Regisztráció  Belépés
Kásler Miklós: Nem teljes az ember, ha identitása csorba
... kialakítjuk az egészségügyi ellátóhelyek korrekt és korszerű pénzügyi-gazdálkodási rendszerét. Így érnek össze a szakmai szükségletek és a gazdasági rend.

- Mi lesz, ha azt fogják látni, hogy jelentős kórházi struktúraátalakításokra van szükség ahhoz, hogy egy-egy területen a mainál jobb, biztonságosabb legyen a betegellátás?

- Ha arra kívá...
2018-08-18 19:25:08
Ecker János: A genderizmus nem tudomány
... ezt Bencsik Gábornak értenie kellene!

Miközben mi egyre gyorsabban vonulunk vissza, ők egyre inkább elpofátlanodnak. Hadd legyek provokatív: nekik joguk van ehhez, ezt ők is így fogják fel. Viszont ne felejtsük el, a többségi társadalomnak pedig ahhoz van joga, hogy mindezt ne tűrje el - ezt viszont ők már nem hajlandók tolerálni, ez pedig felér az önleleplezéssel...
2018-08-18 17:18:45
Augusztus 20. - Megnyílt a Magyar ízek utcája
... számos fűszerkészítő és termelő mutatkozik be, és a vendéglátósok is készítenek egy-egy erősebben fűszeres ételt.
"Ha az ember végigsétál egy fesztiválon, a legintenzívebben az illatok fogják meg, ettől kapunk kedvet ahhoz, hogy valamit megkóstoljunk, az illatokhoz pedig a fűszerek adják a legtöbbet. A magyar konyha különleges fűszerei közül találkozni lehet például a lestyán...
2018-08-18 12:03:23
Este lesz a Csíksomlyói passió bemutatója
... Színházban, a mostani előadás ennek a produkciónak rövidebb, de nagyobb szereplőgárdával megvalósított változata. A produkciót eredetileg is úgy tervezték, hogy a csíksomlyói hegynyeregben is el fogják játszani, ezért Székely László díszlettervezővel olyan díszletelemeket kerestek, amelyek Csíksomlyón is megfelelőek lesznek.
A hagyományos pünkösdi zarándoklat helyszínén látha...
2018-08-18 11:41:56
„Uram, hol vagy?” (2)
... mindennek megvan az ideje - és közben általában kényelmetlenül érezzük magunkat. De van egy jó hírem: végül az imáink nem annyira arról fognak szólni, hogy válaszokat kapjunk, hanem azt fogják jelenteni, hogy kapcsolatban lehetünk Istennel. Ha engeded őt dolgozni:

1) elkezded megérteni, hogy ő veled van;

2) mélyebb, bensőségesebb kapcsolatod lesz vele;|...
2018-08-18 10:23:43
Szép gondolatok...
... lelked is fáradt, és arra lenne szükséged, hogy töltődj, nem arra, hogy a maradék energiád is odaadd.
Ha mersz nemet mondani, akkor mersz őszinte is lenni minden esetben, így tudni fogják azt, hogy mire számíthatnak Tőled.
Lehet, hogy először furcsán néznek majd Rád azok az emberek, akik megszokták azt, hogy Te mindig ott vagy, amikor kell.
De tudd, ha másnak tud...
2018-08-17 21:56:36
Hatalmas szülinapi bulira hív Csaba testvér
... eseménynek. Szeptember 12-én indul a programsorozat egy fogadással. Nem, nem holmi protokoll udvariaskodás lesz svédasztalos körítéssel, hanem a félezer gyermekkel Budapestre befutó vonatot fogják fogadni azok a családok, akik pár napra ténylegesen befogadják Erdélyország ifjú képviselőit.

Szeptember 13-án aztán igazi szülinapi bulit csapnak mindazok, akik elfogadják Cs...
2018-08-14 20:47:51
Lélekmentés
...,,Isten nem áldja meg azokat a tanítókat, akik nem fogják fel szívük mélyén gyermekeik bukott állapotának valóságát."

-C. H. Spurgeon-...
2018-08-14 10:56:02
Dicsőségének magasztalására
... mindent minden teremtmény. Sajnálatos azonban, hogy az ember nem magasztalja Istent. Nincs senki, aki Istent keresné...
Isten maga gondoskodik arról, hogy saját célját elérje. Magasztalni fogják Őt, erre való a kiválasztás, a bűnösök kiválasztása. Ezen elhatározás véghezvitelével az emberek valóban megtérnek és hisznek. Egész életünk mássá lesz, voltaképpen ez Isten célja, mi...
2018-08-14 08:45:50
19. évközi hét hétfő 08.13
... könyvéből
Jézus az ő szenvedéséről és haláláról beszél, és megfizeti a templomadót.
Galileai útjuk során Jézus ezt mondta tanítványainak:
,,Az Emberfiát az emberek kezébe fogják adni. Megölik őt, de harmadnapra feltámad." Erre a tanítványok igen elszomorodtak.
Amikor Kafarnaumba érkeztek, az adószedők Péterhez fordultak, és megkérdezték: ,,A t...
2018-08-13 13:18:32
1 2 3 ................1628 1629 ........2443 2444 ........3256 3257 3258 
Címkék: Kásler Miklós, Ecker János, Bencsik Gábornak, Székely László, Amikor Kafarnaumba, egészségügyi ellátóhelyek, szakmai szükségletek, gazdasági rend, mainál jobb, többségi társadalomnak, ember végigsétál, illatok fogják, illatokhoz pedig, fűszerek adják, magyar konyha, mostani előadás, produkciónak rövidebb, produkciót eredetileg, csíksomlyói hegynyeregben, hagyományos pünkösdi, ideje &#8211, maradék energiád, félezer gyermekkel, bűnösök kiválasztása, emberek valóban, emberek kezébe, tanítványok igen, adószedők Péterhez, legintenzívebben, szereplőgárdával, díszletelemeket, véghezvitelével, önleleplezéssel, elpofátlanodnak, magasztalására, biztonságosabb, tanítványainak, programsorozat, kényelmetlenül, udvariaskodás, megvalósított, megkóstoljunk, hegynyeregben, szenvedéséről, elszomorodtak, társadalomnak, fűszerkészítő, bensőségesebb, vendéglátósok, svédasztalos, erdélyország, betegellátás, produkciónak, egészségügyi, dicsőségének, ellátóhelyek, számíthatnak, kapcsolatban, megkérdezték, gazdálkodási,
© 2013 TVN.HU Kft.