Regisztráció  Belépés
Vádemelést javasol a rendőrség egy 14 évvel ezelőtti győri emberölés gyanúsítottjával szemben
...
Tóth Gabriella elmondta, hogy a férfit idén január 11-én fogták el otthonában, miután egy másik bűncselekmény miatt a rendőrség látókörébe került.
A férfi beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy Sashegypusztán figyelmetlensége miatt elütötte az út mellett kerékpározó nőt, akiről azt hitte, hogy meghalt. A következményektől tartva a nőt az autója csomagtartójába tette, ma...
2017-11-20 10:41:26
Illegális bevándorlás - 47 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
... ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon csupán egy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország területén feltartóztathatja és visszakísérheti a határzárho...
2017-11-20 07:04:32
Őrizetbe vettek egy férfit, aki bálák sorozatos felgyújtásával többmilliós kárt okozott
...
A tájékoztatás szerint a nagykátai férfit kedden budapesti munkahelyén fogták el. Kihallgatásán beismerte, hogy hétfő este a baranyai Magyarszéken szénabálákat gyújtott meg.
Beismerő-vallomásban a férfi beszámolt arról is, hogy ő okozott bálatüzeket októberben az ugyancsak baranyai Mindszentgodisán és Gödrén, azelőtt pedig Tolna megyében is gyújtogatott.
A hatóság ...
2017-11-16 18:52:04
Amit nem tudtál róla...
... szemet femtolézerrel Magyarországon
A világ első femtolézeres látásjavító műtétjét 1997-ben végezték el, méghozzá Magyarországon, Budapesten. Szegedi és budapesti fizikusok és orvosok fogtak össze, hogy hasznosítsák és továbbfejlesszék az elsőként használt lézereket.

100% feletti látásélesség érhető el
Bárki lehet sasszemű. A modern látásjavításnak hála mostan...
2017-11-16 14:10:07
Lezártak egy 21 évvel ezelőtti gyilkossági ügyet Bács-Kiskunban
...
Mint írták, 1996. szeptember 21-én este Kiskunfélegyházán, a Szegedi út egyik lakásában ismeretlen tettesek több késszúrással megöltek egy 37 éves férfit, és az ingatlanból arany ékszereket tulajdonítottak el. A nyomozók a helyszínen olyan nyomokat és tárgyakat rögzítettek, amelyek lehetőséget adtak az elkövetők későbbi azonosítására.
A technikai eszközök és lehetőségek ...
2017-11-16 12:40:22
Illegális bevándorlás - Migránsokat ítéltek el Belgiumban illetéktelen kikötői behatolásért
... próbáltak volna feljutni, a bíróság hat hónapig terjedő szabadságvesztésre ítélte, némelyeket közülük felfüggesztett börtönbüntetésre. A 32 éves algériai fiatalembert, akit a katonai bázison fogtak el, hét hónap letöltendő szabadságvesztéssel büntették.
Rendőrségi információk szerint nagyszámú olyan migráns tartózkodik Belgiumban, akik nem nyújtanak be menedékjog iránti kérel...
2017-11-16 11:00:06
Feladták magukat a körözött futballszurkolók, húsz embert gyanúsítanak a Groupama Arénában történt verekedés mi
... lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.
A nyomozati cselekmények eredményeként a rendőrök további 18 - a verekedésben részt vevő - szurkolót azonosítottak. Közülük 14 embert kedden, az esti órákban fogtak el. Valamennyiüket előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség további négy ember ellen elfogatóparancsot bocsátott ki. Ők szerdán önként feladták magukat.|...
2017-11-15 21:44:09
Magyar szórvány napja - Semjén: az ukrán oktatási törvény brutális támadás a nacionalista hatalom részéről
... jegyében a családtámogatásokat is elkezdték kiterjeszteni minden magyarra. Elsőként az anyasági támogatás és a babakötvény jár lakóhelytől függetlenül - jegyezte meg.
Gazdaságfejlesztésbe fogtak, komoly vissza nem térítendő támogatást és hitelt nyújtanak, ami mind az ottani magyarságnak, mind a többségi társadalomnak, mind a magyar gazdaságnak jót tesz - mondta.
A minisz...
2017-11-15 11:32:04
Illegális bevándorlás - Isaszegi embercsempészek ellen emeltek vádat Kecskeméten
...
A közlemény szerint az 58 éves és a 31 éves isaszegi férfi 2015. szeptember 11-én éjszaka a szerb-magyar határ közelében egy személyautóba 14 szír migránst zsúfoltak be, akikről tudták, hogy illegálisan lépték át a határt és az úti céljuk Németország. Az embercsempészésért összesen 2800 eurót kaptak.
A csempészéshez használt jármű, amelyet az idősebb vádlott vezetett, a...
2017-11-15 10:01:31
Gazdag Erzsi: Mesebolt
... Erzsi:Mesebolt

Volt egyszer egy mesebolt,
abban minden mese volt.
Fiókjában törpék ültek,
vízilányok hegedültek.
Öreganyók szőttek-fontak,
apró manók táncba fogtak.
Kaszás pók varrt az ablakban,
lidérc ugrált az udvarban.
A lámpában ecet égett.
Az egylábú kettőt lépett.
Cégére egy tündér volt.
...Ilyen volt a meseb...
2017-11-14 20:25:47
1 2 3 ....................484 485 ..........726 727 ..........968 969 970 
Címkék: Groupama Arénában, Gazdag Erzsi, Tóth Gabriella, körözött futballszurkolók, ukrán oktatási, nacionalista hatalom, férfit idén, másik bűncselekmény, rendőrség látókörébe, férfi beismerő, következményektől tartva, autója csomagtartójába, ideiglenes biztonsági, migránst fogtak, március 28-tól, tömeges bevándorlás, ország területén, tájékoztatás szerint, nagykátai férfit, baranyai Magyarszéken, férfi beszámolt, ugyancsak baranyai, világ első, elsőként használt, modern látásjavításnak, ingatlanból arany, helyszínen olyan, elkövetők későbbi, technikai eszközök, katonai bázison, nyomozati cselekmények, rendőrök további, verekedésben részt, esti órákban, rendőrség további, anyasági támogatás, ottani magyarságnak, többségi társadalomnak, magyar gazdaságnak, közlemény szerint, szerb-magyar határ, csempészéshez használt, idősebb vádlott, lámpában ecet, egylábú kettőt, tündér volt, továbbfejlesszék, gyanúsítottjával, futballszurkolók, mindszentgodisán, figyelmetlensége, börtönbüntetésre, lakhelyelhagyási,
© 2013 TVN.HU Kft.