Regisztráció  Belépés
Orbán: a hazaszeretet erősítését is szolgálják a turisztikai és sportberuházások
... legegészségesebben élő nemzete legyen a magyar - mondta, hozzátéve: jelenleg ugyanis miközben a magyarok tisztelik élsportolóikat, a kontinens egyik legkevesebbet sportoló nemzetei közé tartoznak, a fiataloknak pedig mindössze 36 százaléka sportol rendszeresen.
A sport- és szabadidős tevékenységek a jövő évi büdzsében is kiemelt támogatást kapnak - közölte a miniszterelnök.|...
2018-06-14 13:22:01
Madaras Norbert és Varga Dániel visszavonult, Szolnokról erősít az FTC
... teljes a pályafutásom, hogy az utolsó két évet a Ferencvárosban töltöttem el. Szeretnék edzőként maradandót alkotni, és azt a szemléletet, amely végig kísérte a pályafutásomat, átadni a fiataloknak" - nyilatkozott Varga Dániel, akinek "évtizedes álma" válik valóra azzal, hogy edzősködhet.
A sajtótájékoztatóján az új igazolásokat is bejelentették. A legnagyobb hazai riválistól...
2018-06-11 14:22:13
Az európai fiatalok keddtől pályázhatnak az ingyenes Interrail programra
... repülés is lehetséges.
Idén csaknem háromszáz magyar fiatal élhet majd a lehetőséggel és juthat hozzá ingyenes vonatbérlethez.
"A kezdeményezés kiváló lehetőséget nyújt a fiataloknak arra, hogy saját utazási tapasztalataik révén ismerhessék meg Európát, amit önmagukban sem a könyvek, sem a dokumentumfilmek nem tesznek lehetővé. Biztos vagyok benne, hogy ez a tapasztalat...
2018-06-11 14:03:03
Emmi-államtitkár: a cél a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási arányának növelése
... mintegy 24 milliárd forint költségvetési támogatást kapnak.
A Fény Felé Alapítvány alapküldetésének nevezte, hogy értékteremtő munkával, minőségi termékek előállításával jövőt ad a fiataloknak. A fogyatékosságot nem valami hiányának tekintik az alapítvány dolgozói, hanem keresik a lehetőségét annak, miként lehet minél teljesebb élethez hozzásegíteni a megváltozott munkaképes...
2018-06-11 13:52:11
Húsz ország 600 fiatalja vesz részt a nemzetközi gyermektalálkozón Kecskeméten
... Gyermekvarázs-műsorai nap mint nap a kultúrák valódi találkozásai lesznek a főtér központi színpadán - fogalmazott.
A magyar és a vendégcsoportok ismerkedését szolgáló Európai Piknik Napon a fiataloknak lehetőségük lesz sárkányhajózni, sportbemutatókon részt venni, de a csúszkálni vágyók kipróbálhatják a hófánkozást is.
A több mint két évtizedes múltra visszatekintő, M...
2018-06-09 14:01:43
ITM: innovációval és hatékonysággal lehet erősíteni a magyar vállalkozásokat
... munkát - fejtegette a kampuszigazgató.
Hozzátette, hogy "a magyar vidéki városok vesztésre állnak a fővárossal és a külfölddel szemben", azért úgy lehet vonzóvá tenni a vidéket a fiataloknak, ha erősítik a helyi identitást, és modern munkahelyeket hoznak létre.
A következő 20 éven belül elképesztő mértékű ipari átalakulás lesz a negyedik ipari forradalom révén, ebben csa...
2018-06-07 15:01:39
Könyv jelent meg Prokopp Sándorról, az első magyar sportlövő olimpiai bajnokról
... feldolgozása mellett kutatómunkát is végeztek, így sikerült összeállítani a 250 oldalas könyvet.
A kutatómunka során derült ki, hogy az olimpikonnal csak egyetlen interjú készült, egy fiataloknak szóló lapba, közvetlenül a győzelme után. Ekkor mesélte el, hogy miként kapott az édesapjától puskát és hogyan lett belőle sportoló.
A bemutatón jelen volt Hammerl László, a Nem...
2018-06-06 14:00:18
Átadták az Ifjúsági tudományos és innovációs tehetségkutató verseny díjait
... Fejlesztési és Innovációs Hivatalának főtámogatásával, az Emberi Erőforrások Minisztériumával és az M5 csatornával közösen tavaly ősszel hirdette meg a versenyt 14 és 20 év közötti fiataloknak.
A 2017/2018-as tanévre kiírt verseny első fordulójába 106 pályázat érkezett, ebből a zsűri 69 pályázatot javasolt kidolgozásra, 57 határidőre elkészült.
Pálinkás József, a Nemzeti...
2018-06-05 17:01:52
Simicskó István kormánybiztosként is kiemelten fontosnak tartja a fiatalok aktív életmódját
... népszerűsítése a társadalomban, és a sportlövészetet is kiszolgáló Honvédelmi Sportközpontok, mint állami beruházások megvalósításával összefüggő feladatok felügyelete és irányítása.
"A mai fiataloknak rengeteg lehetőségük van a szabadidejük eltöltésére, ebben pedig a mozgásnak és az aktív életmódnak nagy szerepet kell kapnia, legyen szó versenysportról vagy szabadidősportról...
2018-06-05 15:12:07
Orbán Viktor: MI VAGYUNK EURÓPA JÖVŐJE
... korszakba.

Köszönetet mondott a vállalkozóknak a munkahelyteremtésért, a munkanélküliség után újra munkába álló embereknek, a közfoglalkoztatottaknak, a családot alapító fiataloknak, valamint

az időseknek, akik felnevelték a mai kor aktív és cselekvő nemzedékét.

Az időseknek azért is köszönetet mondott, mert ,,nagy többségükben támogattak benn...
2018-05-18 22:27:05
1 2 3 ..............................96 97 ...............144 145 ...............192 193 
Címkék: Madaras Norbert, Varga Dániel, Prokopp Sándorról, Simicskó István, Orbán Viktor, VAGYUNK EURÓPA JÖVŐJE, Fény Felé Alapítvány, Európai Piknik Napon, Hammerl László, Innovációs Hivatalának, Emberi Erőforrások Minisztériumával, Pálinkás József, Honvédelmi Sportközpontok, hazaszeretet erősítését, európai fiatalok, ingyenes Interrail, megváltozott munkaképességűek, nemzetközi gyermektalálkozón, magyar vállalkozásokat, első magyar, fiatalok aktív, magyarok tisztelik, kontinens egyik, fiataloknak pedig, legnagyobb hazai, kezdeményezés kiváló, fiataloknak arra, alapítvány dolgozói, lehetőségét annak, megváltozott munkaképes, kultúrák valódi, főtér központi, vendégcsoportok ismerkedését, fiataloknak lehetőségük, csúszkálni vágyók, több mint, magyar vidéki, külfölddel szemben, helyi identitást, negyedik ipari, kutatómunka során, olimpikonnal csak, fiataloknak szóló, győzelme után, édesapjától puskát, bemutatón jelen, szabadidejük eltöltésére, aktív életmódnak, munkanélküliség után, családot alapító,
© 2013 TVN.HU Kft.