Regisztráció  Belépés
Teréz körúti robbantás - Életfogytiglant kért az ügyész a vádlottra
...
Az ügyészség előre kitervelten, aljas indokból, több ember és hivatalos személy sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés kísérletével, robbanóanyaggal visszaéléssel és terrorcselekmény előkészületével vádolja az előzetes letartóztatásban lévő elkövetőt.
Az ügyész perbeszédében kijelentette: az ügy összes körülménye egyetlen büntetés kiszabására ad...
2018-06-18 12:11:59
Illegális bevándorlás - A magyar hatóságok által körözött embercsempészt fogtak el Athénban
...
A férfit azzal gyanúsítják, hogy segítette egy olyan embercsempész-hálózat tevékenységét, amely Magyarországról 48 alkalommal juttatott migránsokat Nyugat-Európába - tartalmazza a közlemény.
Az álnevet használó szír állampolgár kiadatása a vele szemben indult görögországi büntetőeljárások lefolytatását követően történhet meg.
A tájékoztatás szerint a Nemzeti Nyomozó...
2018-06-18 09:31:16
Illegális bevándorlás - Tizenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon két határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 28 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten - június 4-étől 10-éig - ez a szám 31 volt. A...
2018-06-18 07:04:53
Megölte élettársát egy férfi Nagyecseden
...
A tájékoztatás szerint az emberölés bűntettének elkövetésével gyanúsított Z. Sándort vasárnap délelőtt Fábiánházán, egy lakatlan házban fogták el, majd a Mátészalkai Rendőrkapitányság helyi rendőrőrsén állították elő....
2018-06-17 12:41:29
A rendőrség őrizetbe vette a Kijevben felrobbant autó tulajdonosát
...
A férfi, miután tudomást szerzett autója felrobbanásáról, elszökött a városból, a hatóságok a nyugat-ukrajnai Rivne megyében fogták el.
A belügyminiszter szavai szerint a vizsgálat jelenlegi állása alapján a férfi a robbanószerkezetet állítólag azért rakta be a kocsijába, mert azzal akart "csapdát állítani" a tolvajoknak, ha megint műszaki eszközöket próbálnának kilopni...
2018-06-15 12:21:22
Drogkereskedőt fogtak el Nógrád megyében
...
Dankóné Nagy Éva elmondta: a szerdán megtartott házkutatáson nagy összegű készpénzt és kábítószer hígításához használatos anyagot találtak, és lefoglaltak 66,58 gramm kábítószert is.
Az ügyben két fogyasztót, egy 34 éves nógrádmegyeri és egy 37 éves bátonyterenyei férfit is előállítottak.
A nyomozás adatai alapján a 44 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, h...
2018-06-15 11:01:31
Iszlám Állam - A szervezet több, öngyilkos merényletre kiképzett tagját fogták el Törökországban
...
A török állami hírügynökség szerint az előállítottak nagyszabású támadásra készültek, és korábban többször is megfordultak az Iszlám Állam "konfliktusövezeteiben". Az Anadolu egyéb részletet nem közölt a gyanúsítottakkal és a tervezett merénylettel kapcsolatban.
A hatóságok városszerte 14 címen hajtottak végre rajtaütéseket, főként a metropolisz külső kerületeiben. Az is...
2018-06-14 12:01:51
Szabadon engedték a kóborló medvét a szlovák-magyar határ közelében
...
A nőstény medve először Nógrád megyében bukkant fel, majd - a csaknem 300 kilométeres kóborlása után - a déli határ közelében, a Csongrád megyei Sándorfalva közelében fogták be a szakemberek.
A medve elengedésének helyszíneként olyan területet választottak ki a természetvédelmi szervezetek szakemberei, amely távol van a lakott településektől, tradicionális medveélőhely, ...
2018-06-14 11:01:45
Drogkereskedő hálózatot számolt fel a rendőrség Budapesten
... tevékenységet egymással megállapodva, közösen végezték.
A rendőrség és a Terrorelhárítási Központ összehangolt akciót tartott több budapesti helyszínen. A két nap alatt tizenkét embert fogtak el, gépjárműveket vizsgáltak át, házkutatásokat tartottak. Jelentős mennyiségű kábítószert (marihuánát és amfetamint), körülbelül 15 millió forint készpénzt, valamint a kábítószer porció...
2018-06-14 07:04:50
Állatorvos vizsgálja meg a kóborló medvét
...
A közlemény szerint a jelenleg a Szegedi Vadasparkban gondozott medve ügyében a szakértői bizottság első lépésben állat-egészségügyi vizsgálatokat rendelt el, mivel az állat bizonyíthatóan hatalmas távokat tett meg rövid idő alatt, és emiatt fizikailag legyengült.
A medve érdekében szükséges további lépésekről a vizsgálatok alapján, néhány napon belül születik döntés - t...
2018-06-11 17:43:07
1 2 3 ....................495 496 ..........743 744 ...........990 991 992 
Címkék: Iszlám Állam, Nemzeti Nyomozó, Mátészalkai Rendőrkapitányság, Dankóné Nagy Éva, Terrorelhárítási Központ, Szegedi Vadasparkban, magyar hatóságok, férfi Nagyecseden, rendőrség őrizetbe, szervezet több, kóborló medvét, szlovák-magyar határ, rendőrség Budapesten, ügyészség előre, előzetes letartóztatásban, ügyész perbeszédében, férfit azzal, álnevet használó, vele szemben, tájékoztatás szerint, ország területén, ideiglenes biztonsági, elmúlt héten, megelőző héten, emberölés bűntettének, lakatlan házban, nyugat-ukrajnai Rivne, belügyminiszter szavai, vizsgálat jelenlegi, szerdán megtartott, nyomozás adatai, török állami, előállítottak nagyszabású, tervezett merénylettel, hatóságok városszerte, metropolisz külső, nőstény medve, déli határ, medve elengedésének, természetvédelmi szervezetek, lakott településektől, kábítószer porció, közlemény szerint, szakértői bizottság, állat bizonyíthatóan, medve érdekében, vizsgálatok alapján, büntetőeljárások, terrorelhárítási, letartóztatásban, terrorcselekmény,
© 2013 TVN.HU Kft.