Regisztráció  Belépés
Jobbik: pártok feletti egyeztetés kell a parkolási visszásságokról
...
Z. Kárpát Dániel példaként említette: a 21. században életszerűtlen, hogy az SMS-ben parkolójegyet váltóknak száz forintot meghaladó tranzakciós díjat kell fizetnie, miközben ezért cserébe nem nyújtanak semmilyen pluszszolgáltatást a "maffiaszerűen működő" cégek.
Mint mondta, a párt fogyasztóvédelmi akciósorozatának részeként "elképesztő visszaélésekre" igyekeznek megold...
2018-09-18 17:09:35
Az ország legnagyobb kiárusítója, Gyurcsány Ferenc
... elmegy Gyurcsány előnytelen szerződéseire.
Többek között az is kiderült, hogy a közutak fenntartása megközelítőleg 80-90 milliárd forintba kerül, de emellett az államnak évente ki kell fizetnie egy 110 milliárdos koncessziós díjat az autópályák tulajdonosainak. Bármennyire is meglepő, Gyurcsányék még az autópályákat is eladták a külföldi befektetőknek.

...
2018-09-16 20:46:45
Lemondott a spanyol egészségügyi miniszter
... kormányból.
Máxim Huerta kulturális miniszter mindössze hat nappal beiktatás után mondott le, miután El Confidencial internetes lap közölte: 366 ezer euró (117,5 millió forint) pénzbüntetést kellett fizetnie az adóhatóságnak 2006 és 2008 között elkövetett, 218 ezer euró értékű (70 millió) adócsalás miatt.
Carmen Montón ugyanott szerezte jogi diplomáját, ahol Cristina Cif...
2018-09-12 08:41:07
Dízelbotrány - Pert indítottak részvényesek a Volkswagen csoport ellen Németországban
... dízelbotránnyal kapcsolatban. Hozzátette: a társaság likviditási helyzetét tekintve egyértelmű, hogy azt is átvészelné, ha a részvényesek által követelt teljes összeget, 9 milliárd eurót ki kellene fizetnie.
Matthias Casper, a münsteri egyetem (Westfälische Wilhelms-Universität - WWU) szakértője elmondta: az esetleges újabb eljárások összetettsége és hosszúsága miatt valószín...
2018-09-10 20:12:20
Bajnokok Ligája - Megbüntették a Crvena Zvezdát
... határozat értelmében a belgrádi csapatot nem kísérhetik el drukkerei a Liverpool és a Paris Saint-Germain elleni, idegenbeli csoportmérkőzésekre, a klubnak 30 ezer euró pénzbüntetést kell fizetnie, illetve a szurkolói által a Salzburgnak okozott károkat meg kell térítenie. Az osztrák klubot az UEFA 23 ezer euróra büntette meg.
A Bajnokok Ligája C csoportjában a PSG, a Liverpo...
2018-09-07 18:34:03
Bayer Zsolt: Iszonyat
... kerül semmibe.

Kontrasztként csak annyit szeretnék mondani, hogy ha valakinek fáj a foga és el kell mennie fogászatra, ott minden vizsgálatért kegyetlenül megvágják, mindenért fizetnie kell, még a levegőért is, amit ott szív. De a ,,transgender" gyerek, az ingyen megy orvoshoz, hogy a nemét átalakítsák.

Ezek a gyerekek, miután a hormonjaikat teljes...
2018-08-26 19:28:33
Népi bölcsességek
... meg, de azt igen, hogy józanul viseled-e el őket.

***************************

Ha valakinek az egészségére iszunk, akkor a számlát nem az egészségbiztosítónak kellene fizetnie?

***************************

A pálinka nem adóbevallás, amit egy évben csak egyszer kell kitölteni.

****************************

Mi a disznót ...
2018-08-24 13:47:33
A palesztinok nem mondanak le Jeruzsálemről
... nagykövetség átköltöztetéséről a fővárosba. “Levettük [Jeruzsálemet] az asztalról. A korábbi tárgyalások során soha nem jutottak túl Jeruzsálemen. Most Izraelnek magasabb árat kell fizetnie, mivel ez lekerült az asztalról. A palesztinok valami nagyon jót fognak kapni, mert most rajtuk a sor."

Ahmad al-Tamimi magas rangú PFSZ tisztviselő szerdán korábban azt mo...
2018-08-23 22:08:44
Hídomlás - Olasz kormányfő: állami alternatívát kell találni a rossz privatizációra Sárközy Júlia az MTI tudósí
... családjainak ígérte. A vállalat felajánlotta a híd újjáépítését is.
A római miniszterelnök kijelentette, a sztrádatársaságnak a felajánlott öszeg négyszeresét vagy ötszörését kellene fizetnie a vállalattól az utóbbi években szerzett haszon arányában. Ami a híd újjáépítését illeti, elmondta, hogy erre más ajánlatokat is kaptak.
Giuseppe Conte hangsúlyozta, hogy az olasz...
2018-08-21 20:02:49
A farkasokkal együtt kell üvölteni
... el. Mivel ehhez nem nyúlhatnak hozzá, ki vannak szolgáltatva a francia pénzügyminiszternek.

2014-es adatok szerint Togónak és még 13 másik afrikai államnak kell gyarmati adót fizetnie Franciaország számára. A kifosztásnak ellenálló vezetőket meg­gyilkolták. Kadhafi ezredes 24 milliárd dollárt fektetett be olyanoknál, mint a Goldman Sachs. Visszakérte. Ráadásul aranyért ...
2018-08-14 22:22:01
1 2 3 ................................199 200 ................299 300 .................398 399 400 
Címkék: Gyurcsány Ferenc, Bajnokok Ligája, Crvena Zvezdát, Bayer Zsolt, Sárközy Júlia, Kárpát Dániel, Máxim Huerta, Carmen Montón, Cristina Cif, Matthias Casper, Westfälische Wilhelms-Universität, Paris Saint-Germain, Most Izraelnek, Giuseppe Conte, Goldman Sachs, parkolási visszásságokról, ország legnagyobb, spanyol egészségügyi, rossz privatizációra, farkasokkal együtt, párt fogyasztóvédelmi, közutak fenntartása, államnak évente, autópályák tulajdonosainak, külföldi befektetőknek, adóhatóságnak 2006, társaság likviditási, részvényesek által, münsteri egyetem, esetleges újabb, belgrádi csapatot, szurkolói által, osztrák klubot, ingyen megy, nemét átalakítsák, hormonjaikat teljes, egészségére iszunk, évben csak, korábbi tárgyalások, palesztinok valami, vállalat felajánlotta, római miniszterelnök, felajánlott öszeg, utóbbi években, kifosztásnak ellenálló, akciósorozatának, fogyasztóvédelmi, visszásságokról, tulajdonosainak, dízelbotránnyal, németországban, visszaélésekre, privatizációra, megközelítőleg,
© 2013 TVN.HU Kft.