Regisztráció  Belépés
Országos turnéra indul a szomolyai Szívhangok Társulat
... közmunkás brigád jelenlegi és korábbi tagjai. Feleségek, egyedülállók, elváltak, anyák, nagymamák. Egymás közelebbi és távolabbi rokonai. Roma nők, akik semmit nem kaptak ingyen az élettől: fiatalon felnőtté váltak, és azóta keményen megküzdenek a mindennapokkal, hogy felnevelhessék gyermekeiket.
Az Éljen soká Regina! című előadásban ők mesélik és játsszák el az anyasággal k...
2018-02-23 20:33:27
Választás 2018 - Karácsony: nincs kormánya az országnak
... egészsége".
"Ha lenne Magyarországnak kormánya, akkor lenne oktatási minisztere" - folytatta Karácsony Gergely, hozzátéve: akkor "nem azt látnánk, hogyan hullanak ki az oktatásból magyar fiatalok tudás nélkül, sokszor az írás, olvasás alapvető készségének hiányában, miközben olyan világban élünk, amikor a jövő felé a legfontosabb útravaló a tudás lesz a gyerekeknek".
"Ha...
2018-02-23 18:13:33
Légfegyveres Eb - Női puskában messze voltak a döntőtől a magyarok
...
A fegyvernem női küzdelmeiben a válogatók a fiatalok sikerét hozták, így Hanák, Szijj és Biatovszki harcolta ki a részvétel jogát. Győrik Csaba szövetségi kapitány ugyanakkor már az Eb előtt jelezte, hogy tőlük nem várható kiugró szereplés, mivel még nem érték el a nemzetközi élvonal szintjét.
A versenyen a három magyar közül Hanák szerepelt a legjobban, a 60 lövést 621,...
2018-02-23 17:43:06
Az iskolai megelőzésre és a börtönökre koncentrál a francia kormány radikalizálódás elleni új programja
... programterv" - amelyet Emmanuel Macron államfő már tavaly októberben beharangozott - alapvető célja azonosítani és a hatóságok felé jelezni azokat a fejleményeket, amelyek arra utalnak, hogy egy fiatal eltávolodott a köztársasági értékrendtől, és a radikalizálódás útjára lépett.
A kormányzat elismeri, hogy az önkéntes alapon történő "deradikalizáció" szinte lehetetlen.
E...
2018-02-23 16:53:00
Milliók menekülnek el Orbán szemétdombjáról
... politikájáról.
Csak sikerül még ennek a generációnak az unokáikat is balkáni szinten tartani, hacsak az unokák meg nem szöknek a haldokló Nyugatra. Köszönjük.
Senki ne csodálkozzon azon, ha a fiatalok elmennek, az itt maradottak apátiába esnek vagy radikalizálódnak és jól pofán verik épp azt akit érnek, mondván a szép és bölcs beszédtől nem javulnak meg a XXI. század pol...
2018-02-23 15:58:12
Légfegyveres Eb - Hidegzuhany férfi puskában, nincs magyar döntős
... nézve Péni fináléba kerülésében volt a legbiztosabb. Mint mondta, az UTE 21 éves versenyzőjével szemben a nyolcba jutás elvárás, az éremszerzés pedig reális cél, mivel az elmúlt időszakban a fiatal versenyző az alapban stabilan elképesztő magas eredményeket ért el, így egy önmagához mérten közepes sorozattal is döntőbe juthat.
A pénteken kora délután kezdődött versenyben aztá...
2018-02-23 14:52:33
A tizenkét olümposzi isten
...

A tizenkét olümposzi isten
Tizenkét olümposzi isten, vagy más néven a Dodekatheon, az ókori görög mitológiában a panteon legfőbb isteneinek csoportja, akik az Olümposz hegy legtetején éltek. A különböző korokban összesen tizenhét különböző istent tiszteltek az olümposziak között, de egy adott időben számuk sohasem haladta meg a tizenkettőt.

Zeusz, Héra, ...
2018-02-23 13:55:59
Görög mitológia
... (Iapetosz fiai)
titaniszok: Gaia és Uranosz lányai, név szerint Téthüsz, Rhea, Themisz, Mnémoszüné, Phoibé, Dióné és Theia.
Az istenek második nemzedéke
Kronosz: Zeusz apja, a legfiatalabb titán, Idő-atya.[1] Szétválasztotta egy sarlóval az Eget és a Földet. Megfosztotta atyját nemzőszervétől; az ekkor földrehulló vérből születtek az Erünniszek, a bosszú istennői, a...
2018-02-23 13:51:48
Egy fiatal vállalkozó fényűző irodát bérel, berendezi luxusb
Egy fiatal vállalkozó fényűző irodát bérel, berendezi luxusbútorokkal, és beül a hatalmas íróasztal mögé.
Egyszer csak belép az irodába egy férfi táskával a kezében.
A vállalkozó hirtelen felkapja a telefont és hangosan beszélni kezd, hogy fontosnak látszódjon.
Repkednek a számok, 100 milliók, majd leteszi a kagylót és a férfihez fordul:
- Jó napot uram, miben s...
2018-02-23 08:14:34
Kapjatok már agyatokhoz!
... jövőkép reményében" - írta korábban közleményében a Független Diákparlament.

Február 23-ra azért szerveznek újabb tüntetést a diákok, mert szerintük "kiderült, Orbán Viktor fél a fiatal demokratáktól, megtagadta fiatalkori önmagát és nem mer kiállni nyilvános vitára az oktatási rendszer problémáit saját bőrükön tapasztaló diákokkal". A diákszervezet nyilvános vitát szer...
2018-02-23 08:09:22
1 2 3 ..............4350 4351 .......6525 6526 .......8699 8700 8701 
Címkék: Szívhangok Társulat, Légfegyveres Eb, Karácsony Gergely, Győrik Csaba, Emmanuel Macron, Független Diákparlament, Orbán Viktor, szomolyai Szívhangok, iskolai megelőzésre, börtönökre koncentrál, francia kormány, tizenkét olümposzi, fiatal vállalkozó, oktatásból magyar, jövő felé, legfontosabb útravaló, tudás lesz, fiatalok sikerét, részvétel jogát, nemzetközi élvonal, három magyar, hatóságok felé, fiatal eltávolodott, köztársasági értékrendtől, radikalizálódás útjára, kormányzat elismeri, önkéntes alapon, haldokló Nyugatra, fiatalok elmennek, nyolcba jutás, éremszerzés pedig, elmúlt időszakban, fiatal versenyző, alapban stabilan, önmagához mérten, pénteken kora, ókori görög, panteon legfőbb, különböző korokban, olümposziak között, adott időben, istenek második, legfiatalabb titán, ekkor földrehulló, bosszú istennői, hatalmas íróasztal, férfi táskával, vállalkozó hirtelen, férfihez fordul, fiatal demokratáktól, oktatási rendszer, diákszervezet nyilvános, radikalizálódnak, magyarországnak, szemétdombjáról,
© 2013 TVN.HU Kft.