Regisztráció  Belépés
Szeretet hiány
... egészségi
folyamatok. Jaj a művészeknek is, akiknek egyre nehezebb érvényesülni, mert mást
díjaz a szakma, mást a média, mást a közönség és mást a kritikusok.

Figyelmeztető jelek

Hiba lenne minden hátfájást, minden pulzusszám-változást szeretethiánynak
minősíteni, ahogy nem kell hivatalból sajnálni minden pedagógust, minden
rendőrt, or...
2018-09-20 16:32:16
Így búcsúzott Dr. Lázár Imre Nagy Andrástól
... helyzetben. Most itt is, túl is, állsz kötésig, rendületlenül a halhatatlanságban, mint egy sztyeppei sztélé, kelyhét maga előtt tartó kőszobor.

Drága András, példát adtál, figyelmeztető példát. Ments meg bennünket a dologtalanságtól, plántáld belénk a munka paraszti alázatát, és méltóságát, a minőséget, melynek vértanú hercege voltál.

Drága kedves András...
2018-09-14 23:17:09
Sargentini-jelentés - A cseh képviselőház alelnöke elutasította és bírálta az EP döntését
... hogy tagjai vagyunk egy közép-európai csoportosulásnak, de arról, hogy nekünk (Csehországnak) is érdekünk, hogy ilyen eljárások ne induljanak el" - fejtette ki a parlamenti alelnök. Figyelmeztető példaként emlékeztetett: a múltban az EU eljárást kezdeményezett Ausztria ellen, amikor az akkori szélsőjobb bekerült a parlamentbe, de az végül is kudarccal végződött. Az egyetlen eredmé...
2018-09-12 17:03:27
Illegális bevándorlás - Német külügyminiszter: vállaljon más feladatokat, aki nem akar befogadni menekülteket
... deficitek" milyen pénzügyi következményekhez vezethetnek.
Azonban "a németeknek a külpolitikai vitákban jobban áll a kézfogásra nyújtott kar, mint a felemelt mutatóujj" kioktató, figyelmeztető gesztusa - mondta Heiko Maas.
Hangsúlyoztam, hogy egységet kell teremteni az EU-ban, és a tagállamok megosztása "első osztályú és másodosztályú" csoportokra "aláásná Európa eszmé...
2018-09-03 11:41:18
Orosz hatóság: nem nyert megerősítést a Kaczynski elnöki gépén történt robbanásról szóló elmélet
... repülőtérre való leszállásról és a személyzet hibás döntéseket hozott a rossz látási körülmények között, valamint annak ellenére, hogy többször is kijelzett a földhöz való közeledésre figyelmeztető készülék.
Mint Petrenko elmondta, a vizsgálat eredményét illetően korábban egyetértés volt a két fél között.
2010. április 10-én, a katyni vérengzés 70. évfordulója alkalmából...
2018-08-31 13:39:45
Katolikus Társadalmi Napokat rendeznek jövő hétvégén Székesfehérváron
... szolgálják, befelé fordítják az embereket, eközben a Kattárs nem nevezi magát fesztiválnak, de egymás felé fordítja az embereket, kinyújtja a segítő és óvó kezet, felemeli az oktató és figyelmeztető ujjat". Rendkívül fontosnak nevezte, hogy a katolikus egyház "kilép a templomból", és a 21. század technikai és kulturális fejlődését követve jó példát mutat, egyfajta demonstrációt ta...
2018-08-31 12:28:42
2018. augusztus 19., vasárnapi Napiszöveg
... érintkezést, hogy szégyellje magát.15De azért ne tekintsétek ellenségnek, hanem továbbra is intsétek+ mint testvért.).
Napjainkban előfordul, hogy a vének
tartanak egy figyelmeztető előadást,
ha valakinek a viselkedése rossz fényt
vet a gyülekezetre, mert például egy
nem Tanú férfival vagy nővel ismerkedik (1Korintusz 7:39NWA feleséget törvény köti a ...
2018-08-29 15:18:01
Magnézium hiány
......
2018-08-29 05:51:13
1896. augusztus 28-án született Márton Áron püspök
... örömöt hozott, hiszen újból magyar fennhatóság alá került Észak-Erdély és ezzel több millió magyar-székely, így a trianoni trauma enyhülni látszott, de a sok ünneplő között voltak figyelmeztetők is. Köztük Márton Áron, aki felhívta a figyelmet a Dél-Erdélyben, román fennhatóság alatt maradó magyarokra, ahogyan a magyar uralom alá kerülő több százezer románra is.

Újból f...
2018-08-28 23:32:44
Csukás István
... vissza-
csillanunk a semmibe tartó kabinablakról,
nem vagyok egyszerre itt és ott, csak
annyira szép, mint bármi más, csak,
annyira fáj, hogy elviselhető legyen
a háttérben a figyelmeztető vonulás,
a leveleken az alvadtvérszín, az autók
alatt a megőszült fű, a verebek
riadt szeme, a tehetetlenség nyugalmával
nézzük egymást, nem beletörő...
2018-08-22 12:14:42
1 2 3 .............................178 ...............267 ..............355 356 
Címkék: Lázár Imre Nagy Andrástól, Katolikus Társadalmi Napokat, Márton Áron, Csukás István, Drága András, Heiko Maas, Mint Petrenko, Köztük Márton Áron, cseh képviselőház, sztyeppei sztélé, munka paraszti, közép-európai csoportosulásnak, parlamenti alelnök, akkori szélsőjobb, egyetlen eredmé, külpolitikai vitákban, kézfogásra nyújtott, felemelt mutatóujj, tagállamok megosztása, személyzet hibás, rossz látási, földhöz való, vizsgálat eredményét, katyni vérengzés, katolikus egyház, figyelmeztető előadást, viselkedése rossz, trianoni trauma, magyar uralom, semmibe tartó, figyelmeztető vonulás, tehetetlenség nyugalmával, székesfehérváron, szeretethiánynak, csoportosulásnak, dologtalanságtól, külügyminiszter, kezdeményezett, figyelmeztetők, kabinablakról, figyelmeztető, rendületlenül, csehországnak, hangsúlyoztam, másodosztályú, emlékeztetett, demonstrációt, alvadtvérszín, tehetetlenség, fesztiválnak, érvényesülni, külpolitikai, menekülteket, gyülekezetre, leszállásról, megerősítést, képviselőház, elutasította,
© 2013 TVN.HU Kft.