Regisztráció  Belépés
Az amerikai képviselőház leszavazott egy bevándorlási törvényjavaslatot, egy másikról pedig elnapolta a döntést
... úgynevezett kompromisszumos javaslathoz a republikánusok demokrata párt...
2018-06-22 07:04:46
EU-büdzsé - Húsz tagállam is kiállt az uniós agrártámogatások szintjének fenntartása mellett
... illetve más célokra is költeni kívánna, például a határvédelemre vagy a védelempolitikára.
"A büdzsé növelése nélkül egyedül más szakpolitikák kárára lehetne bővíteni a KAP finanszírozását. De erről nem az Európai Bizottság, sokkal inkább a tagállamok kormányait tömörítő tanács és az Európai Parlament fog dönteni" - mondta Hogan.
A brüsszeli javaslat értelmében az EU köv...
2018-06-19 07:04:00
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... arról beszélt: volt olyan kormány, amely ölbe tett kézzel szemlélte a helyzetet, vagy éppen rontott azon, ezzel szemben 2010 után a kormányzat annak érdekében javította e praxisok finanszírozását, hogy versenyképessé tegye ezeket az állásokat.
Viszontválaszában a képviselő azt vetette fel, hogy máig nem sikerült versenyképessé tenni ezen területeken a juttatásokat, míg az áll...
2018-06-18 18:52:44
Költségvetés - A jövő évi büdzsé 70,3 százalékos államadóssággal tervez
... javaslatban.
A forintpiac továbbfejlesztésében a tervek szerint növelik a lakossági állampapír-állomány futamidejét. A központi kormányzat hiányának és a lejáró forintadósságnak a finanszírozását piaci és lakossági forintkötvény-kibocsátások biztosítják a tervek szerint.
A finanszírozási terv szerint 2019-ben 1,406 milliárd euró nemzetközi devizakötvény, 640 millió euró ...
2018-06-13 19:52:20
Költségvetés - Varga: a forint árfolyama stabilizálódni fog
... bemutatott ez évi finanszírozási terv szerint egymilliárd euró értékben megvan a lehetőség. Ameddig van rá mód, továbbra is a forintkötvényeken keresztül tervezik az államadósság finanszírozását, ettől abban az esetben térnek el, ha korábbi, drágább devizakötvényt olcsóbbra tudnak cserélni - tette hozzá.
Az Egyesült Államok és az Európai Unió között kibontakozó kereskedelmi h...
2018-06-13 18:53:10
Az MFB 75 millió eurós hitelkeretről írt alá megállapodást
...
Szerdán, a szerződés megkötését követően, aláírták az első lehívási kérelmet: a magyarországi diákhitelezés finanszírozását szolgáló 9,3 milliárd forint összegű hitelrészletet várhatóan a napokban folyósítják.
A bank közleményében ismerteti: az MFB stratégiai célja, hogy élénkítse saját forrású hitelezési tevékenységét. Az új hitelkeret-megállapodás révén hosszú futamide...
2018-06-13 17:12:59
Illegális bevándorlás - A francia elnök elítélte az olasz kormány cinizmusát és felelőtlenségét
... kell a kérdésben", amely terítéken lesz az Európai Tanács ülésén, ahol Franciaország és Németország egy ambiciózus javaslattal fog élni mégpedig a Frontex határvédelmi szervezet finanszírozását illetően - jelezte a kormányszóvivő. Benjamin Griveaux hozzátette, hogy a Spanyolország iránti szolidaritásul Franciaország logisztikai segítséget nyújt a spanyol kormánynak az érkező hajó ...
2018-06-12 16:02:22
EU-büdzsé - Az EB növelné az Európai Szolidaritási Testület finanszírozását 2021-2027 között
...
Az EB május elején bemutatott javaslata értelmében az EU következő többéves költségvetése 2018-as árakon összesen 1135 milliárd euró kötelezettségvállalást tenne lehetővé.
Az új program révén 2021 és 2027 között legalább 350 ezer fiatal nyújthat segítséget - önkéntesként, gyakornokként vagy munkavállalóként - az arra rászorulóknak.
"A javaslattal az Európai Bizottsá...
2018-06-11 15:12:22
NATO-főtitkár: A katonai szövetség meghosszabbítja az afgán biztonsági erők finanszírozását
...
Stoltenberg a kétnapos védelmi miniszteri tanácskozás - amely a NATO tagországok állam-, illetve kormányfőinek július közepén esedékes csúcstalálkozóját készítette elő - második munkanapját követően tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a partnerországok célja, hogy megerősítsék az afgán biztonsági erőket a békés megoldás feltételeinek megteremtése érdekében.
Arra emléke...
2018-06-08 17:16:46
EU-büdzsé - Az Európai Bizottság 100 milliárd eurót javasol kutatásra és innovációra
... elnevezésű program az előző, Horizont 2020 nevű kutatási és innovációs program eredményeire és sikereire épít.
A program révén a bizottság növelni kívánja az Európai Kutatási Tanács finanszírozását annak érdekében, hogy erősödjön az unió globális vezető szerepe a tudományos életben, és bővüljön a programokba bevontak köre új kutatási célok kitűzésével.
A bizottság javasl...
2018-06-07 14:52:41
1 2 3 .......................75 76 ............113 114 ............150 151 152 
Címkék: Európai Szolidaritási Testület, Európai Bizottság, Európai Parlament, Egyesült Államok, Európai Unió, Európai Tanács, Benjamin Griveaux, Európai Bizottsá, Európai Kutatási Tanács, amerikai képviselőház, bevándorlási törvényjavaslatot, másikról pedig, uniós agrártámogatások, forint árfolyama, francia elnök, olasz kormány, katonai szövetség, afgán biztonsági, republikánusok demokrata, határvédelemre vagy, büdzsé növelése, tagállamok kormányait, brüsszeli javaslat, kormányzat annak, tervek szerint, központi kormányzat, lejáró forintadósságnak, finanszírozását piaci, finanszírozási terv, forintkötvényeken keresztül, államadósság finanszírozását, esetben térnek, szerződés megkötését, első lehívási, magyarországi diákhitelezés, napokban folyósítják, bank közleményében, ambiciózus javaslattal, spanyol kormánynak, érkező hajó, arra rászorulóknak, kétnapos védelmi, partnerországok célja, békés megoldás, program révén, bizottság növelni, unió globális, tudományos életben, programokba bevontak,
© 2013 TVN.HU Kft.