin".
Szaniszló Sándor, az MSZP másik budapesti képviselője emellett kezdeményezte a ferihegyi gyorsforgalmi út átépítését azokból a forrásokból, amelyekből a közelmúltban a Galvani-hidat és a hozzá kapcsolódó úthálózatot kívánták megépíteni.
Kezdeményezte azt is, hogy Tarlós István ne köss...
2017-09-27 10:01:25
NFM-államtitkár: a kormány az önkormányzatok kezelésében lévő utak fejlesztését is támogatja
... közút fejlesztésére csaknem 2500 milliárd forint fejlesztési forrás áll rendelkezésre egészen 2022-ig, amelynek keretében a most meglévő 1500 kilométerhez képest 900 kilométer új gyorsforgalmi útszakasz, autópálya épül meg Magyarországon.
Az idén és jövőre csaknem 100 milliárd forint áll rendelkezésre a meglévő úthálózat karbantartására és felújítására.
Az államtitkár ...
2017-08-29 12:52:19
Ismét járható a ferihegyi gyorsforgalmi út
...
A rendőrök a helyszínelést befejezték az érintett útszakaszon, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) korábbi tájékoztatása szerint két személygépkocsi ütközött, amelyből az egyik gépjármű a gyorsforgalmi úton átszakította a szalagkorlátot. Személyi sérülésnem történt....
2017-04-17 19:13:02
Közlekedési baleset miatt lezárták a ferihegyi gyorsforgalmi utat
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint két személygépkocsi ütközött, amelyből az egyik gépjármű a gyorsforgalmi úton átszakította a szalagkorlátot. Személyi sérülésnem történt.
A baleset helyszínelésének idejére a rendőrök a gyorsforgalmi út be- és kivezető forgalmát a Gyömrői útra terelik - olvasható a közleményben.
Az Országos Katasztrófavéd...
2017-04-17 15:12:17
Megnyitották a forgalom előtt a ferihegyi gyorsforgalmi utat
...
A balesetben négy autó ütközött össze a Felsőcsatári úti aluljárónál.
Bár az utat megnyitották, a Waze közösségi navigációs alkalmazás online térképe szerint még mindig kilométeres a torlódás a gyorsforgalmi úton és a vele párhuzamos Gyömrői úton is a város felé....
2017-03-25 19:53:34
Baleset miatt lezárták a ferihegyi gyorsforgalmi utat
...
Elmondása szerint a balesetben négy autó ütközött össze, négy ember sérült meg, és egy ember beszorult az egyik járműbe, őt a tűzoltók emelik ki az autóból.
A mentés idejére a gyorsforgalmi utat teljes szélességében lezárták.
A Waze közösségi online útvonaltervező térképe szerint nagy torlódás alakult ki a gyorsforgalmi úton, illetve a Gyömrői úton, a városba beveze...
2017-03-25 17:23:11
Baleset a repülőtérre vezető úton, a városból kifelé járható az út
... vezető út és az Üllői út csomópontját érinti....
2017-03-19 08:20:57
1 2 3 .5 7 8 9 10 
Címkék: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Kisdi Máté, Budapest XVIII, Liszt Ferenc-repülőtérre, Szaniszló Sándor, Tarlós István, Országos Katasztrófavéd, emeletes autóbusz, ferihegyi repülőtérre, ferihegyi gyorsforgalmi, kamion felépítménye, önkormányzatok kezelésében, forgalom előtt, repülőtérre vezető, városból kifelé, rendőrség büntetőeljárásban, baleset körülményeit, mentési munkálatok, szervízúton ugyanakkor, kamion nekihajtott, magasságkorlátozó kapunak, balesetben senki, műszaki mentést, fővárosi tűzoltók, mentés idejére, hozzá kapcsolódó, most meglévő, meglévő úthálózat, helyszínelést befejezték, érintett útszakaszon, forgalom ismét, egyik gépjármű, gyorsforgalmi úton, baleset helyszínelésének, balesetben négy, utat megnyitották, vele párhuzamos, város felé, ember beszorult, egyik járműbe, tűzoltók emelik, gyorsforgalmi utat, városba beveze, helyszínelésének, személygépkocsi, karbantartására, katasztrófavéd, szalagkorlátot, útvonaltervező, magyarországon,
© 2013 TVN.HU Kft.