Regisztráció  Belépés
Garázdaság miatt indult eljárás egy pécsi iskolánál történt incidens miatt
...
A Pécsi Újság.hu információi szerint egy fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzött egy férfi az Apáczai Csere János Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskolánál. Azt írták: kommandósok fogták el a férfit, akinél nem találtak "éles fegyvert".
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére az esetről csak annyit közölt, hogy garázdaság ...
2018-09-21 11:37:24
A török legfelsőbb bíróság szabadlábra helyezte az államtitkok kiszivárogtatásáért elítélt ellenzéki politikust
...
A legfelsőbb bíróság a fellebbezésre reagálva azt írta, hogy az alkotmány értelmében Berberoglu képviselői mandátumának megszűnéséig felfüggeszti az ítélet végrehajtását és elrendeli a férfi szabadlábra helyezését. A testület ugyanakkor jóváhagyta a Berberoglura kiszabott öt év és tíz hónapos szabadságvesztést.
Az ellenzéki politikus fogva tartása ellenére indult a legut...
2018-09-20 17:43:41
Igaz történet
Meghalt, hogy visszakaphassam a szüleimet

Húsz éves voltam, amikor beleszerettem Dávidba, a legkedvesebb fiúba, akit valaha ismertem. A szüleim azonban csak a nevét látták. Ekkor kezdődött az én kálváriám.
- Anya, miért nem adsz neki legalább egy esélyt? - kérdeztem.
- Azért, mert visszataszító. Nem hallottál a családjáról? Az alma nem esik messze a fájától ...
2018-09-20 07:32:51
Uniós forrásokkal történt visszaélés után nyomozó újságírókat tartott fogva a bolgár rendőrség
...
Biró Attila romániai újságírót, a RiseProjekt.ro tényfeltáró lap munkatársát és a Bivol című bolgár lapnál dolgozó kollégáját, Dimitar Sztojanovot a Szófia közelében található Pernik városában állították elő a bolgár rendőrök. A Rise Projekt szerint az újságírók éppen megtalálták és fényképezni kezdték azt a gödröt, ahol a feltételezett csalás nyomait - két megsemmisített ira...
2018-09-14 17:02:57
Hídomlás - A tragédiára emlékeztek Genovában
...
Genovában 11 óra 36 perckor megállt az élet, pontosan akkor, amikor egy hónapja a Morandi-híd leszakadt, magával rántva és betemetve a rajta és alatta haladó járműveket. A helyiek egyperces csenddel adóztak a hídomlás áldozatai emlékének. A hivatalokban, iskolákban, üzletekben mindenki állva tartott csendes megemlékezést.
A városban a zászlókat félárbócra eresztették, cs...
2018-09-14 14:02:38
Elfogták a szexuális erőszakkal gyanúsított menekült afgán férfit
...
A férfit Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton igazoltatták és fogták el.
A 18 éves afgán férfi a gyanú szerint vasárnap hajnalban Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, korábban pedig kétszer is szeméremsértést követett el a VII. kerületben.
A rendőrség a férfi elfogása érdekében európai elfogatóparancsot ...
2018-09-11 08:51:42
ORFK: több millió dolláros pénzmosási ügyet derítettek fel
... végezte.
Egy embert hazai körözés alapján belföldön, egy másik gyanúsítottat nemzetközi körözés alapján - panamai és amerikai közreműködéssel - a budap...
2018-09-07 16:53:52
Illegális bevándorlás - Nyolc iraki állampolgárt fogtak el Temesváron
... átadta a Temes megyei határrendészetnek, és határsértés miatt indult ellenük eljárás.
Az idén az önkormányzat ...
2018-09-07 13:03:58
Egy hét alatt 67 embert fogtak el Kőbányán és Zuglóban kábítószeres ügyek miatt
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Bucsek Gábor rendőrfőkapitány kábítószerügyi egyeztető fórumot hívott össze Kőbánya és Zugló részvételével, az adatokat ezen a találkozón ismertette. Mint mondta, augusztus 31 és szeptember 7-e között tartottak razziát, a 67 esetből 54-ben éltek szabálysértési feljelentéssel, 12 ember esetében biztons...
2018-09-07 12:33:55
Háborús bűnök miatt körözött férfit fogtak el Röszkén
...
Szabó Szilvia közölte, az 55 éves szerb állampolgár egy autóbusz utasaként csütörtökre virradóra jelentkezett kilépésre a határátkelőhelyen. Az adattári ellenőrzése során a magyar rendőrök megállapították, hogy a férfit háborús bűnökért az Interpol keresi.
A férfit a Csongrád megyei rendőrök őrizetbe vették, és értesítették a körözést elrendelő hatóságot - tudatta a száz...
2018-09-07 08:44:36
1 2 3 ....................499 500 ...........748 749 ..........997 998 999 
Címkék: Pécsi Újság, Apáczai Csere János Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskolánál, Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, Biró Attila, Dimitar Sztojanovot, Rise Projekt, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Bucsek Gábor, Szabó Szilvia, pécsi iskolánál, török legfelsőbb, bolgár rendőrség, tragédiára emlékeztek, szexuális erőszakkal, fegyvernek látszó, esetről csak, legfelsőbb bíróság, fellebbezésre reagálva, alkotmány értelmében, ítélet végrehajtását, férfi szabadlábra, testület ugyanakkor, ellenzéki politikus, legkedvesebb fiúba, szüleim azonban, nevét látták, bolgár rendőrök, újságírók éppen, feltételezett csalás, helyiek egyperces, hídomlás áldozatai, zászlókat félárbócra, férfit Linz, gyanú szerint, belvárosi gyorsétterem, férfi elfogása, embert hazai, másik gyanúsítottat, adatokat ezen, találkozón ismertette, autóbusz utasaként, adattári ellenőrzése, magyar rendőrök, férfit háborús, körözést elrendelő, rendőrfőkapitány, szeméremsértést, közreműködéssel, visszakaphassam, megállapították, szabálysértési,
© 2013 TVN.HU Kft.