Regisztráció  Belépés
Jelentős forrásátcsoportosítást javasol a főpolgármester a BKV helyzete miatt
... intézkedéseit.
Határozati javaslatai között - a BKV finanszírozási helyzetének teljes körű ismerete alapján - kinyilváníttatná a képviselőkkel, hogy a fővárosi közösségi közlekedés finanszírozását a fővárosi önkormányzat és a BKV Zrt. saját erejéből nem képes megoldani, továbbá a működési forrásokat a főváros akkor sem tudja a szükséges mértékben kiegészíteni, ha a zárolt 32...
2012-01-07 17:39:57
Folytatódik a vérengzés a piacokon
... alapprobléma továbbra is az államadósság, annak ellenére, hogy annak szintje ,,komoly mértékben csökkent" az elmúlt másfél évben. A miniszter megerősítette, az ország finanszírozását mindenekelőtt a piacokról akarják megoldani. Fellegi Tamásnak felhatalmazása van tárgyalni készenléti hitelről is. A miniszter először elővigyázatossági készenléti hitelről beszélt, később ...
2012-01-05 16:25:00
IMF-konzultáció - Fellegi: minél gyorsabb IMF-megállapodást akar a kormány - BŐVÍTETT (5. bekezdés)
... a PSZÁF képviselői csütörtök délután találkoznak, hogy megtárgyalják, milyen lépéseket kell tenni a rémhírek eloszlatása érdekében.
Fellegi Tamás megerősítette, az ország finanszírozását mindenekelőtt a piacokról akarják megoldani. Ennek egyik feltétele, hogy minél előbb megállapodásra kell jutni azNemzetközi Valutalappal és az Európai Bizottsággal.
"A kormány határozot...
2012-01-05 12:11:12
IMF-konzultáció - Fellegi: minél gyorsabb IMF-megállapodást akar a kormány
... figyelmen kívül hagyni és nincs is szándékunkban ezt tenni".
Közölte, nem dugjuk a fejünket a homokba, látják az összefüggéseket.
Fellegi Tamás megerősítette, az ország finanszírozását mindenekelőtt a piacokról akarják megoldani. Ennek egyik feltétele, hogy minél előbb megállapodásra kell jutni azNemzetközi Valutalappal és az Európai Bizottsággal.
"A kormány határoz...
2012-01-05 11:50:36
"Reményért nem adnak kenyeret
... hiszen a valódi helyzetet mindenképp a hétköznapi emberek véleménye tükrözi.

‎"Kedves" Orbán Viktor! Nagyon nagy szarban az ország, hiszen 9%-ra vennék az állam finanszírozását, de gondolom, majd pártkatonák megvédik az mnb-t is és kötelező lesz nekik ingyé vásárolni a maguk hülyeségét. Gondoltam belinkelem a "független" ügyészség hűségbérét, mely szolgálati titok...
2012-01-02 17:35:50
Most jön csak a feketeleves?
... függetlenül attól, hogy dorbézolásra (rendezvényre) ment el a pénz. Tejjel és egyebekkel talán úgy lehetne ezt megcsinálni, ha a heti bevásárlások egy cégen keresztül mennének, amelynek a finanszírozását egy másik társas vállalkozás tagdíjából fizetnék.. Vagy valami hasonló, csak az analógia gondolkodtatott el..

Hatibacsi: A politikusok és egyéb vezetők nem feltétlenül ...
2011-12-30 13:57:19
ÁSZ-jelentés - Érd adósságállománya jelentősen nőtt
... ismertek - állapította meg az ÁSZ.

A jelentés szerint a város önkormányzatának folyó bevételei 2007-2010-ben nem biztosították a folyó kiadások és az adósságszolgálat finanszírozását, azt a kiadáscsökkentő és bevételnövelő intézkedésekkel nem tudták ellentételezni.
Az önkormányzat felhalmozási költségvetésének egyenlege 2007 és 2010 között összesen 4,8 milliárd fo...
2011-12-30 13:39:02
ÁSZ-jelentés - Veszprémben biztosított a pénzügyi egyensúly
... egyenleg, a minimális lejárt szállítói tartozásállomány - írták. A számvevőszék hozzátette, hogy a működési bevételek évente biztosították a működési kiadások és az adósságszolgálat finanszírozását, azonban a tartós felhalmozási hiány finanszírozásához hosszú lejáratú fejlesztési hitelek és folyamatosan növekvő folyószámlahitel igénybevételére volt szükség.
Az Állami Számvevő...
2011-12-30 11:18:01
Ötmilliárdos tulajdonosi kölcsönt kap a Malév
... novemberben kapott tulajdonosi kölcsönt a Malév 4,2 milliárd forint összegben, amelyről a légitársaság akkor azt közölte, hogy az a következő közgyűlési döntésig biztosítja a Malév finanszírozását. A legutóbbi közgyűlés december 21-én nem döntött a Malév tőkehelyzetéről, arról - várhatóan - a január 6-ra összehívott közgyűlésen határoznak.
Berényi János, a közel 100 százalékb...
2011-12-30 11:05:48
Fajelmélet, eugenika, népirtás
... körben történő végrehajtást követelt meg, az eugenika takarékossági programja keretében. Ez a napirend továbbiakban tartalmazta a "feketék" szaporodásának megállítását, és ennek finanszírozását is.

Az OPT (Optimális Népesség Trust) nagy-britanniai székhelyű. Tehetős tagjai "jótékonyságból" beindítottak egy programot, hogy CO2 kibocsátás ellensúlyozására, költséghatékon...
2011-12-29 07:27:54
1 2 3 ........................76 ............114 115 116 ...........151 152 
Címkék: Fellegi Tamásnak, Fellegi Tamás, Európai Bizottsággal, Orbán Viktor, Állami Számvevő, Berényi János, Optimális Népesség Trust, pénzügyi egyensúly, fővárosi közösségi, fővárosi önkormányzat, működési forrásokat, főváros akkor, szükséges mértékben, elmúlt másfél, miniszter megerősítette, ország finanszírozását, piacokról akarják, miniszter először, rémhírek eloszlatása, kormány határozot, kormány határoz, valódi helyzetet, hétköznapi emberek, állam finanszírozását, maguk hülyeségét, heti bevásárlások, cégen keresztül, másik társas, analógia gondolkodtatott, jelentés szerint, város önkormányzatának, folyó kiadások, adósságszolgálat finanszírozását, önkormányzat felhalmozási, minimális lejárt, számvevőszék hozzátette, működési bevételek, működési kiadások, tartós felhalmozási, légitársaság akkor, legutóbbi közgyűlés, január 6-ra, eugenika takarékossági, napirend továbbiakban, adósságállománya, tartozásállomány, ellensúlyozására, adósságszolgálat, folyószámlahitel, költségvetésének, önkormányzatának,
© 2013 TVN.HU Kft.