Belépés
Brexit - Több százezres tüntetés Londonban a Brexit ellen
... jövőjével.
Khan hozzátette: a népszavazáson sem voksolt senki arra, hogy elszegényedjen, sem arra, hogy kockára tegye például a külföldi EU-országokból érkezett szakemberek tízezreit foglalkoztató állami egészségügyi ellátórendszer (NHS) működőképességét.
Sadiq Khan szerint a Brexit-folyamat eddigi két éve alatt világossá vált, hogy Nagy-Britannia most már csak egy rossz...
2018-10-20 16:48:27
Mogherini: a csúcstalálkozó megerősítette az Európa és Ázsia közötti globális partnerséget
... számára a politikai, gazdasági és ágazati együttműködés megerősítését számos olyan területen, mint a környezetvédelem, az éghajlatváltozás, az energiaügy, az oktatás és kultúra, a foglalkoztatás és a szociális ügyek, a tudomány és technológia, a közlekedés, a terrorizmus elleni küzdelem és a szervezett bűnözés elleni küzdelem.
Mogherini elmondta, az Európai Bizottság a találk...
2018-10-20 15:36:26
Levágott fülre bukkan a főhős Lackfi János második regényében
... jöttem rá, hogy ez lehet egy olyan motívum, amelyen valakinek megbillen a világlátása, életberendezkedése" - emelte ki Lackfi János, aki szerint a regény egy sor, az emberiséget régóta foglalkoztató alapvető erkölcsi dilemmát érint, például hogy meddig mehetünk el egy jó cél érdekében, ki mondja meg, mit tehetünk meg, a társadalom, a plébános vagy a dzsúdó edző?
Hozzáfűzte: ...
2018-10-20 15:34:24
Jézusról nevezett Avilai Nagy Szent Teréz
... élete volt. Gyermeki lelkesedéssel előbb vértanú, majd remete szeretett volna lenni. Később, tizennyolc éves koráig mégis nagyvilági életet élt, tudatában volt szépségének és komolyan foglalkoztatta a férjhez menés gondolata.
Személyének, szellemességének és magatartásának varázsa már gyermekkorában megmutatkozott, és ezt a művészetet, hogy ,,embereket megvidámítson, és ...
2018-10-15 11:34:23
Rétvári: évszázadonként egyszer van olyan lehetőség, mint a váci kézilabda-akadémia építése
... megkezdett útját járja tovább. Ezzel arra utalt, hogy a női NB I-ben a számos magyar fiatallal felálló Vác szeptemberben meglepetésre győzni tudott a szinte kizárólag külföldi játékosokat foglalkoztató Siófok otthonában.
"Nincs már sok ilyen hely az országban. A magyar kézilabdában az utánpótlás képzése elképzelhetetlen egy ilyen patinás műhely nélkül, amely sokak számára mut...
2018-10-11 16:29:41
Disznótoros Kolbászfesztivál a Vasúttörténeti Parkban
... számtalan egyéb program is várja a látogatókat, többek között állatsimogatók, népi játszótér, légcsúszda, ugrálóvár, íjászat, jurta, arcfestés, kovácsolás és más népi mesterségek kézműves foglalkoztatói. Az idei Disznótoros Kolbászfesztiválon először rendezik meg a Nemzetközi Vasútmodell Kiállítást, a Kandó terem melletti épületben.
A gyerekek nemcsak megnézhetik a régi mezőg...
2018-10-11 15:55:28
Fölavatták a BlackRock alapkezelő innovációs központját Budapesten
... mutatják be a magyarországi munkalehetőségeket, hogy további szakembereket ösztönözzenek az ideköltözésre.
A miniszter megjegyezte, hogy a BlackRock világszerte 14 ezer embert foglalkoztat és 6300 milliárd dollár vagyon kezel. Ennél nagyobb költségvetéssel csak az Egyesült Államok és Kína rendelkezik - tette hozzá.
Rachel Lord, az alapkezelő európai, közel-keleti és afri...
2018-10-11 13:21:54
Felmérés: a magyar vállalkozásoknál a dolgozók 88 százaléka részesül idén a cafeteria legalább egy eleméből
... betegségbiztosítás - előfordulási aránya a 10 százalékot sem éri el.
A cafeteria elemek alkalmazása elsősorban a közepes- és nagyvállalkozásokra jellemző, ugyanis míg a 20-49 munkavállalót foglalkoztató cégeknek a 74 százaléka nyilatkozta azt, hogy biztosít béren kívüli juttatást, ez az arány az 50-99 embert foglalkoztató cégeknél már 93 százalékra emelkedett. A 100 és 249 k...
2018-10-11 07:04:25
Brexit - City-államtitkár: több ezer banki állás áttelepítése várható
... feltételezések vannak.
A Bank of England adatai szerint a pénzügyi szolgáltatási szektor a brit hazai össztermék (GDP) 7 százalékát adja, közvetve vagy közvetlenül egymillió alkalmazottat foglalkoztat, és évente 70 milliárd font (26 ezer milliárd forint) adót fizet. Ez a brit költségvetés teljes adóbevételének 11 százaléka.
A pénzügyi szolgáltatási szektor a brit gazdasá...
2018-10-10 17:24:46
ITM: a gazdaság fejlődésének kulcsa a digitalizációban rejlő lehetőségek hatékonyabb kihasználása
... szükséges. Közölte: 2018 első fél évében 4,6 százalékos gazdasági növekedés volt, amely az unió átlagának kétszerese.
Hozzátette, a június-augusztusi időszakot a közel teljes foglalkoztatás jellemezte: a 4 millió 484 ezer foglalkoztatott dolgozott - 69,4 százalékos foglalkoztatási ráta -, így 40 ezerrel több ember volt a munkaerőpiacon, mint egy évvel korábban.
Schanda T...
2018-10-10 15:31:39
1 2 3 ....................734 735 ..........1102 1103 ..........1468 1469 1470 
Címkék: Lackfi János, Avilai Nagy Szent Teréz, Disznótoros Kolbászfesztivál, Vasúttörténeti Parkban, Sadiq Khan, Európai Bizottság, Disznótoros Kolbászfesztiválon, Nemzetközi Vasútmodell Kiállítást, Egyesült Államok, Rachel Lord, Schanda, csúcstalálkozó megerősítette, főhős Lackfi, magyar vállalkozásoknál, cafeteria legalább, gazdaság fejlődésének, digitalizációban rejlő, külföldi EU-országokból, szociális ügyek, terrorizmus elleni, szervezett bűnözés, olyan motívum, emberiséget régóta, plébános vagy, dzsúdó edző, férjhez menés, számos magyar, szinte kizárólag, magyar kézilabdában, utánpótlás képzése, ilyen patinás, idei Disznótoros, gyerekek nemcsak, régi mezőg, miniszter megjegyezte, alapkezelő európai, cafeteria elemek, 20-49 munkavállalót, 50-99 embert, pénzügyi szolgáltatási, brit hazai, brit költségvetés, brit gazdasá, unió átlagának, június-augusztusi időszakot, közel teljes, évvel korábban, digitalizációban, vállalkozásoknál, kolbászfesztivál, elképzelhetetlen, környezetvédelem, szellemességének,
© 2013 TVN.HU Kft.